AUTOVOT 2012 – Bloggerii își aleg din nou mașinile preferate

Automarket.ro continuă astăzi o tradiție frumoasă începută anul trecut și, odată cu startul voturilor în AUTOVOT 2012, cel mai important concurs de tip Mașina Anului de pe internetul românesc, deschidem voturile și în concursul paralel destinat bloggerilor din România: AUTOVOT 2012 – Mașina Bloggerilor.

CE TREBUIE SĂ FACI?

E simplu: dacă ai un blog activ mai vechi de o lună și pe care ai publicat cel puțin cinci posturi în această perioadă, ești invitatul nostru în concursul dedicat bloggerilor. Pentru a fi înscris în concurs, trebuie să votezi în primul rând în AUTOVOT 2012, în aplicația specială de pe pagina de Facebook Automarket.ro. În ultimul pas după ce ți-ai votat mașinile preferate la cele două categorii (Mașini Accesibile și Mașini Premium), vei primi un cod embed pe care va trebui să îl folosești într-o postare pe blogul tău. În articol trebuie să îți argumentezi decizia de a alege respectivele mașini. Și să îi inviți pe cititorii tăi să-și voteze și ei mașinile favorite.

CE CÂȘTIGI?

După ce ai realizat pașii de mai sus, se cheamă că ai votat atât în concursul AUTOVOT 2012, cât și în concursul paralel destinat bloggerilor. Vor exista două clasamente diferite la final, iar Mașina Bloggerilor va fi dezvăluită în cadrul Galei AUTOVOT 2012, în 16 februarie, de cei patru membri ai juriului bloggerilor: Bobby Voicu, Cristian China-Birta (Chinezu), Cristian Manafu și Cabral Ibacka

Astfel, ai intrat în cursa pentru premiile din concursul principal, dar și în lupta pentru premiile dedicate exclusive bloggerilor. Ai două șanse de a câștiga premii a căror valoare totală atinge 5000 de euro. Câștigătorii premiilor pentru bloggeri vor fi trași la sorți în cadrul Galei AUTOVOT 2012 chiar de către membrii juriului.

CE REZOLVI?

Dacă votezi în AUTOVOT 2011 – Mașina Bloggerilor, ești invitat automat la Gala de decernare a premiilor, care va avea loc în 16 februarie 2012. Apoi, vei face parte din grupul de bloggeri care va decide care dintre mașinile lansate în România anul trecut merită să fie considerată cu adevărat o Mașină a Anului.

Să recapitulăm:

1. AICI găsești aplicația AUTOVOT 2012 (Facebook link).
2. Votezi în aplicație mașinile tale preferate până în 12 februarie.
3. Copiezi codul embed din pasul final care îți va afișa pe blog imaginea mașinilor votate de tine.
4. Scrii un articol pe blog în care îți argumentezi alegerea și incluzi obligatoriu codul embed copiat.
5. Vii în 16 februarie la Gala Autovot sau o urmărești live video online pentru a vedea ce mașină a câștigat și dacă tu te afli printre câștigătorii premiilor.

Mult succes!

Adauga un comentariu