Alonso intenţionează să-şi prelungească contractul cu Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 22.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a dezvăluit că intenţionează să-şi prelungească contractul cu Ferrari, însă critică afirmaţiile şefului Marco Mattiacci cu privire la faptul că echipa trebuie să-şi asume mai multe riscuri.

Esential 2016 este sezonul in care expira contractul lui Fernando Alonso cu Ferrari
Contractul lui Fernando Alonso cu Ferrari urmează să expire la sfârşitul sezonului 2016, iar presa internaţională a relatat frecvent despre interesul celor de la McLaren pentru serviciile dublului campion mondial.

Spaniolul susţine însă că intenţia să este de a-şi prelungi contractul cu Scuderia, chiar dacă nu vede niciun motiv pentru care să se grăbească să facă acest lucru.

"Mai am doi ani de contract, aşa că nu am niciun motiv să mă grăbesc, chiar dacă aceasta este intenţia mea. Întrebarea este de ce exista aceste exagerări cu informaţii în afara contextului care îmi strică imaginea, dar nu este important", a declarat el.

Alonso speră să înregistreze progrese în privinţa rezultatelor de pe circuit, însă este circumspect cu privire la strategia anunţată de şeful Marco Mattiacci, care a afirmat că Ferrari trebuie să-şi asume mai multe riscuri.

"De ani de zile aud că trebuie să ne asumăm mai multe riscuri.

Am auzit aceste mesaje la sfârşitul lui 2011, iar în 2012 am introdus suspensia faţă de tip pullrod. Dar nu despre asta este vorba. Ideea este să ne asigurăm că totul funcţionează bine împreună, că îmbunătăţim nu numai monopostul, ci şi fabrica şi facilităţile", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (12)

  • cred ca Alonso il va demite si pe Mattiacci :))))))
    16 1
  • serban stanescu
    Eu cred ca Alonso simte soarele pe strada la Ferrari si nu va pleca. E vulpoi batran.
    17 1
  • A refuzat oferta Mclaren-Honda, care de fapt a si expirat pe 20 august. Mclaren acuma merge dupa Vettel. Visul ramane insa Hamilton.
    6 19
  • Baiat destept.
    14 2
  • Eu cred ca in 2-3 ani o sa iceapa o dominatie Ferrari ,cred ca sint niste intelegeri intre constuctori ,media dominatiei unei echipe este 3-4 ani,Alonso stie el ceva ,,,,Fortzaa Rosaa,,,,[ apropo Mircilica , echipa ta nu o vad prea curind in top 3 ]
    11 5
  • BASESCU
    o simte si KIMI...alt vulpoi batrin :))
    14 0
  • Alonso cu cea mai buna masina ar face un sezon plictisitor (gen Schumi 2002,2004) :)))))))

    mai bine sa fie acolo masina Ferrari in primi 3 masini, dar nu la distante de performante cum este acuma ...

    daca masinile sunt intr-un range apropiat, de acolo Alonso rezolva restul si ia titlul
    14 4
  • la un "range" apropiat il rezolva Hamilton pe Alonso si ia titlul
    1 8
  • Partial gresit.
    Nu McLaren vrea doi piloti tari ci Honda. Iar cei de la Honda il vad foarte important sa-l aiba pe Alonso la echipa. Ar mai vrea pe Hamilton sau Vettel.
    Mircea
    Daca Ham pierde titlul pe o manarie de-a Mercedes ai sanse mari sa-l revezi in echipa, daca castiga titlul nici o sansa!
    Vettel nu are nici un motiv sa plece, niciodata nu va fi in echipa cu un alt campion. Nu rezista la presiune Sebica.
    Dar despre Alonso nu as fi atat de sigur ca nu ar accepta in final o "oferta de nerefuzat" de la Honda, cu garantiile de rigoare.
    Problema e ca anul asta McLaren e sub ceea ce poate Ferrari si au cel mai bun motor de pe grila: un Merc.
    3 2
  • Test Driver 01
    Alonso a refuzat o oferta inexistenta de la Honda, dar a inteles ca echipa a introdus anumite componente fara a produce si rezultatele de care aveau nevoie. Totusi, mai este mult pana la finalul acestui sezon si este intersant de vazut ce se va intampla.
    7 2
  • Isi prelungeste contractul cu vreo 15 mil in plus pe langa actualul salariu :))
    Nu degeaba spunea Stewart ca Alonso e un geniu.

    Nu cred ca echipele mari isi vor schimba pilotii. Pilotii de top nu vor merge la McLaren. Mai bine englezii se orienteaza catre Hulkenberg. Nu e Alonso, dar poate fi la fel de constant ca Vettel sau Rosberg, cu o masina pe masura, bineinteles.
    4 0
  • ferr
    Rosberg si-a prelungit deja contractul cu Merc. Iese din ecuatie.
    Honda e interesata de Alonso, Hamilton sau Vettel.
    Ham poate fi daca il lucreaza cei de la Merc in lupta pentru titlu ca sa castige Rosberg. Ceilalti doi cu siguranta vor dori garantii.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru