Americanii au început lucrările la circuitul de Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.01.2011
Organizatorii Marelui Premiu al SUA au confirmat începerea lucrărilor de construcţie pentru circuitul care va găzdui prima cursă de F1 în 2012.

Organizatorii Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii au pus capăt zvonurilor privind eventualele întârzieri la proiectul circuitului de la Austin care va găzdui curse de Formula 1 începând din 2012, anunţând începerea oficială a lucrărilor.

Pentru început, muncitorii sunt prezenţi la faţa locului pentru lucrările preliminare, însă promoterul Tavo Hellmund a reuşit deja să găsească fondurile necesare pentru construcţia circuitului.

În total, se anticipează că americanii vor avea nevoie de aproximativ 250 de milioane de dolari pentru construcţia noului circuit, care a fost "desenat" de arhitectul german Hermann Tilke, în timp ce lucrările sunt efectuate de compania locală Austin Commercial.

În paralel cu demararea lucrărilor, organizatorii au impulsionat şi activitatea de promovare a evenimentului, după ce şi-au asigurat serviciile sportivului Kevin Schwantz şi ale omului de afaceri Red McCombs.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru