Alonso admite că nu merita să câştige primul punct la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 06.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că nu merita să ocupe locul 10 în cursa de la Silverstone şi admite că îşi doreşte ca McLaren să concureze la un cu totul alt nivel.

Nu am meritat punctul chiar atât de mult pentru că eram pe locul 11, dar datorită ploii l-am obţinut mai mult sau mai puţin gratuit.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Fernando Alonso a obţinut duminică pe circuitul de la Silverstone primul punct din acest sezon, după ce a reuşit în extremis să-şi asigure locul 10.

Pilotul echipei McLaren a concurat preponderent pe locul 11, însă a fost unul dintre primii care a intrat la boxe pentru pneurile intermediare după apariţia ploii, iar acest lucru l-a ajutat să progreseze o poziţie.

Dublul campion mondial a admis că nu merita să obţină primul punct, însă consideră că acesta este o recompensă pentru alte curse în care nu şi-a îndeplinit acest obiectiv din alte cauze.

"Sper să urmeze mult mai multe puncte. Un punct este bun pentru moralul echipei, pentru cei care lucrează zi şi noapte sau pentru zilele în care meritam mai mult. Duminică nu am meritat punctul chiar atât de mult pentru că eram pe locul 11, dar datorită ploii l-am obţinut mai mult sau mai puţin gratuit", a declarat el.

În plus, Alonso insistă că obiectivul său este să lupte pentru titlurile mondiale şi că primul pas în această direcţie este îmbunatăţirea rezultatelor de până acum.

"Nu pot să spun că locul 10 înseamnă să termini bine.

Vrem să fim campioni mondiali şi pentru asta avem nevoie de multă muncă şi disciplină până anul viitor. Vor exista mai multe update-uri în următoarele curse, chiar dacă probabil nu le vom vedea, pentru că vom fi penalizaţi şi vom începe din spate. Dar obiectivul este să terminăm anul la un alt nivel. Să fim în puncte este ceva normal, nu o ştire", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • Un campion ramane un campion chiar si cu o rabla. Alonso e printre gigantii actualei F1.
    40 11
  • delirezi
    9 32
  • @F1
    In mod sigur, ai dreptate, chiar daca multi nu vor fi de acord cu tine.
    Nu inseamna ca acestia nu constientizeaza valoarea lui ca pilot, ci doar sunt prea patimasi in a fi fanul altui pilot, rival cu Alonso.
    14 4
  • Mie unul nu mi se pare un gigant, sincer. Un pilot bun, da. Dar gigant... in niciun caz.
    6 8
  • @JugaruGabi
    Ai dat un comment demn de automarket.ro! Felicitari!
    2 0
  • mecanicul vesel
    E singurul lucru adevarat pe care l-a spus in toata cariera lui !!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru