Alonso: "Ricciardo a devenit liderul Red Bull Racing"

de Daniel Popescu
Luni, 28.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că Daniel Ricciardo a devenit liderul celor de la Red Bull Racing în acest sezon, iar australianul este lăudat inclusiv de Lewis Hamilton.

Esential 2 este numarul victoriilor obtinute de Daniel Ricciardo in cariera
131 este numarul punctelor acumulate de Daniel Ricciardo in sezonul 2014
Daniel Ricciardo continuă să-şi îmbunătăţească rezultatele în primul sau sezon petrecut la cvadrupla campioană mondială Red Bull Racing.

În ciuda faptului că îl are drept coechipier pe Sebastian Vettel, australianul s-a remarcat printr-o adaptare mai rapidă la monopostul Red Bull şi şi-a trecut deja în cont două victorii în Canada şi Ungaria, în timp ce germanul a obţinut până acum doar două podiumuri.

Performanţele sale au atras inevitabil atenţia şi rivalilor sau de la celelalte echipe. De exemplu, Fernando Alonso consideră că Ricciardo a devenit noul lider al celor de la Red Bull Racing, mai ales că ocupă o poziţie mai bună în clasamentul general. "Da, cu siguranţă este în topul Formulei 1.

Cred că este la conducerea echipei campioane şi asta spune totul", a precizat dublul campion mondial.

Lewis Hamilton are de asemenea o părere bună despre Ricciardo, mai ales după duelul pe care l-a avut pe acesta în ultimele tururi ale Marelui Premiu al Ungariei. "Nu numai că este unul dintre cei mai de treaba piloţi din paddock, ci şi unul dintre cei mai buni piloţi de aici, cu siguranţă", a precizat britanicul.

Via Motorsport

Comentarii (14)

  • Intradevar, un pilot bun care are sanse mari sa fie urmatorul Vettel! Nu-mi place deloc RBR dar Ricciardo..... no coment, are stofa de campion!
    23 7
  • Are o super echipa in spate. Eu nu spun ca n-are valoare, dar cand era cu Buemi la STR era modest. Ieri l-a ajutat si sansa numita SC.
    21 9
  • Sa nu ne imbatam cu apa rece. Daca Red Bull vor avea monopost de top, Vettel va fi preferat in detrimentul lui Ricciardo. De ce? Pentru ca e de 4 ori campion mondial si atrage toata atentia si toti sponsorii. Una e sa ai un pilot care se lupta sa-l egaleze pe Fangio si alta e sa ai un pilot care se chinuie sa ia primul titlu la 26 de ani. Ricciardo face o treaba senzationala anul asta, dar Red Bull are si ea interesele sale, care nu cred ca sunt legate de australian cat sunt legate de german. Daca pleaca Vettel e deja o alta poveste si reprezinta sansa lui Ricciardo de a se bate pentru titlu. Acum Red Bull e normal sa-l sustina, caci incearca sa obtina cat mai multe puncte cu ambii piloti. Va fi interesant sa vedem ce decizie va lua echipa cand vor avea cel mai bun monopost...
    15 4
  • csuli82
    se pare ca rbr vrea sa demonstreze ca pilotul e zero/ lar echipa si numai ei decid ce si cine castiga anul asta vettel a fost clar dezavantajat de echipa prin intrarile la boxe sau de sasiu.Poate Poate na semnat inca reducerea salariului sau contractul pe 2015. Per total scarba de rbr dar totus Richiardo merita felicitari o sa fie un nume greu in F!.
    10 6
  • Nu te grabi cu concluziile maestre Fernando,adevarul e ca echipa are noroc de doi piloti nr 1! Pe acolo pe la Ferrari sint doi piloti nr 2!
    12 17
  • Voi va uitati al F1 sau la ceva filme americane cu teoria conspiratiei in desfasurare si actori tird hand...... Pana acuma erau defavorizati rainonen si hamilton acuma si Vettel...... maine si Manussen si Sutill si ne vom juca de-a hotii si vardistii.... lol
    6 4
  • Singaporezul
    In momentul asta e cel mai bun din F1.Vom vedea dupa vacanta ce va putea sa faca Vettel si la sfarsit clasamentul.
    2 10
  • Ricciardo il bate pe Vettel,,ce demonstreaza acest lucru? 1Webber a fost un pilot mediocru.2Vettel a fost ajutat 90 la suta de monopost sa castige cel putin 3 din patru titluri mondiale.De ce spun asta?Pilotii mari nu au fost surclasati niciodata de coechipierii lor,chiar daca au avut monoposturi mai putin performante.Exemple:Prost l-a batut pe Alessi pe un Ferarri execrabil in 91'Senna l-a batut pe Andretti pe un McLaren l-a fel de neperformant in 93'exemplele pot continua cu Piquet versus Moreno,Piquet vs Nakajima,Schumacher vs Irvine si sa nu il uitam pe Alonso,care ,si nu sunt fanul lui,este cel mai bun pilot din f1 la oara actuala si de vreo cativa ani incoace ,a cam dat de pamant cu toti coechipierii sai.
    13 4
  • Da, Alonso e cel mai bun din F1.
    6 7
  • Ha,ha,ha...
    Conteaza putin spre deloc in "lupta" pentru titlu anul asta,la cum presteaza Mercedes....doar un concurs de evenimente mai pot oprii aceasta echipa sa castige fiecare cursa!Si din pacate pentru spectacol,asa va fi si la anul,poate si urmatorul...mai ales daca nu vor lasa liber la (re)dezvoltarea motoarelor.Despre RBR...sunt in situatia Ferrari de dupa dominarea de la inceputul anilor 2000,mai merg din inertia unor oameni de exceptie,Adrian Newey de exemplu,dar se cam sparge gasca si la ei...!
    2 1
  • Singaporezul
    Sing@.DA,Alonso este cel mai bun loc 2 din F1!Locul 1 este pt. altii!
    7 8
  • Ricci demonstreaza perfect zicala prost sa fi noroc sa ai. A castigat cu noroc maxim 2 curse si deja lumea il vede campion mondial.
    6 0
  • @Singapulezul
    Ia-ti un faras si matura,si aduna resturile de plastic de la "campionul number 1" ! :)))))))))))
    1 3
  • Singaporezul
    @Singamuezul.Vad ca-ti place sa te autosugestionezi singur.Oricum vorbesti din tomberon dupa atata bataie.Asa ca Gura mare.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru