Feedback

Maşini second hand

Pe Automarket gaseşti toate anunţurile de vânzări auto second-hand din România.

Caută în peste 100.000 anunţuri
Marti, 13 Noiembrie | Intern

Enel va dezvolta în România o rețea de 2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice: stațiile vor avea puteri de până la 150 kW

Enel va dezvolta până în anul 2023 o rețea națională de 2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice. Primele stații vor fi instalate în 2019 în București, Timișoara și Constanța și vor avea puteri de până la 150 kW.
Marti, 13 Noiembrie | Intern

Rolls-Royce Cullinan a debutat în România: cel mai scump SUV de serie din lume are un preț de pornire de peste 315.000 de euro

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat și în România. Primul SUV din istoria constructorului britanic poate fi comandat începând cu 315.350 de euro. Clienții vor putea miza doar motorul V12 pe benzină de 6.75 litri care produce 571 de cai putere. Livrările încep în prima parte a anului viitor.
 • Test Drive Mazda2 1.5 benzină Takumi

  Finețuri
  An de an, Mazda oferă mici modificări în gama de modele pentru ca produsele pe care le dezvoltă să rămână la un nivel apropiat de cel al rivalilor. Iar Mazda2 nu face rabat de la această regulă. Pentru acest sezon, modelul de clasă mică vine cu mici îmbunătățiri la nivelul caroseriei, plus câteva opționale noi.
 • Test Drive Nissan Qashqai 1.3 Turbo 159 CP

  Aere de vedetă
  Este SUV-ul vedetă în acest moment pe piața din Europa. Deși are deja 6 ani de activitate, Nissan Qashqai nu pare deloc obosit, mai ales acum, când primește un nou motor pe benzină, dezvoltat împreună cu Mercedes.
 • Test Drive Jeep Cherokee facelift

  Americano vero
  Jeep Cherokee a primit recent un facelift, pe care l-am testat în Sicilia. Semn că roata se întoarce fix la 100 de ani de când sicilienii băteau la porțile Americii în căutarea unei vieți mai bune.

ŞTIRI AUTO

BMW Homepage Banner - AutomarketAutomarket Dacia Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Prințul deșertului

  După succesul obținut cu Logan și Sandero, nimeni nu se aștepta ca Dacia să mai scoată din mânecă încă un as. Duster a venit pe piață fix atunci când Europa începea să se îndrăgostească de SUV-uri.

 • Spirit internațional

  Dacia Sandero și-a început cariera ca alternativă la Logan, dar a devenit între timp vedeta vânzărilor mărcii Dacia, fiind o prezență constantă în Top 10 modele vândute în Uniunea Europeană. Am mers în Franța pentru a studia îndeaproape “efectul Sandero” la el acasă.

 • Marea Loganificare

  Logan este simbolul schimbării unei paradigme: Dacia a demonstrat că se poate și accesibil, și bun. Niciun alt constructor nu a reușit până astăzi să replice ideea și conceptul din spatele acestei mașini.

Renault Homepage Banner - AutomarketAutomarket
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook

Prețuri mașini noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru