Alonso: "Sunt bine şi aş fi vrut să fiu prezent la teste"

de Daniel Popescu
Vineri, 27.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a publicat un clip video pe Youtube în care afirmă că este bine şi că ar fi vrut să testeze la Barcelona în această săptămână.

Fernando Alonso a făcut vineri primele declaraţii după accidentul suferit duminică în sesiunea de teste de pe circuitul de la Barcelona. Pilotul echipei McLaren a publicat un clip video pe contul său oficial de pe Youtube în care afirmă că este bine după accident şi că şi-ar fi dorit să participe la testele din această săptămână.

"Aşa cum puteţi vedea, sunt pe deplin sănătos. Aş vrea să fiu la testele din această săptămână de la Barcelona, dar recomandarea doctorilor este să aşteptăm un pic, câteva zile. Mă voi odihni, iar săptămâna viitoare vă voi ţine la curent cu progresele", a declarat el.

McLaren a sugerat joi prin vocea CEO-ului Ron Dennis ca prezenţa lui Alonso în Marele Premiu al Australiei din 15 martie este incertă, o decizie finală urmând să fie luată de medici.

▶ Accidentul lui Fernando Alonso în imagini
▶ Video: Simularea accidentului lui Alonso de la Barcelona
▶ McLaren: "Cauza accidentului lui Alonso a fost vântul imprevizibil"
▶ McLaren admite că Alonso şi-a pierdut cunoştinţa în accident

Via Fernando Alonso

Comentarii (10)

  • Eu nu cred ca Alonso va rata cursa din Australia. Si-a pierdut constiinta cateva secunde, s-a lovit rau desi viteza nu era mare, dar din moment ce nu este vorba de leziuni fizice sau neurologice grave, in 2 saptamani trebuie sa fie apt pentru cursa.
    16 6
  • Vedem cum raspunde la antrenamentele fizice si de simulator. Functie de evaluari va fi sau nu in monopost la Melbourne.
    10 2
  • Ar fi important de aflat de ce a ajuns in starea de inconstienta pe circuit un pilot cu o experienta vasta in formula 1.
    Secretomania e mare dar ... ceva nu e in ordine deloc!
    Azi vad ca nu au deocamdata probleme cei de la McLaren.
    Sper sa gaseasca solutiile pentru ca timpul incepe sa-i preseze.
    10 0
  • N-o să aflăm niciodată ce s-a întâmplat. Poate dacă-l vor supăra cei de la McLaren pe Alonso... sau poate când se va retrage. Altfel nu văd de ce ar interveni FIA sau altcineva, atât timp cât monopostul a trecut testele de siguranță. E o problemă în interiorul echipei și va fi rezolvată în interiorul echipei.
    Alonso deja de câteva zile nu se mai antrenează. Se poate spune că e epuizat și ieșit din formă. Rămâne de văzut dacă acum se odihnește sau se antrenează. Dacă se antrenează, va fi 100% în cursa din Australia. Dacă mai are nevoie de odihnă, n-aș fi atât de sigur că va concura.
    7 4
  • @ferr1

    Mclaren a spus ca intr-o saptamana ca inca 2-3 zile de repaos total, dar apoi va putea testa in simulator si se va putea pregati fizic.
    Intr-o alta ordine de idei, fara probleme majore grave, Mclaren va testa incepand de maine cu versiunea finala de motor pentru Melbourne, at full power. Au confirmat acest lucru si Sky si AMUS pe live timing.
    6 6
  • Alonso
    The accident last Sunday in Barcelona could prevent Fernando Alonso started the season in Australia. McLaren expected to be in Melbourne, but doctors have to decide . Someone who expects Fernando is in the grid of Australia's Carlos Sainz , a good friend of double world champion and considered his idol since childhood.

    "That Fernando is in Australia is very important . It would be ideal, hopefully you're there, "said Carlos yesterday, after getting off the Toro Rosso. "On the crash think too much speculation. That day was very difficult with the wind, the output that was I think it was for the same reason. It was bad luck, the pilot hurts a blow," the Spaniard.

    Interestingly, Carlos debut in F1 with Toro Rosso, the team whose roots come from Minardi (where he debuted in Australia Alonso 2001) after purchase by Red Bull in 2006.
    3 2
  • Uraaa!!! Ura!!!!!!
    Am depasit 100 de tururi azi.... The British Empire is in the making... oops.... the Japanase Empire :))
    9 12
  • Este vehiculata ideea cum ca Alonso ar fi suferit un mic accident vascular cerebral in acel viraj fapt care ar fi dus la provocarea accidentului. De aici si spitalizarea cu masurile suplimentare luate.
    5 2
  • @F1-Racing cine vehiculeaza asa ceva inseamna ca a suferit unul major cu sechele vizibile! Daca ar fi suferit un AVC indiferent cat de mic ar fi terminat cu F1 si inca ar fi fost in spital si nu liber pe strada, peste un AVC nu treci de azi pe maine si nu mai esti ce ai fost!
    0 0
  • qwerty
    Probabil a fost socat de performantele monopostului. :)) Te-ai fi gandit ca e imun la astfel de socuri dupa atata timp petrecut la Ferrari dar se pare ca baitetii de la McLaren au reusit sa-i depaseasca. :)))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru