Napoca Rally Academy concurează cu două echipaje la Raliul Estoniei

de Daniel Popescu
Vineri, 18.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Simone Tempestini şi Marco Tempestini vor reprezenta România în Raliul Estoniei, a şaptea etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri.

Sper să am un ritm bun încă de la început, mai ales că aici vom merge fără niciun fel de presiune, singurul obiectiv fiind să parcurgem cât mai mulţi kilometri.

Simone Tempestini
Pilot Napoca Rally Academy
România va fi reprezentată în Raliul Estoniei din cadrul Campionatului European de Raliuri de două echipaje Napoca Rally Academy.

Simone Tempestini va profita de a şaptea etapă a sezonului de ERC pentru a se pregăti pentru Raliul Finlandei din Campionatul Mondial de Raliuri la volanul unui Citroen DS3 R3, întrucât traseul pe macadam este asemănător.

"Probele din Raliul Estoniei sunt asemănătoare cu cele din Finlanda şi este important pentru mine să continui procesul de acomodare cu modelulul cu care concurez anul acesta în Junior WRC. Cu fiecare kilometru parcurs învăţ ceva nou şi acest lucru mă va ajuta în viitor. Sper să am un ritm bun încă de la început, mai ales că aici vom merge fără niciun fel de presiune, singurul obiectiv fiind să parcurgem cât mai mulţi kilometri”, a precizat el.

Între timp, Marco Tempestini va utiliza un Ford Fiesta R5, cu care se va antrena pentru etapele de la Bacău şi Iaşi din Campionatul Naţional de Raliuri.

"Raliul Estoniei este un raliu de viteză, asemănător cu etapă din Finlanda, iar eu voi lua startul aici ca parte a programului de pregătire cu modelul Ford Fiesta R5 pentru etapele de macadam de la Bacău şi Iaşi.

Vor fi mulţi piloţi cu modele R5, dar obiectivul meu este să mă pregătesc pentru etapele interne şi, desigur, să-l susţin pe Simone în programul său de pregătire pentru Junior WRC”, a precizat el.

Raliul Estoniei va avea loc în peruioada 18-19 iulie, iar postul de televiziune Eurosport va transmite în ambele zile un rezumat de 30 minute cu începere de la ora 23:13, ora României.

Via Napoca Rally Academy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru