Alonso exclude obţinerea unei victorii în 2014

de Daniel Popescu
Joi, 21.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că Ferrari trebuie să se concentreze pe lupta din clasamentul constructorilor şi admite că va avea parte de două curse dificile în Belgia şi Italia.

Esential 142 de puncte a acumulat Ferrari in clasamentul constructorilor
135 este numarul de puncte al celor de la Williams
Fernando Alonso nu vede niciun motiv pentru care să fie optimist că poate obţine o victorie în ultimele opt curse ale sezonului 2014.

Dublul campion mondial preferă să-şi stabilească un obiectiv mai realist şi crede că pentru Ferrari lupta din clasamentul constructorilor este semnificativ mai importantă.

"Sincer să fiu, cred că obiectivul nostru trebuie să fie mai modest. Obiectivul trebuie să fie să luptăm pentru cea mai bună poziţie posibilă în clasamentul constructorilor. Dar concurenţa cu Williams este foarte mare", a declarat el.

Cred că este nerealist să ne gândim la o victorie în acest an.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Ferrari ocupă locul trei în clasamentul constructorilor, însă are un avans de numai şapte puncte în faţa celor de la Williams.
Situaţia este complicată şi de faptul că următoarele două circuite din calendar, Spa-Francorchamps şi Monza, favorizează monoposturile Williams, dar şi pe cele ale rivalilor de la Force India, aflaţi la 44 de puncte în spate.

În acest context, Alonso nu-şi face mari speranţe cu privire la rezultatele pe care le poate obţine la ultimele sale apariţii pe tărâm european în acest an.

"Următoarele două curse sunt foarte bune pentru Williams, aşa că ne aşteptam să avem weekenduri dificile aici şi la Monza împotriva celor de la Williams şi trebuie să ne descurcăm cu asta. Trebuie să obţinem cât mai multe puncte în următoarele două curse şi apoi să atacăm în ultima parte a sezonului. Cred că este nerealist să ne gândim la o victorie în acest an", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • O sa castige Alonso anul acesta daca nu o cursa macar, atunci va castiga foarte multa experienta si va fi gata de atac pentru 2017.
    11 11
  • Test Driver 01
    Nu-i ca Alonso este gata de atac pentru 2017, cei de la McLaren se pregatesc de prin 1998 si cica prin 2020 o sa fie gata de lupta. Cainele moare de drum lung, dar McLaren Bla Bla Bla Mircea de grija lui Alonso.
    7 0
  • 2017 ... la 36 de ani.. ce atac sa mai faca, bate in retragere
    0 3
  • @mircea
    Saracul Alonso va trebui sa se multumeasca cu umilirea McLarenurilor , ca si pana acum, pana cand va fi capabil sa lupte din nou pentru victorie :((
    2 2
  • Jackie Stewart despre Alonso
    “There are 22 Grand Prix drivers, maybe six of them are really good, three exceptional, but there is only one genius. So if I had to choose the most complete driver I would say Alonso,”

    sursa: http://www.grandprix247.com/2014/08/21/stewart-alonso-is-most-complete-driver-of-current-f1-era/
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru