Alonso: "Va fi dificil să câştig curse în 2015"

de Daniel Popescu
Joi, 22.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a admis că va fi dificil să obţină victorii în sezonul 2015 pentru McLaren, însă insistă că proiectul său este pe termen lung.

Va fi dificil să câştig curse în acest an. Obiectivul meu pentru 2015 este să învăţ, să ajut, să fiu fericit şi, pe termen lung, să câştig.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Fernando Alonso a părăsit Ferrari după o colaborare de cinci ani pentru a se alătura celor de la McLaren, care vor utiliza motoare McLaren începând din sezonul 2015.

Dublul campion mondial a admis însă că misiunea celor de la McLaren va fi una dificilă în acest an, în special prin prisma debutului celor de la Honda în noua eră a motoarelor turbo, astfel că nu anticipează victorii în 2015.

"Va fi dificil să câştig curse în acest an. Obiectivul meu pentru 2015 este să învăţ, să ajut, să fiu fericit şi, pe termen lung, să câştig", a precizat el.

Alonso a părăsit Ferrari în special din cauza faptului că nu a fost convins de şansele Scuderiei de a reveni în lupta pentru titlurile mondiale, iar oficialii Căluţului Cabrat admit că această misiune va fi una dificilă.

John Elkann, preşedintele grupului Fiat-Chrysler, care deţine Ferrari, admite că obiectivul echipei este doar să-şi îmbunătăţească performantele comparativ cu anul trecut.

"Ferrari munceşte din greu. Cu toţii ştim de unde începem, dar în acest an important este să arătăm o rată de progres. Cel mai important lucru este să îmbunătăţim", a explicat el pentru publicaţia italiană La Repubblica.

Via Motorsport

Comentarii (13)

  • Da , nu este rau sa fi realist ,,,succes Alo si Mc
    23 4
  • qwerty
    Nici nu a inceput sezonul si are deja mentalitate de invins. Nu ii dauna cu nimic daca nu zicea treaba asta.
    6 9
  • Pentru Alonso este greu oricum sa castige curse si nu oricum sa castige cand are cea mai buna masina deoarece si atunci pierde curse.
    6 17
  • @Mclaren_Honda - Tu citeste ce-ai scris? Nu are nici o noima.
    13 5
  • Pai nu zicea alonso ca pleaca de la ferrari ca vrea sa fiu din nou campion mondial.. ? acum zice ca i va fi greu sa castige curse..
    am zis, o sa i para rau ca a plecat..decizie luata la suparare si frustrare..
    6 5
  • @ion Stai liniștit că nici Ferrari nu va câștiga curse în 2015...
    11 5
  • Gigi, daca nu are nici o noima, de ce citesti? Si nu este un comment la care sa raspunzi, dar deh ...adevarul te face sa reactionezi.
    3 12
  • Mclaren Honda
    Alonso va duce pe culmile gloriei Mclaren.......
    5 2
  • ayrton4ever
    @Mclaren_Honda Pentru ca daca n ar fi citit, n ar fi avut cum sa vada ca ce ai scris nu nu are nicio noima, logic, nu? d'oooh!!!... Tu stii adevarul, atotstiutorule? :))... Se vede din primul comment ca ai probleme "emotionale"... "finut" vorbind!!
    8 0
  • Nu :(((
    3 1
  • Alonso a spus că va fi dificil, nu și imposibil, deoarece cu un motor Honda nu se face primăvară. La fel de bine Alonso poate câștiga cursa din Australia, sau toate cursele din an, n-are de unde să știe cum vor sta lucrurile. Momentan, cu toții știm că Mercedes sunt echipa de bătut și au o diferență serioasă față de concurență. E greu de crezut că diferența va fi recuperată atât de repede, dar nu e imposibil.
    Așa că rămâne de văzut.
    Cu toții așteptăm victorii Mercedes. Celelalte echipe speră doar să recupereze. Vor reuși? Aș paria pe Red Bull.
    8 3
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Ba daaaaaa :)))))))) !
    1 6
  • @@Mclaren_Mircea_1984

    Te bucuri, asa-i?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru