Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: va scăpa Hamilton de ghinioane?

de Daniel Popescu
Joi, 20.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton are nevoie de o victorie în Statele Unite pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.

Cu numai 4 curse înainte de finalul sezonului, Nico Rosberg este favorit să câştige titlul mondial în sezonul 2016 ca urmare a unui avans consistent de 33 de puncte în faţa coechipierului său, Lewis Hamilton.

Britanicul a suferit o serie de defecţiuni de natură tehnică, în special în privinţa motoarelor, dar a comis şi numeroase greşeli de pilotaj în urma cărora Rosberg şi-a extins treptat avansul. Hamilton şi-a asigurat însă fanii că va da totul pentru a obţine victorii în ultimele 4 curse, chiar dacă acest lucru nu reprezintă o garanţie pentru câştigarea titlului.

Urmareste Automarket
"Mai sunt patru curse pentru a obţine tot ce pot şi exact asta intenţionez să fac.
Trebuie să abordez fiecare weekend de cursă cât de bine pot, să lupt pentru fiecare victorie şi să vedem ce se întâmplă după aceea. Revenim în Statele Unite, care în prezent reprezintă a doua ţară pentru mine, aşa că abia aştept să începem"
, spune englezul.

Între timp, Red Bull Racing şi Ferrari vor continua lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor, însă Scuderia pare din ce în ce mai departe de îndeplinirea acestui obiectiv. În prezent, echipa lui Daniel Ricciardo şi Max Verstappen are un avans consistent de 50 de puncte.

În spatele grilei, McLaren traversează o posibilă perioadă de schimbări, după ce presa britanică a relatat ca echipa nu-i va prelungi contractul lui Ron Dennis. 

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV Internet
Antrenamente 1 vineri, 21 octombrie 18:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Antrenamente 2 vineri, 21 octombrie 22:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Antrenamente 3 sambata, 22 octombrie 18:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Calificari sambata, 22 octombrie 21:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Cursa duminica, 23 octombrie 22:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV

Comentarii (21)

  • serban
    Păcat pentru Ron Dennis, în fond, cu el ca și team principal a luat McLaren zece titluri la piloți din douăsprezece. Iar acum este aruncat ca o măsea stricată. Trist.
    22 2
  • @serban
    Nu-l arunca nimeni. Stirea nu este adecvat data. Ron Dennis a decis sa se retraga din proprie initiativa. Daca n-ar fi vrut avea toate parghiile la indemana sa nu o faca. In fond el l-a adus pe noul CEO la echipa.
    6 7
  • JugaruGabi
    Oare Hamilton va mai fi vreodata in anul asta ocolit de probleme tehnice? NU, pana ce Rosberg nu va fi matematic campion mondial. Daca nu problema tehnica, il aranjam pe ici si colo, adica prin punctele esentiale, care vasasazica!
    15 16
  • Nu sunt fan McLaren, insa Ron Dennis merita mai mult la acest team, este o legenda vie si asa cum a scris si Serban a obtinut multe titluri ptr. aceasta echipa. In aceasta situatia a fost si Ross Brawn la Mercedes cand in 2013 Toto Wolff si Niki Lauda l-au "facut" pe la spate pe marele strateg, eliminadul practic din echipa care astazi domina lumea formulei 1!
    21 0
  • @JugaruGabi
    O sa vina celalat JugaruGabi sa faca scandal ca postezi cu numele lui...mai bine nu te pune cu toti frustratii
    7 5
  • kimisor
    iarasi ma saboteaza Ferrari la start...:))))))))))))))))))))))
    6 9
  • rosberica
    Anul asta a luat sosia leo ocarul asa ca trebuia sa fac si eu ceva sa nu mai fiu luat de fraier...fostul prieten negrul ma caftea constant eu l-am rugat sa ma lase sa castig i-am si nimicit masina uneori dar egoistul tot ma batea asa ca m-am dus la taticii niki si toto sa-i rog sa-l puna la punct pe egoist si asa taticii m-au ascultat si au facut motoare si ambreaj stricat special pentru fitos si i-au mai dat si mecanicii mei incompetenti.... Ca sa fiu sigur ca castig am apelat si la fratiorul fetel sa-mi elimine concurenta din start dar el fiind mai prostut ma ascultat doar in china si belgia ca in malaysia a cresut ca sunt negrutu si a dat in mine.Anul asta oricum castig ca era inadmisibil sa nu castig cand eu sunt germanofilandezmonegarscaustriac si stiu 20 de limbi.Eu sunt cel mai bun din istorie dar colegii de ciuda m-au caflit 100 de curse nelasandu-ma sa castig.Sunt si cel mai educat si nu beau,nu intru in cluburi,nu ma joc cu telefonul si am avut relatii doar cu iubita mea sotie.Hahahaha ce fericit sunt ca l-am pus la punct pe negrut si am facut dreptate populatiei albe.....hahahaha
    6 15
  • pif666
    cam greu astea cu stirile se descurca : arrivabene este inlocuit la anul.
    in pole position este Mattia Binotto .alta varianta este eric boulier !
    se pare ca relatia dintre marchione si arrivabene sau deteriorat considerabil.
    pacat ca nu il pot convinge pe ross brawn. sau pe briattore.
    dar ai inteleg si pe ei. dupa ce ai avut propria echipa ,nu iti mai vine sa fi angajatul altuia. mai ales ca au si castigat cu echipa lor,nu au fost acolo de umplutura.
    ideea este una singura : sa speram ca la anul avem mai mult spectacol. poate reusesc si ceilalti sa se egaleze cu mercedes !
    pt binele f1 !
    5 5
  • Cred ca persoanele care se strofoca sa impersoneze alte persoane sunt de fapt cele frustrate.
    Mie imi pareti niste copii cu o oarecare problema la cap, de ajungeti sa copiati un username ca sa va "puneti" cu cineva.

    Va salut.
    8 3
  • Din ce am inteles eu , stirea cu Ron Dennis nu se confirma..pe de alta parte sunrt zvonuri care-l dau plecat la Ferrari pe Eric Boullier
    4 3
  • Bogdan
    @JugaruGabi - la 20.10.2016, 21:28
    Aleluia. Laudat fie numele tau.
    3 1
  • JugaruGabi cred ca ai vrut sa spui "impresioneze".De unde stii tu ca acel user nu are acelasi nume ca si tine?El a postat primul si nu a jignit pe nimeni si pana la urma va deferentiati ca tu ai cont si el nu si nu cred ca va confundat cineva.Scuze dar la aceasta faza tu ai atitudine de copil si daca sunt corecte datele tale chiar esti un copil care probabil nici nu a dat inca bacul.Oricum sa-ti fie clar ca eu nu am facut-o.
    Administratorii ar fi cazul sa stearga mesajele lui kimisor si rosberica pentru ca depasesc cu mult limita bunului simt.
    3 2
  • Stiti ca Bogdan este Icr nu?
    3 3
  • Alex te asigur ca te inseli.Nu stiu de ce ai ajuns la aceasta concluzie dar eu nu postez cu alte nume.Acest obicei il au alti useri si stiu unul care a postat cu cel putin zece nume diferite in mai putin de un an.
    3 0
  • Nu, tinere lcr... Impersona, nu impresiona.

    Sansele ca un user sa foloseasca acelasi pseudonim, in exact aceeasi forma sunt mici spre nule. De altfel, parerea persoanei in cauza este fix opusa fata de alei mele in general, e un fan Hamilton care e are o problema cu ideile evidentiate de mine de-a lungul timpului pe aici si incearca probabil sa ma irite cu acest comportament infantil. insa nu tind sa raspund la provocari din astea si nici la insulte, de fel. Asa ca poate sa scrie ce vrea individul in cauza, sa fie pe treaba lui.

    Si ca o alta idee, presupunand ca ar fi avut numele meu, nu crezi ca ar da chiar aiurea sa fii acuzat ca nu esti corent de la un mesaj la altul, de catre unii care nu cunsc ce inseamna un user scris cu albastru si unul normal? Pana la urma pe deviceurile mobile userul apare identic, chit ca e user inregistrat, chit ca e guest si asta din cauza ca templateul siteului, fiind responsive nu a alocat atentie si pt diferentierea comentatorilor pe acest criteriu.

    Dar nah, uite, ca sa nu se supere ceilalti oameni...o sa fiu eu copilul care nu a dat bacul. Happy now?
    5 0
  • Faza cu "impresionatul" a fost o gluma pe care am facut-o pentru ca dadea bine in contest.Sansele ca userul sa aiba acelasi nume sunt intradevar minime dar din pacate pentru tine nu exista o regula sa-i interzica sa scrie cu acelasi pseudonim si n-ai altceva de facut decat sa accepti.
    Am zis de bac pentru ca am vazut varsta pe care ai trecut-o in datele tale dar pentru mine daca ai 18 ,30 sau 50 de ani este exact acelasi lucru.Sper ca nu ai crezut ca am vrut sa te jignesc.Desi ne-am contrazis zilele astea si ai scris unele mesaje usor jignitoare la adresa mea nu am nimic cu tine.
    3 3
  • @Icr: Jugaru nu avea cum sa te jigneasca, tu ai reale probleme psihice, eu cred ca nu ai capacitatea de a discerne, altfel nu se explica comentariile tale. Daca ai avea discernamant ai intelege unde gresesti, ceea ce evident nu se intampla. Si plus, la cum comentezi se poate citi usor disperarea ta fata de ce se intampla in F1, ceea ce... arata ca esti instabil psihic.
    3 4
  • Alex mai usor cu jignire ca risti sa-ti stearga comentariul asa cum s-a intamplat zilele trecute.Te-ai suparat acum pentru ca stii ca tu esti aceea persoana care posteaza cu peste zece nume si la care faceam referire.Ma bucur ca ai fost atat de interesat de primele antrenamente incat ai avut timp de mesaje.Poate asa faci tot timpul si de asta nu intelegi nimic din F1.Faptul ca o persoana lasa care se ascunde de fiecare data sub un alt pseudonim are o parere proasta despre mine nu poate sa fie decat un lucru bun.Ti-as recomanda sa-ti gasesti o activitate mai placuta decat sa ma ataci la fiecare comentariu.
    4 1
  • @lcr:Stai calm.pe aici sunt multi indivizi care au un limbaj suburban,gutural, de urangutan, ce nu trebuie bagati in seama!!!ei nu sunt fani f1...ei vor doar sa jigneasca,sa-si refuleze furia si neputinta lor de a socializa in viata de zi cu zi.se refugiaza in on-line,unde nu ii cunoaste nimeni, sa demonstreze cat de''tari'' sunt ei!!!Nu poti sa ai o conversatie de nici un fel cu aceste...''fiinte umane''...sa le spunem asa,mai elegant!
    1 0
  • votkanen
    sunt sabotat...ajutor :)))
    1 1
  • @Icr: Nu te atac omule, incerc sa te ajut. Am inteles de ceva timp ca ai probleme psihice, ce pot sa fac altceva decat sa te ajut? Daca te cunosteam, vorbeam cu parintii tai, le explicam cum te comporti si ce spui, si cu siguranta te trimiteau la un control, pentru ai nevoie de ajutor specializat. Este datoria mea civica sa incerc sa te ajut. Tu daca vezi o persoana care a cazut la pamant si nu se poate ridica, nu incerci s-o ajuti? Sau esti genul care trece si se face ca nu vede? Nu am de ce sa ma supar, cum vreo saptamana eu ti-am spus ca nu ai discernamant. Nu-i nici o rusine in asta, de ce m-as ascunde atata timp ca este parerea mea? Sunt multi oameni care au o parere proasta despre tine si despre ce postezi nu te-ai prins de asta? Sau crezi ca sunt numai eu? Sper ca nu auzi voci, aia nu se poate trata. Sunt foarte sincer cand iti zic, ca nu ai discernamnt. Daca cei care se ocupa de site-ul asta aveau cat de cat un pic de bun simt, toate comentariile tale si ale altora erau sterse de mult. Pentru ca nu ai nici discernamnt si nici cei sapte ani de-acasa. Si este datoria morala (daca nu de profesionalism) a celor care lucreaza pentru acest site sa isi faca treaba. Pot sa stearga orice comentariu, nu ma deranjeaza asta, dar repet sunt niste norme dupa care analizezi comentariile si sunt foarte clare. Iar o persoana ca tine, cu reale probleme psihice, care nu are discernamant nu are dreptul de a posta. Ai poate sa-ti intrebi parintii, poate pot sau vor sa te ajute cine stie, eu nu te cunosc si nu pot sa-mi dau cu parerea despre tine sau despre situatia ta de acasa.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru