Bianchi "continuă să lupte" pentru viaţa sa după accidentul de la Suzuka

de Daniel Popescu
Joi, 30.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi rămâne internat în stare critică, dar stabilă, la aproape patru săptămâni de la accidentul suferit în Japonia. Familia francezului spune că Bianchi luptă pentru viaţa sa.

Condiţia lui Bianchi este clasificată în continuare drept critică, dar stabilă. Chiar dacă nu avem nicio informaţie nouă, ştim că există mulţi oameni în întreaga lume care îl sprijină pe Bianchi. El luptă cu adevărat.

Comunicat de presa
Familia lui Jules Bianchi a publicat joi un nou comunicat de presă despre starea de sănătate a pilotului Marussia după accidentul suferit în finalul Marelui Premiu al Japoniei.

Potrivit comunicatului, nu a apărut nicio modificare în privinţa stării sale de sănătate, astfel că Bianchi este în continuare în stare critică, dar stabilă.

"Duminică se împlinesc patru săptămâni de la accidentul lui Bianchi, care rămâne internat la centrul medical Mie din localitatea Yokkaichi. Condiţia sa este clasificată în continuare drept critică, dar stabilă. Chiar dacă nu avem nicio informaţie nouă, ştim că există mulţi oameni în întreaga lume care îl sprijină pe Bianchi şi care vor să-l ajute în această luptă.

Bianchi luptă cu adevărat", precizează familia pilotului.

Presa internaţională a relatat anterior că Bianchi ar putea fi transferat la un spital din Tokyo după ce starea sa de sănătate se va îmbunătăţi, însă familia insistă că nu există planuri în acest sens.

"Chiar dacă au existat sugestii cu privire la planurile pentru tratamentul lui Bianchi, în acest moment lupta va continua la Yokkaichi. Luăm lucrurile pas cu pas. Vom oferi informaţii suplimentare la momentul potrivit. Până atunci , mulţumim tuturor celor care continuă să se gândească la Bianchi", a adăugat familia.

Via Adam Cooper

Comentarii (1)

  • Lupta Bianchi!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru