Sensibilul Schumacher

Va mai aduceti aminte de Marele Premiu al Italiei din sezonul 2000? Michael Schumacher, pe atunci doar dublu campion mondial, reusea in fata fanilor Scuderiei Ferrari sa isi adjudece cea de-a 41-a victorie.

Nimic deosebit pana aici, doar ca numarul 41 semnifica si numarul de victorii obtinute in Formula 1 de regretatul Ayrton Senna.

Si, desi ne-a obisnuit cu caracterul sau de multe ori rece, tipic german, Scumacher a avut o reactie mai putin obisnuita la conferinta de presa de dupa cursa din Italia din acel an.

Cel care ulterior avea sa devina cel mai titrat pilot din istorie a fost pur si simplu complesit de performanta realizata in acel moment si a izbucnit in lacrimi, mai ales ca victoria sosea dupa o perioada relativ lunga de insuccese.

Etichete:

7 comentarii la “Sensibilul Schumacher”

  1. roland spune

    nici cu Häkkinen nu mi-e rusine :)

  2. scuderia spune

    nici lu mika nu i-a fost usor…Dumnezeu sa-l ierte pe Senna

  3. KalEl spune

    numele lui senna il tulbura pe schumacher mai mult decat ne tulbura pe noi. conform celor spuse de el dupa acea cursa se simte vinovat ca “il presa prea tare” …

  4. Roxana spune

    Schumi nu plangea el din cauza doborarii recordului, ci pt ca mama lui murise cu o seara sau doua inainte, nu-mi mai aduc aminte bine.

  5. KalEl spune

    @roxana: mama lui nu a murit in 2000 (undeva dupa 2004, sau chiar in 2004 daca nu ma insel). oricum conferinta de presa de dupa cursa michael nu a fost prezent (cu toate ca era castigatorul cursei)

  6. scuderia spune

    @roxana
    mama lui schmi a murit in 2003, intr-o dimineata de duminica….cand era f1…el nu a vrut sa concureze…dar si-a luat inima in dinti si a concurat in acea duminica…obtinand prima victorie din 2003:)

  7. scuderia spune

    mai precis…20.04.2003….cursa de la imola:(