Autovot 2011

Voteaza cea mai tare masina din 2011

Regulament Oficial Concurs "AUTOVOT 2013" 24 ianuarie - 17 februarie 2013

Sectiunea 1

Perioada desfasurarii concursului: Concursul cu numele: Concurs “AUTOVOT 2013” se va desfasura in perioada 24 ianuarie - 17 februarie 2013.

Participanti

Pot participa la concurs persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor SC Imedia Plus Group SA si SC Visual Fan SRL, SC Don 20 SRL, SC TeoVlad Com SRL, SC Dwyn International SRL, SC Micronix Plus SRL, SC Boissigny Auto SA, SC De Silva RTH SRL si a rudelor de gradul intai ale acestora. Organizatorii concursului sunt: SC Imedia Plus Group SA, SC Visual Fan SRL, SC Don 20 SRL, SC TeoVlad Com SRL, SC Dwyn International SRL, SC Micronix Plus SRL, Boissigny Auto SA, SC De Silva RTH SRL.

Sectiunea 2

Mecanismul concursului

Concursul AUTOVOT 2013 va avea loc pe pagina oficială de Facebook a Automarket.ro. La concursul AUTOVOT 2013 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook. Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa devina fan al contului oficial de Facebook al Automarket.ro si sa permita adaugarea aplicatiei Facebook “Autovot 2013” in cadrul contului sau. Votul se bazeaza pe doua segmente: MASINI ACCESIBILE si MASINI PREMIUM. Vizitatorii vor vota apasand butoanele “DA” (vot pozitiv) sau “NU” (vot negativ), afisate in dreptul fiecarui model auto.

Dupa efectuarea votului, utilizatorul va trebui sa competeze un formular cu datele personale necesar inscrierii in concurs. Datele inscrise in formularul de concurs trebuie sa fie corecte. În caz contrar, in cazul castigarii unuia dintre premii, vizitatorul nu va putea intra in posesia acestuia.

AUTOVOT 2013 LA FEMININ

Concursul va avea loc pe pagina oficială de Facebook a Eva.ro. La Concurs pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, după ce acceptă în prealabil condiţiile cerute pentru a avea acces în aplicaţie.

Pentru a participa în concurs, utilizatorul trebuie să voteze apasand butoanele “DA” (vot pozitiv) sau “NU” (vot negativ), afisate in dreptul fiecarui model auto, dintre cele pre-alese de organizatori, destinate femeilor şi lansate în România în cursul anului 2012. Acestea sunt prezentate sub forma unei liste în cadrul aplicaţiei.

Dupa efectuarea votului, utilizatorul va trebui sa competeze un formular cu datele personale necesar inscrierii in concurs. Datele inscrise in formularul de concurs trebuie sa fie corecte. În caz contrar, in cazul castigarii unuia dintre premii, vizitatorul nu va putea intra in posesia acestuia.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul AUTOVOT 2013 si AUTOVOT 2013 la FEMININ.

PREMII ACORDATE:

1 x LED TV Sony Full HD – KDL 32EX525

1 x Cameră video Panasonic SDR S70

1 x Sistem navigaţie Dynavin DVN + camera video marşarier EDT

1 x Sistem navigaţie Dynavin ECO + cameră video marşarier EDT

1 x Machete auto AutoArt - Cadillac Eldorado

1 x Macheta auto Audi Q5

1 x voucher de achizitie jante in valoare de 500 euro (tva inclus) de la OZ Racing* 1 x Laptop Toshiba Satellite C-850

1 x Tabletă Alldro 3 Speed DUO

3 x Tabletă Speed City

1 x Telefon P5 Alldro

1 x Telefon P5 Mini

6 x parfum Giulia Nahmany Gold

* in cazul in care valoarea jantelor achizitionate este mai mica de 500 euro (tva inclus), nu se acorda contravaloarea diferentei.

Clasamentul final al masinilor va fi stabilit in urma adunarii punctajelor obtinute de modelele participante la cele doua categorii.

Modelele vor fi punctate astfel: locul 1 la oricare dintre cele categorii - trei puncte. Locul 2 - doua puncte. Locul 3 - un punct.

Orice tentativa de frauda va atrage cu sine eliminarea fara drept de apel a respectivului/respectivilor useri.

PARTENERI:

SC Visual Fan SRL - 1 x Tabletă Alldro 3 Speed DUO, 3 x Tabletă Speed City, 1 x Telefon P5 Alldro, 1 x Telefon P5 Mini

SC Don 20 SRL - 1 x Sistem navigaţie Dynavin DVN + camera video marşarier EDT, 1 x Sistem navigaţie Dynavin ECO + cameră video marşarier EDT

SC TeoVlad Com SRL - 1 x Laptop Toshiba Satellite C-850, 1 x Cameră video Panasonic SDR S70



SC Dwyn International SRL - 1 x LED TV Sony Full HD – KDL 32EX525

SC Micronix Plus SRL - 1 x Machete auto AutoArt - Cadillac Eldorado, 1 x Macheta auto Audi Q5 Boissigny Auto SA - 1 x voucher de achizitie jante in valoare de 500 euro (tva inclus) de la OZ Racing*

SC De Silva RTH SRL - 6 x parfum Giulia Nahmany Gold

Valoarea totala a premiilor este de 17 782 lei (TVA inclus)

Nu se ofera contravaloarea premiilor in bani.

Sectiunea 3

Modul de participare

In ziua de 17 februarie 2013 are loc desemnarea castigatorilor finali. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Castigatorii premiilor vor fi anuntati telefonic sau pe e-mail de castigarea premiilor si de modalitatea de a intra in posesia acestora. Castigatorii premiilor vor trebui sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa, precum si o copie dupa CI personala, la adresa de e-mail concurs@automarket.ro, specificand care este premiul castigat. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei finale de castigatori ai premiilor instant pe site, castigatorii nu isi revendica premiul, acesta nu se va mai acorda. Premiile vor fi trimise prin curier in maxim 10 zile de la afisarea castigatorilor finali pe site la adresa exacta furnizata de castigatori telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de SC Imedia Plus Group SA. Organizatorii concursului SC Imedia Plus Group SA si SC Visual Fan SRL, SC Don 20 SRL, SC TeoVlad Com SRL, SC Dwyn International SRL, SC Micronix Plus SRL, SC Boissigny Auto SA, SC De Silva RTH SRL nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau deteriorari datorate transportului.

SC Imedia Plus Group SA va livra doar premiile revendicate sau confirmate in cele 10 zile de la afisarea pe site a castigatorilor. Dupa aceasta data, nici un mail primit pe adresa concurs@automarket.ro referitor la acest concurs nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevendicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

Sectiunea 4

Taxe si validarea castigurilor

Premiile oferite in concurs vor fi suportate si platite de catre organizatorii concursului: SC Imedia Plus Group SA si SC Visual Fan SRL, SC Don 20 SRL, SC TeoVlad Com SRL, SC Dwyn International SRL, SC Micronix Plus SRL, SC Boissigny Auto SA, SC De Silva RTH SRL Modalitatea de inmanare a premiilor

SC Imedia Plus Group SA va organiza extragerea prin tragere la sorti si va anunta castigatorii in pagina aplicatiei Facebook Automarket si Facebook Eva

Sectiunea 5

Incetarea/ intreruperea concursului

Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei mentionate la sectiunea 1, de mai sus, in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la sectiunea 1 ori poate fi suspendata in baza deciziei organizitorului cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

Sectiunea 6

Dispozitii finale

Participarea la acest concurs presupune automat acordul participantilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului. Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati. Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a organizatorilor. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorilor. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizatori. Regulamentul va fi afisat pe pagina aplicatiei Facebook a concursului pe intreaga perioada a concursului.

Prezentul regulament a fost autentificat de un notar public.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Imedia Plus Group SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul concursului. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inscrierii in concurs.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai doar catre SC Imedia Plus Group SA. La cerere se poate trimite lista cu castigatorii si catre restul participantilor la promotie, respectiv: SC Imedia Plus Group SA si SC Visual Fan SRL, SC Don 20 SRL, SC TeoVlad Com SRL, SC Dwyn International SRL, SC Micronix Plus SRL, SC Boissigny Auto SA, SC De Silva RTH SRL pentru legalizarea extragerii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Imedia Plus Group SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru