Alonso, încrezător că Ferrari va câştiga lupta cu Williams pentru locul trei

de Daniel Popescu
Luni, 29.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că Ferrari va reuşi să învingă Williams în lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor.

Esential 178 de puncte a acumulat Ferrari in clasamentul constructorilor
187 este numarul punctelor pe care le are Williams, ocupanta locului trei in clasamentul general
Ferari luptă cu Williams pentru locul trei în clasamentul constructorilor, însă are de recuperat nouă puncte cu cinci curse înainte de finalul sezonului.

Echipa britanică a anunţat anterior că va continua dezvoltarea monopostului pentru a rămâne în fruntea Scuderiei, în timp ce Ferrari se concentrează deja pe sezonul următor. Chiar şi în aceste condiţii, Fernando Alonso este încrezător că Ferrari va fi capabilă să învingă Williams în lupta pentru locul trei.

"Noi suntem Ferrari, suntem mai mult decât o echipă normală. Trebuie să muncim din greu şi să luptăm până în ultimul tur, indiferent de performanţa monopostului. Exista şi cursa de la Abu Dhabi cu puncte duble şi multe alte oportunităţi de a reduce acea diferenţă.

Sunt încrezător că la finalul campionatului vom învinge Williams", a declarat el.

Un alt motiv de optimism pentru Alonso este reprezentat de configuraţiile ultimelor cinci circuite din calendarul competiţional. Spaniolul crede că Williams a fost avantajată în ultimele două curse de la Spa şi Monza, aceasta fiind explicaţia pentru rezultatele mai bune comparativ cu cele ale Scuderiei.

"Am trecut de Spa şi Monza, circuite dificile pentru noi, ştim asta. Williams a reuşit să maximizeze aceste puncte şi au făcut o treabă foarte bună", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • @mclaren mircea
    e interesant cum in sectiunea Heritage din site-ul oficial mclaren, s-a imbogatit cu un nou nume si anume Fernando Alonso, Ceea ce pana acuma lipsea cu desavarsire...

    Mclaren Mircea te provoc citesti ce scriie mclaren despre alonso...

    http://www.mclaren.com/formula1/heritage/driver/fernando-alonso/

    lectura placuta!
    9 3
  • BBKing
    Ramane la Ferrari! Este perfect pentru Mircea dar si pentru tifosi! De asemenea si pentru Hamilton si Vettel ca raman la echipele lor:)
    4 0
  • mclaren mircea
    alta data lc\ocul 3 era de rht pentru Ferrari. Acum e target locul 3. Nice ..
    5 4
  • esti tu destept
    In 2005 pe ce loc a terminat Ferrari?
    5 1
  • @esti tu destept
    pai in 2005 a reusit chiar o dubla!
    0 0
  • mobius
    Mai intai nu e deloc sigur ca Alonso va ramane le Ferrari, el nu a vorbit niciodata urat despre vreuna din echipe si cu atat mai putin despre echipa la care a concurat. In al doilea rand in 2005 la piloti a castigat Alonso.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru