Scoala de Soferi Dicu

Str. Moinesti 73, Sector 6 (vis-a-vis de Lidl)
Sector 6 / Bucuresti

Telefon 0722978876
Web http://www.permisdesofer.ro

Scoala de Soferi Dicu va poate invata arta condusului la categoriile B,C,CE. Avem o experienta bogata pe care am consolidat-o cu ajutorul oamenilor de valoare din companie.Va asteptam sa va inscrieti la scoala noastra de soferi.

3.0
2 Review
Categorii: Scoli de soferi
Review-uri
viru6at la 16.03.2014 (22:34)
sigur merita?
1.0

V-ati acordat 5 stele in conditiile in care e scoala d-voastra: sunteti obiectiv sau subiectiv? Pedala de acceleratie ramane blocata uneori dupa ce e apasata...cred ca porneste masina chiar si in conditiile astea (mai greu va fi de oprit) iar masinile va asigur pe toti ceilalti (dvoastra stiti deja) ca nu sunt din 2012. Pe de alta parte, n-am recomandat pe nimeni, am spus doar ca scoala dvoastra (din proprie experienta) nu e nici pe departe o scoala buna. Iar din moment ce am invatat reperele de parcare cu un alt instructor cred ca e clar ca nu am luat examenu datorita d-lui Sandu. Si o mica sugestie: se poate invata si pe o masina cu cursa scurta a ambreiajului!

Dic84 la 05.04.2014 (03:02)
5.0

Stimate Domn/Doamna, Ceea ce faceti este sa aruncati cu noroi inmunca unor oamnei.Ceea ce trebuia sa faceti era sa sunati lascoala si sa spuneti care era problema pentru a gasi o rezolvare impreuna.Asta spunem tuturor cursantilor.Cum sa luam atitudine daca nu stim despre ce este vorba.Pe ceea ce scrieti acum nu am cum sa i au nicio masura pentru ca nu am certitudinea ca ati fost cursant la noi si ca nu sunteti rau voitor.Referitor la problemela masinilor,va asigur ca probleme vor fi intotdeauna.Se intampla sa se strice masina sau sa ramana in pana.De ex in trecut nis a intamplat sa se rupa distributia cu elevul la volan.L am luat, l am lasat la de unde il luasem,ne am cerut scuze, am reprogramat ora si nu a fost niciun fel de problema.Telefoanele de pe site sunt scrise mari, vizibile si nu cred ca a sunat cineva si nu s a raspuns la ele. Scoala buna sau rea... in general incercam sa ne perfectionam dar avem si un procent de nemultumiti pe care il puteti vedea pe site....altfel nu am avea ce sa imbunatatim...100% perfect nu exista.

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review