Antrenamente Suzuka: Vettel, cel mai rapid în prima sesiune. Hamilton, cel mai bun timp pe ploaie

de Daniel Popescu
Vineri, 06.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Japonia, în timp ce Lewis Hamilton a fostcel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.

Marele Premiu al Japoniei ar putea juca un rol crucial în lupta pentru titlurile mondiale, iar vremea dă semne că va avea de asemenea un cuvânt de spus în privința rezultatelor.

În prima sesiune de antrenamente libere, Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:29.166 și l-a devansat cu două zecimi de secundă pe marele său rival, Lewis Hamilton.

Locul trei i-a revenit lui Daniel Ricciardo de la Red Bull Racing, în timp ce Kimi Raikkonen și-a trecut în cont locul 4. Valtteri Bottas a terminat sesiunea pe 5, în fața lui Max Verstappen. Sesiunea a fost întreruptă timp de circa 15 minute după un accident suferit de Carlos Sainz Jr, iar ultimele 10 minute au fost practic abandonate după începerea ploii.

Precipitațiile au continuat și pe parcursul celei de-a două sesiuni de antrenanente, iar piloții au primit permisiunea să iasă pe circuit abia în ultimele 45 de minute. Totuși, din cauza condițiilor meteo dificile, doar 5 piloți au parcurs cel puțin un tur cronometrat, iar cel mai rapid dintre ei a fost Hamilton. Cronometrat cu 1:48.719, pilotul echipei Mercedes a fost urmat de Esteban Ocon și Sergio Perez, urmați de Felipe Massa și Lance Stroll.

Raikkonen și Vettel s-au mulțumit cu un simplu tur de instalare, în timp ce Ricciardo, Verstappen și Bottas nici nu au părăsit linia boxelor.

Calificările pentru Marele Premiu al Japoniei vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 09:00, ora României.

Japonia - Rezultate Antrenamente 1:

Japonia - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (10)

  • Asta-i blasfemie, si-a luat Stoffelica lumea in cap ? Din nou mai rapid decat Nepretuitul ?
    13 17
  • E doar ceea ce se intampla cu un pilot tanar dupa ce capata experienta intr-o echipa ce nu impune pilot nr 1. Sunt curios daca Alonso va mai ramane si la anu in echipa cu Stoffel.
    6 8
  • Bottas va fi penalizat 5 pozitii pentru schimbarea cutiei de viteze
    9 1
  • Alonso pleaca la Renault. Coechipier va fi chiar Briatore. O sa-l lase pe Alonso ca castige duelul sa se asigure ca vor continua sa curga banii
    11 13
  • Sainz are vreo 20 de pozitii penalizare sau in jurul :P
    5 1
  • @ GTS - Sainz nu conteaza in lupta pentru titlu :D si oricum n-o sa bata recordul pilotilor de la MClaren in materie de penalizari:)))
    4 4
  • @ZZZ: Ok dar eu n-am zis nimic de lupta pentru titlu. Era pur si simplu o constantare :P
    3 0
  • https://www.motorsport.com/f1/news/video-analysis-the-detail-behind-ferraris-influential-f1-updates-962342/
    3 0
  • finger
    Cam cu atat va ramane championu crash, cu pole-uri in FP1.
    1 0
  • degetelul ala baga-l in gat ... dupa ce lasi sa creasca unghiuta ... alonsistule ofticat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru