Florin Tincescu speră să obţină un rezultat bun în Raliul Insulelor Azore din ERC

de Daniel Popescu
Joi, 15.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Florin Tincescu va reprezenta România la clasa Junior a Raliului Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri. Patru probe speciale vor fi transmise în direct de Eurosport.

Pentru noi acesta este primul sezon complet în Junior ERC şi obiectivul principal este de a acumula experienţă.

Florin Tincescu
Pilot Napoca Rally Academy
Florin Tincescu concurează la sfârşitul acestei săptămâni în Raliul Insulelor Azore, a cincea etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri.

Pilotul echipei Napoca Rally Academy speră să obţină un rezultat cât mai bun la categoria Junior ERC, acolo unde lupta cu alţi 10 piloţi.

"Pentru noi acesta este primul sezon complet în Junior ERC şi obiectivul principal este de a acumula experienţă, iar anul viitor să încercăm să câştigăm titlul. Aceasta este ultima etapă din program pe macadam, după care urmează alte patru raliuri pe asfalt, şi sper să obţin un rezultat cât mai bun aici", a declarat Tincescu.

Raliul Insulelor Azore este etapa în care Tincescu a debutat în ERC în 2013, însă consideră că anul acesta va fi mai dificil să obţină un rezultat bun, întrucât concurenţa este mai puternică.

"Am doar amintiri frumoase de la această etapă.

A fost un raliu desfăşurat în condiţii dificile, dar în final am terminat pe locul trei în clasamentul 2WD cu Dacia Logan. Nu mă aşteptam la o astfel de performanţă şi cu siguranţă anul acesta va fi mult mai greu pentru noi", a adăugat Tincescu, care va concura cu un Citroen C2 R2 Max.

Patru dintre cele 17 probe speciale din Raliul Insulelor Azore vor fi transmise în direct pe postul de televiziune Eurosport, după următorul program:

Proba Ziua si ora Post TV
Proba 6 vineri, 16 mai, ora 14:00 Eurosport
Proba 10 vineri, 16 mai, ora 20:00 Eurosport
Proba 14 sambata, 17 mai, ora 14:00 Eurosport
Proba 20 sambata, 17 mai, ora 20:00 Eurosport

Napoca Rally Academy va sprijini alte două echipaje în Raliul Insulelor Azore: Ekaterina Stratieva/Carmen Poenaru, care concurează cu Citroen C2 R2 Max, şi Andrea Crugnola/Michele Ferrara, care folosesc un Peugeot 208 R2.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru