Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton mizează pe victoria care să-l transforme în liderul clasamentului general

de Daniel Popescu
Joi, 21.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este determinat să câştige cursa din Ungaria pentru a trece pe primul loc în clasamentul general, însă Nico Rosberg promite o replică pe măsură.

Formula 1 se apropie cu paşi mari de pauza de vară, însă până atunci piloţii se deplasează spre partea de est a Europei pentru Marele Premiu al Ungariei.

Lewis Hamilton a câştigat cursele din Austria şi Marea Britanie şi s-a apropiat la un singur punct în spatele liderului Nico Rosberg. Britanicul este determinat să obţină la Hungaroring a treia victorie consecutivă, mai ales că şi-a trecut deja patru victorii în cont pe circuitul maghiar.

"Mă simt proaspăt, puternic şi încrezător înainte de Ungaria. Este un circuit care, pentru un motiv sau altul, s-a potrivit întotdeauna stilului meu şi mă bucur de un sprijin incredibil acolo", a declarat el.

Totuşi, Rosberg a sugerat că va face tot posibilul să obţină o victorie care să-l păstreze în fruntea clasamentul greneral. "Lupta este deschisă cu Hamilton. Am mare încredere în mine şi în monopost", a precizat el.

Urmareste Automarket
Puţini ştiu însă că, de la introducerea noilor motoare turbo V6 de 1.6 litri, Mercedes nu a obţinut nicio victorie în Ungaria.
Configuraţia circuitului se potriveşte în special monopostului Red Bull, iar cvadrupla campioană mondială speră să obţină aici un rezultat cât mai bun.

"Pe anumite circuite suntem în cursa cu Mercedes, ceea ce este grozav. Câteva circuite unde contează puterea au trecut şi sperăm ca circuitele care urmează să scoată în evidenţă punctele noastre forţe", spune Christian Horner, şeful Red Bull. 

Marele Premiu al Ungariei la TV: 

Drepturile TV pentru Formula 1 sunt deţinute în România de posturile Digi Sport şi Dolce Sport, care pot fi recepţionate în reţelele RCS-RDS şi, respectiv, Telekom, dar şi pe internet. Mai multe detalii despre recepţionarea celor două posturi TV găseşti aici.

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV Internet
Antrenamente 1 vineri, 22 iulie 11:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Antrenamente 2 vineri, 22 iulie 15:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Antrenamente 3 sambata, 23 iulie 12:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Calificari sambata, 23 iulie 15:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV
Cursa duminica, 24 iulie 15:00 Digi Sport, Dolce Sport Digi Online, Telekom TV

Comentarii (8)

  • razvan
    Daca va fi in pole la start Ham va castiga
    4 3
  • Am impresia ca Hami sare degeaba pe burta cand apa este mica =)) .
    4 9
  • Sper sa iasa cu scantei duelul cocosilor de la mercedes dar fara acrosari, e timpul sa renunte la scene gen austria si spania! Sa castige cel mai bun, poate verstappen ;)
    9 3
  • Apropo de Verstappen. Pe zi ce trece ma "indragostesc" tot mai mult de el si as spune ca azi, de-as fi boos-ul vreunei echipe as face tot posibilul sa-l aduc la mine stiind ca nu-i un pilot capabil de-a dezvolta monopostul asa cum sunt alti piloti cu ani buni de experienta (ex: Alonso, Kimi, Button s.a.) dar este unul care scoate untura din monopost in ciuda varstei ce o are (18 ani, nascut pe 30sept. '97).
    9 2
  • FanF1@ ....de acord cu tine !!! un pilot extrem de talentat si in aselasi timp ffff modest !!!
    9 2
  • Deocamdata nu se stie clar ce se intampla cu transmisia lui Rosberg.
    Mercedes a dat un anunt oficial in care spune ca e posibil sa aibe noroc si sa scape de o penalizare pentru schimbarea cutiei, dar nu e nimic batut in cuie.
    Asa ca nu se poate comenta daca face mare branza sau nu.
    Vorbe multe spuse de Rosberg, din nou.
    6 1
  • F1_Fan
    Rosberg a semnat pentru inca doi ani cu Mercedes:
    "https://amp.twimg.com/v/e30495e6-09e1-4922-822e-ff6693ea710d"
    7 5
  • ce l-ati mai luat in vizor pe verstapp, de parca conduce un cart si iese pe podium :) Lasati-o ba!))) RBR se afla pe un loc cu Ferr "SI" dupa Merc AMG, iar voi faceti atata pam-pam... Sa cunoasca TOATA lumea ca, toti pilotii care sunt in f1, ABSOLUT TOTI, is capabil pt a duce monopostul pe loc 1, ramane doar masina sa scoata caii. Toti debutantii in f1 au dovedit asta daca au avut un monopost de varf, aici nu mai deschid paranteza. Sinteti ca fetitele care se indragostesc la novice. Kvyat cu acelas monopost era tot acolo, de ce sa umflam balonul prea tare? )))
    Ca sugerare, e prea mica diferenta dintre "RBR cu M AMG" fata de "Beneton cu Honda".
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru