Alonso anticipează o cursă dificilă la Monza

de Daniel Popescu
Vineri, 28.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso anticipează o nouă cursă dificilă pentru McLaren în Marele Premiu al Italiei şi admite că procesul de îmbunătăţire al motorului Honda este dureros de lent.

Esential 17 puncte a obtinut McLaren in sezonul 2015
9 este locul ocupat de McLaren in clasamentul constructorilor
McLaren a ieşit în evidenţă în Marele Premiu al Belgiei prin numărul record de 105 poziţii de penalizare pe grila de start, iar echipa nu a obţinut niciun punct, mai ales că monopostul nu se potriveşte caracteristicilor circuitului de la Spa-Francorchamps.

Fernando Alonso anticipează că acelaşi lucru se va întâmpla şi în Marele Premiu al Italiei de la sfârşitul săptămânii viitoare, întrucât circuitul de la Monza este de asemenea unul pe care puterea motoarelor este importantă.

"Este dificil, aceasta este situaţia în acest moment. Sper să putem învăţa câteva lucruri, dar Monza va fi de asemenea dificil, la fel ca la Spa, din cauza naturii circuitului", a declarat spaniolul.

Alonso este optimist în privinţa şanselor celor de la Honda de a recupera diferenţa care îi separă de rivali, însă admite că progresele sunt lente şi, prin urmare, dureroase.

"În aceste zile sunt paşi minori în Formula 1.

Când adaugi câţiva cai putere te simţi un pic mai rapid, dar când eşti mult în spate nu este niciodată suficient. Vom rezolva lucrurile şi sper să fim mai competitivi, dar din păcate este un proces lent şi dureros, dar suntem împreună în această perioadă dificilă", a adăugat el.

Via Autosport 

Comentarii (6)

  • serban
    Sunt tare curios, cât va mai rezista să fie împreună cu ceilalți ... sau poate este obligat să fie, locurile calde de pe alte meleaguri sunt deja ocupate și nu prea are unde migra !
    13 10
  • acum se vede cat este de cautat alonso de managerii de echipe .... da aia de ziceau fanii ca il considera pe alonso cel mai bun ...
    13 11
  • Extrem de dificil. Trebuie sa fie extra vigilenti la steaguri albastre. Seriously?! Ii dificil sa conduci cu 1-2 ture in urma si sa te tragi cand vezi steagul albastru.
    15 8
  • *Galacticul* a avut numai curse dificile de cand nu a mai fost protejat de coechipier .... e ca dracu sa vezi primul steagul albastru si sa fii nevoit sa fugi din calea masinilor !!! Isi merita soarta , mai mult isi merita soarta fanii care l-au pupat in cur multi ani in mod total nejustificat ...
    7 9
  • ovidiu15081982
    tace si inghite alonso....pentru 35 mil/an...oricum nu prea are unde sa mearga.....din pacate pt el si fanii lui o sa ramana dublu campion mondial...al treilea titlu va fi doar o himera !
    6 6
  • Hakkinen
    Alonso nu pleaca nicaieri fara un salariu urias. Si e normal, oricine ar proceda la fel. Pentru "fanii" lui Alonso, are oferta de a Renault si Red Bull. Neoficial bineinteles.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru