Bottas a obținut în Rusia prima victorie din carieră! Vettel nu a reușit să lanseze atacul decisiv în finalul cursei

de Daniel Popescu
Duminica, 30.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas a obținut duminică în Rusia prima victorie din carieră în Formula 1, după ce a reușit să-i depășească pe ambii piloți Ferrari la start și să-i țină piept în ultimele tururi lui Sebastian Vettel, care a terminat la mai puțin o secundă în spate.

Marele Premiu al Rusiei a avut nevoie de un tur suplimentar de încălzire ca urmare a unei defecțiuni tehnice suferite de Fernando Alonso în turul de formare, pilotul McLaren fiind astfel nevoit să abandoneze înainte de start.

Valtteri Bottas a impresionat prin startul lansat prin care l-a depășit rapid pe Kimi Raikknen, iar apoi a trecut și de Sebastian Vettel înaintea de intrarea în al doilea viraj pentru a deveni liderul cursei. Trio-ul fruntaș a fost urmat de Lewis Hamilton, Max Verstappen, Felipe Massa și Daniel Ricciardo, însă după numai câteva viraje Romain Grosjean și Jolyon Palmer s-au acroșat, au fost nevoiți să abandoneze, iar cursa a fost neutralizată prin Safety Car.

După reluarea cursei, Ricciardo a fost nevoit să abandoneze din cauza unor defecțiuni la frâne, în timp ce plutonul fruntaș s-a dispersat rapid, Bottas reușind să aibă un avans consistent de circa 5 secunde în fața lui Vettel, care avea aceeași diferență față de Raikkonen.

Câteva semne de întrebare au apărut la jumătatea cursei, când Bottas a pierdut aproximativ două secunde din cauza piloților întârziați pentru ca apoi să intre la boxe pentru schimbul obligatoriu de pneuri.

Trecerea sa și a coechipierului Hamilton pe pneurile supersoft a scos însă în evidență problemele pe care Mercedes le-a avut cu cauciucurile pe tot parcursul weekendului. Trecut de asemenea pe această specificație, Raikkonen a fost constant cu o secundă mai rapid decât Bottas și Hamilton, iar Vettel a rămas câteva tururi în plus pe pista înainte de a trece pe la standuri. Bottas și-a recăpătat prima poziție cu un avans de 5 secunde în fața lui Vettel, în timp ce Raikkonen și Hamilton au rulat în continuare pe locurile 3 și 4.

Vettel s-a apropiat rapid la numai o secundă și jumătate, însă în ultimele 10 tururi Bottas a reușit să ridice ritmul și să conserve acest avantaj fragil. Diferența a scăzut temporar la mai puțin de o secundă, iar Vettel a putut activa sistemul DRS, însă germanul nu a reușit în niciun moment să lanseze un atac decisiv.

Astfel, Bottas a obținut prima victorie din cariera în fața lui Vettel și a lui Raikkonen, în timp ce Hamilton a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul 4.

Chiar și așa, rezultatele îi sunt favorabile lui Vettel, care își mărește avansul în clasamentul general în fața lui Hamilton la 13 puncte.

Verstappen și-a trecut în cont locul 5 în fața lui Perez, Ocon și Hulkenberg, în timp ce ultimele locuri din top 10 au fost ocupate de Massa și Sainz.

Rusia - Rezultate Cursă

Comentarii (67)

  • Valteri
    Un fleac, i-a ciuruit pe toti!!! Valteriiii!!!! Yes!!! Start, cursa, viitorul campion Mercedes!!!
    22 25
  • Mi-ar fi placut un Kimi pe 2, oricum, un nou IceMan. Botas. Ham....daca o tine tot asa o sa ajunga nr. 2.
    22 17
  • Comici comentatorii care il vedeau pe Vettel cum se apropie fara sa se gandeasca a mai si trebuie sa depaseasca. Botas a gestionat perfect cursa. Victorie meritata, sper sa fie urmatorul campiion mondial. Cred ca urmeaza sa aiba multi fani.
    22 22
  • Bravo Bottas! Unde sunt ciumele rosii care ieri se vedeau invingatori? Cine duce fetitei niste servetele?
    26 45
  • Impotent startul lui Vet. Slab.
    22 18
  • brava FERRARI
    Ferrari are MASINA-asta conteaza
    40 9
  • Visează Mercedes sa îl facă pe Bottas campion dar la sfârșitul sezonului o sa se uite cum le va arata Vettel degetul de campion pecum le arata la toți când era la RBR ;)
    32 19
  • Impecabil Bottas, mereu mi-a placut de el, a invatat lectia de la Rosberg de la startul de anul trecut cand l-a depasit pe Lewis, identica depasirea. Vettel a mers impecabil in cursa, insa, iar l-au tinut un pic prea mult pe Seb, trebuia sa schimbe la maxim 2 tururi sau imediat, aveau deja timpul lui Kimi. Asta ca asta dar cursa s-a pierdut definitiv la boxe, unde Vettel a pierdut in plus 2 secunde cu roata fata stanga.
    Lewis a fost pe nicaieri, comentarii si nimic mai mult.
    25 6
  • Si inca ceva, la start Kimi daca strangea spre stanga, Bottas nu trecea ca nu avea pe unde.
    21 5
  • brava FERRARI
    Ferrari are masina de data asta. Sa vedem daca are si pilot nr.1 pe masura.
    25 6
  • ce misto i-a facut Valteri pe soferii de la ferari la start :)))
    22 27
  • RAI: "How are we behind Bottas?!"
    Ferrari: "Because he is leading the race Kimi."

    sa-i spuna cineva lui kimi sa lase vodca in timpul cursei :)))))
    32 21
  • Mercedes
    Pentru hami incepe chinul. Nu Vet e adversarul lui direct ci Valeri. Finlandezul e in crestere de la cursa la cursa. In ritmul asta devine candidatul Mercedes la titlu in 2017. Bravo! Inca ceva, pe podium are mult mai mult staif decat omul cu lanturi.
    32 9
  • Personal cred ca a fost cea mai interesanta cursa din acest sezon, si mi-a placut foarte mult chiar daca ambii piloti Ferrari au avut un start mai slab, dar... ce cursa :P

    Cele mai sincere felicitari ale mele merg catre Bottas (1st race win, bravo bah :P), Vettel si Raikkonen, bravo baieti, pacat de start dar asta este :P

    Bravo si pentru Hulkenberg, Perez si Ocon si Massa, nu ma asteptam sa se descurce atat de bine.

    Pacat de Ricciardo, dar nu cred ca avea ce sa faca, se vedea ca pierde franele de pe puntea spate... pacat. Despre Alonso nu pot sa spun decat... pacat, nici macar n-a apucat sa termine turul de formare... shit happens matey.

    Ne vedem in Spania, in doua saptamani :P
    26 10
  • Dupa 2008 Ferrari in sfarsit au cea mai buna masina. Sau in cel mai rau caz egala cu Mercedes. Daca nu iau titlurile nu mai au nici o scuza.
    22 5
  • O cursa pierduta de Ferrari, mai exact de Vettel. Daca ne uitam ca pana la oprirea la boxe erau 4-5 sec intre Bottas si Vettel si diferenta de la final a fost de 0.8, inseamna ca strategia a fost una inspirata. Vettel a pierdut startul, a gresit si la reluarea cursei dupa safety-car, dar asta e. Pana una alta a mai pus ceva puncte intre el si Hamilton iar pt cei care-l vad pe Bottas campion mondial, vedeti ca nu se face primavara c-o floare.
    36 10
  • Bogdan
    Felicitari lui Verstappen pentru start si pentru pozitia pe care a terminat.Felicitari si lui Perez pt pozitia de la finalul cursei.
    Dar mai ales felicitari lui Bottas pentru start, pentru cursa si pentru victorie.Extraordinara cursa facuta de el si antrenanta cursa in sine.
    La finele cursei Kimi a ramas din nou corigent la interactiunea cu oamenii: n'a vorbit cu Vettel si cu Bottas in camera de odihna dupa cursa, abia a mormait cate ceva in conversatia cu Edie Jordan ... jalnic.
    Vettel in schimb a fost de mult bun simt: n'a lungit'o prea mult pe podium si a zis ce trebuia: "e ziua lui Bottas".
    Ca si anul trecut Putin a tinut sa iasa in fata si a schimbat cateva politeti fortate cu pilotii :)) Penibil din punctul meu de vedere.Vettel, saracu' a parut cel mai timorat
    16 14
  • a fost exact cum am crezut eu,si anume, ca cel putin un pilot mercedes are reglaje diferite care sa l ajute in cursa! a fost bottas,eu credeam ca acela e hamilton! a avut masina setata in mod special pentru cursa,a avut si un start foarte bun,stiau ca pe acel sector sunt cei mai rapizi! sper ca in spania sa castige ferrari! nu e rau deloc un loc 2 si un loc 3 ! cu o doza mica de sansa se putea mai bine! important e ca vettel s a distantat de hamilton,chiar daca sunt putine puncte! orice pilot poate avea un start mai putin reusit! a fost randul celor de la ferrari sa greseasca! un ritm destul de bun atat pt vettel cat si pentru kimi! legat de hamilton,eu cred ca problemele lui s au datorat vreunei componente a motorului,care n a functionat perfect,si au preferat sa mearga in ac ritm , decat sa schimbe ceva! nu e logica dif aceasta ,in special dintre bottas si hamilton! forza ferrari!
    2 3
  • mobius
    McLaren-Honda, areusit si ceeace parea imposibil, sa abandoneze in turulde incalzire. Cu tot dezacordul meu in privinta lui RD, (nu mai amintesc motivele) dar, parca echipa merge mai prost de la plecarea sa. Ferrari pare sa confirme ca are in sfarsit un monopost cel putin de talia celui oferit de Mercedes. In acest context, un mare bravo pentru Bottas, pe care insa, eu nu-l vad un mare talent. Cat despre Hamilton, nu sunt decat doua variante. Prima este ca nu a scapat de frustrarea de care il banuiam, lucru foarte pagubos pentru el (trei titluri oricum sunt prea multe pentru cat marita). A doua varianta pe care eu o consider mai aproape de adevar este ca, este pilotul de pluton care nu se descurca in fata. Macar sa fi terminat la o secunda in spatele lui Raikonen.
    20 6
  • bravo bottAS, oricum ham revine !!!
    13 12
  • popicul
    Bogdan ! vezi cum scrii de Putin ca se supara si te rezolva cum l-a rezolvat pe Hamilton dupa obraznicia de anul trecut, acuma nu a prins nici podiumul ca doar tarul a zis sa nu-l mai vada in fata lui !
    1 3
  • Un început de sezon ciudat...Ferrari câștiga când pleacă de pe locul 2 și pierde când pleacă din pole position ....Oricum după părerea mea cei de la Mercedes au probleme cu gestionarea pneurilor spre deosebire de Ferrari care la acest capitol sta excelent..Victoria lui Bottas e meritata deoarece a creat singurul moment electrizant al acestei curse și anume startul fulminant a la Vettel din Australia..Oricum la Mercedes lucrurile se complica deoarece cei de acolo trebuie sa gestioneze 2 piloți care intr-adevăr lupta unul pentru un nou titlu mondial și celalalt pentru a confirma ca e demn de aceasta echipa...P.S Eu când am spus ca Mercedes a pierdut o cursa la boxe am fost apostrofat de cineva care invoca acum un motiv asemănător..Spun asta nu pentru a isca un nou conflict ci numai pentru a scoate în evidenta ipocrizia unor personaje de pe aici..:)
    9 6
  • Despre Mclaren-Honda nu pot sa spun decât ca atunci când nu are probleme Stoffel,are Alonso.. Asta ca sa fac haz de necaz ..Oricum cred ca va fi ultimul an al lui Alonso în F1..
    8 14
  • @Mobius...Ești fenomenal,d-nule...Nu e comentariu în care sa nu-l pomenești pe Hamilton de rău și asta datează de vreo 10 ani......De când idolul tău, Alonso a părăsit echipa Mclaren..Atunci și eu vreo 2 ani l-am ,atacat pe acesta -Alonso- însă la un moment dat m-am oprit ..Tu însă nici acum n-ai scăpat de obsesia asta:))))Nu știu ce sa fac...Sa fiu bucuros ca nu-s ca tine sau sa te compătimesc....
    6 19
  • Eu nu-iînțeleg pe cei care vad numai curse interesante:)))) Da,intr-o cursa sunt momente interesante,da' haideți sa fim sinceri și sa recunoaștem ca duelurile roata la roata sunt foarte puține..Ca exemplu în aceasta cursa singurul moment interesant a fost startul și intrările la boxe pentru a ne da seama de strategia echipelor care se bat la titlu..Mie mi se pare foarte puțin..
    20 9
  • A fost printre cele mai plictisitoare curse pe care le-am vazut:depasiri inexistente,diferente astronomice si un top 10 neschimbat de prin turul 6 (exceptand pozitiile pierdute de Massa cu a doua intrare).Finalul a fost si mai plictisitor cu cei "doi ghetari" pe podium si cu nelipsitul Putin..Victoria lui Bottas a fost previzibila dat fiind ca este circuitul sau preferat.
    Imi pare bine ca Force India a punctat in fiecare cursa cu ambii pilotii.Sergio Perez a punctat de 14 ori consecutiv si probabil nimeni nu a mai reusit o astfel de performanta fara o masina de top.Mexicanul are in palmares podiumuri,numeroase recuperari fata de pozitia din grila,starturi excelente,performante pe circuite stradale si in cursele pe ploaie si este de o constanta rara.Oare cand o sa-l bage si Ferrari in seama pe acest mare pilot?
    10 0
  • Hahaha

    Vettel’s middle finger to Massa - Russian GP 2017

    http://sebastian-vettel-fans.blog.cz/1704/video-sebove-gesto-massovi-na-konci-pretekov-v-rusku
    12 2
  • vitica nu stie sa depaseasca
    4 5
  • Apreciez diferenta dintre plangacioasa fetita de la ferari si spiritul lui Botas. In rest, cursa anosta, fara depasiri-apropos de cei care se plangeau anii trecuti ca nu sunt depasiri. Acum le place f1 ca ferari au masina. Ipocrizia da....Eh, daca vine Ricci la ferari....ii zboara lenjeria fetitei...;)
    13 27
  • Ce-ati putut aprecia la cursa asta in afara de faptul ca Botas a avut un start bun? Sa stai la 3-4 sec, fara sa poti sa ataci, un trenulet perfect fara nici macar O SINGURA depasire!! Fani Ferrari, sa inteleg ca daca Ferrari se bate pentru victorie e gata, avem spectacol? Penibil. Era mult mai bine cand se batea pe circuit Hamilton cu Rosberg. Anul asta toate depasirile majore au avut loc la boxe! Halal sport.
    27 8
  • Lasand la o parte rezultatul,startul,si intrarile la boxe nu am vazut nimic din cea ce F1 trebuie sa fie.Multa lume apreciaza F1 mai mult pt ca sunt fani Ferrari care sunt anul asta intr-o forma nesperat de buna.Dar va faceti sperante degeaba o sa vedeti.Fac pariu cu orcine ca Ferrari nu ,,impusca'' nici un titlu anul asta.Hamilton pilot de pluton???Cel putin asta spunea cineva mai sus.Cineva care probabil il vede pe Bottas campion luptând impotriva lui Vettel pentru restul sezonului.Cand realitatea e altfel.Bottas e un pilot excelent si mi-am sustinut idea pe când majoritatea spuneati ca el a venit sa fie fraierul lui Hamiton ca e nr 2 ca e slab...Pe când cei ce spuneau asta acum il vad viitor campion mondial dupa prima cursa castigata.Penibil
    20 11
  • YES, YES, YES, YES, YES, YES … sorry Sebastian … YES, YES, YES, YES, YES, YES!
    21 39
  • @Mircea
    mIRCIULICA, ai scos capul din rahat?:)) Vezi ca ti se duce echipa tot mai adanc in aceeasi hazna ca tine
    19 13
  • Cel mai important pentru Vettel e ca Hamilton nu a facut prea multe puncte. Bottas a fost doar o surpriza placuta, tot Hamilton cu Vettel se vor bate pentru suprematie. Cu Kimi nu se stie niciodata.
    1 3
  • @ Logon - Se pare ca gestul lui Vettel la adresa lui Massa s-a datorat faptului ca acesta l-ar fi ajutat pe Bottas in timpul cursei..asta daca ne luam dupa declaratia neamtului
    5 2
  • https://www.motorsport.com/f1/news/vettel-massa-did-bottas-a-favour-twice-900477/
    1 1
  • s-a gasit fetel pe cine sa dea vina c-a iesit pe 2...cele 2-3 zecimi "luate" de Massa....de rasul curcilor. Cine are habar de F1 stie ca vetel n-avea cum sa depaseasca un mercedes pe ultimele tururi.
    12 5
  • Detinatorul drepturilor F1 este sub investigatia lui UK serious Fraud Office pentru o presupusa mita catre FIA...
    4 1
  • Mclaren F1
    Marea problema e ca pe Hami nu l-am vazut asa de sters de foarte multa vreme....s-a chinuit rau tot weekendul.
    5 2
  • Sa actualizeze cineva clasamentul la piloți. 1. Vet 86 pct. 2. Ham 73 pct. 3. Bot 63 pct.
    6 1
  • e bun Bottas in Rusia, atata tot
    si anul trecut a iesit in evidenta in Rusia
    asa sunt pilotii, au un circuit favorit
    4 4
  • In momentul asta Ferrari au, pe ansamblu cea mai buna masina. Cum or dezvolta ramane de vazut.
    6 3
  • Eu cred ca Bottas are cea mai buna masina, raman la parerea ca anul asta iese campion, Hami daca era destept pleca anul trecut la ferrari. Avea toata motivatia sa o faca la cat de umilit a fost.
    7 11
  • Vettel in calificari era cu "grande machina"sper ca asa se scrie,iar la finalul cursei da vina pe Massa pentru nimic.In concluzie sambata lingau,duminica fetita.
    9 13
  • Nu uita ca Bottas a gafat pe ultimul sector in calificări, altfel nu pupa vettel pole-ul. Urmează Spania, un circuit in care finlandezul de la Mercedes va ucide din nou concurenta.
    6 8
  • Se pare ca dupa motor Honda , cei de la sauber vor utiliza si cutii de viteza de la Mclaren
    4 1
  • Hami, esti pe d-alea legale? Esti tu asa sigur ca finlandezul, sau Mercedes vor distruge concurenta?
    7 3
  • nu mi se pare normal ca in cursa pilotii sa nici nu se apropie macar de timpul stabilit in calificari,economie pe combustibil,pneuri nr. de motoare,de cutii de viteza si mai stiu eu ce si se mai vorbeste de spectacol!....sa fim seriosi!
    6 2
  • liviu, ZZZ si cum naiba te mai numesti
    lasa-ne bre odata cu atitudinea asta posomorata a ta
    alonso a ales sa fuga, sa-i fie de bine
    cursa trecuta a fost spectacol de la start pana la sosire
    GATA!
    0 4
  • Astazi se implinesc 23 de ani de l-a moartea regretatului ,inegalabilul dupa umila mea parere cel mai mare pilot din toate timpurile.Este vorba de Ayrton Senna. .........R.I.P maestre.
    2 4
  • Vad jigniri in stanga si in dreapta, sa inteleg ca abia asteptati sa se termine cursa ca sa faceti misto unul de altul? Cei care tin cu Ferrari fac misto de cei care tin cu Mercedes si invers? Unii il fac pe Hamilton pilot de pluton cand cativa ani a ras pe jos cu toti, pe Vettel il jigniti cand are si el in spate niste titluri, despre Bottas dupa o cursa perfecta va dati cu parerea.....crtiticati cursa ca nu au fost depasiri, unde frate sa depasesti pe circuitul asta cand ai masini aproape egale?
    Nu am vazut pe nimeni sa spuna de fair-play-ul lui Vettel care dupa cursa a recunoscut cine a fost cel mai bun si faptul ca la felicitat pe Bottas intr-o maniera foarte frumoasa. Este evident ca Mercedes este o echipa inca foarte puternica doar ca Ferrari le-a descoperit niste puncte sensibile si stiu sa le exploateze la maxim aducand masinile cam la acelasi nivel.
    Nu tin cu nimeni, cand esti impartial vezi altfel lucrurile, fiecare are plusuri si minusuri, zile bune, zile proaste, circuite favorite, etc.....asta este natura sportului.
    11 4
  • Nu o sa comentez prea mult evolutia pilotilor. Fiecare a facut cat a putut avand in vedere circumstantele.
    O sa comentez in schimb prezenta mizeriei asteia de circuit in calendar. Am avut o cursa cu ZERO (none, nada, keine) depasiri in lupta pentru o pozitie.
    Din cauza senilului de Ecclestone in loc sa avem avem in calendar circuite de traditie, care produc spectacol, precum Hockenheim, avem cirucuite stradale de doi lei, introduse pentru preamarirea unor dictatori (vezi Rusia si Azerbaidjan).
    Inteleg, pastram Monaco pentru traditie si Singapore pentru ca acolo e ceva special. Dar in rest, nu avem nevoie sa vedem procesiuni inutile la finalul carora, cei de pe podium sa fie incolonati ca la raport si obligati sa asculte discursul gretos al tovarasului Putin. A mai stricat si momentul sampaniei pentru Bottas. Gretos!
    O mascarada totala pentru pentru imaginea unui criminal fara scrupule.

    Revenind la cursa. Strategia Ferrari a fost foarte buna, chiar daca unii spun altfel. Daca Vettel intra mai devreme tot in spatele lui Bottas iesea. Asa macar au reusit sa-i ofere niste pneuri mai proaspete cu care sa incerce ceva. Din pacate configuratia circuitului nu permitea apropierea suficienta de masina din fata inaintea zonelor DRS.
    Vettel era constant cu 3 zecimi mai rapid, dar odata ajuns in spatele masinii Mercedes nu a mai putut face nimic, asa cum nici ceilalti in pluton nu au avut ce face. Singura lui sansa ar fi fost sa mai dureze cursa inca 10 tururi, sa ii se duca pneurile lui Bottas de tot.
    15 1
  • Putin venise si el sa spuna ca este multumit de incasarile luate de la hoteluri. Adica pe intelesul pilotilor, bravo baieti ati facut o treaba buna mie..
    6 1
  • andrei
    Una dintre cele mai plictisitoare curse vazute vreodata, in ritmul asta F1 ajunge un sport pentru babe.
    9 3
  • j - Eu cred ca parerile mele sunt destul de pertinente..Bine , imi poti reprosa ca uneori mai raspund intr-un mod mai putin ortodox la atacurile unora da' asta este.. nu-s un om perfect.. Si daca tu vezi curse interesante atunci e problema ta:) E clar ca mai toate cursele chiar daca au avut momente interesante au fost decise de strategiile echipelor castigatoare..bine, e posibil ca tu sa fii un fan Ferrari sau Mercedes si rezultatul sa ti creeze impresia ca ai vazut cursa interesanta..Poate as fi spus si eu la fel daca as fi fost fan ferrari sau Mercedes,ca nu-s perfect..da' una peste alta , imi rezerv dreptul de a-mi exprima opiniile aici..Asta ca sa nu mai lungim discutia :) P.S - Nu-s liviu..Eu postez cu ZZZ :)
    1 1
  • Sa mori tu ca ti-a placut cursa asta! In afara de startul lui Botas ce altceva ai vazut, poate ne povestesti si noua astora care spunem ca n-am vazut nimic in afara de o procesiune. Schimb de pneuri, strategii uimitoare pe SC, ce naiba ai stiut sa vezi? Degetul lu Vettel cred...ala din mijloc.
    3 3
  • Anul trecut cand Ver facea show nu si erau depasiri cu nemiluita nu era buna F1. Ca fierari erau pe nicaieri. Acu ca au masina cursele sunt minunate. Cu depasiri zero.
    9 1
  • Cei de la Pirelli vor sa mai multe zile de teste pentru pneurile wet cu un monopost specificatie 2015
    0 1
  • Am avut un final asemanator putin cu Abu-Dhabi anul trecut, doar ca daca anul trecut ar mai fi fost cateva ture, Vettel l-ar fi ajuns pe Rosberg, anul asta, chiar cu cateva ture in plus nu cred ca Vettel l-ar fi ajuns pe Bottas.
    3 2
  • BV Bottas

    Cursa a fost un pic interesanta pentru emotiile primei victorii
    plus dc Vettel reusea sa atace, dar nu a reusit
    oricum ultimele 15 -20 tururi au fost interesante (dar nu spectaculoase)

    @Mircea

    who was the fastest man on the track? ... nu o fost favoritul tau!
    :))))))))
    4 2
  • TITI F1
    Contractul lui Hamilton cu AMG expira anul acesta?
    2 1
  • octav71
    @TITI F1: Expira pentru Alonso, Vettel, Ricciardo, Raikonen si probabil Bottas(daca a semnat pe un an). Hamilton mai are un an.
    Dar ce mai reprezinta un contract in F1, cand sunt atat de multi bani la mijloc?
    2 2
  • robert fan
    Bottas fara greseala, bravo lui a meritat victoria. Ferrari foarte buni. Se pare ca au evoluat si mai mult decat la inceputul sezonului. Diferenta enorma intre Ferrari si Mercedes fara de ceilalti. RBR foarte slabi. Cred ca acolo unde se poate ar trebui schimbata putin configuratia circuitului pentru a permite depasisi. Aceasta cursa a fost cea mai plictisitoare din acest an.
    6 1
  • J ,cand o sa ma intereseze parerea ta, te anunt si nu postez decat cu numele meu dat la nastere si anume liviu,ca doar nu suntem in men in black.Si nu sunt fan Alonso asta ca sa nu te mai dai clarvazator!
    3 1
  • @octav71: Nu si pentru Ricciardo care are contract si pe 2018.
    2 1
  • Bogdan
    :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Uk2p2nRK-p4
    https://www.youtube.com/watch?v=u_HOUdyBwKw
    1 1
  • Urmeaza cursa de la Barcelona, de unde anul trecut, Toto nu a ramas cu amintiri placute, sa vedem anul asta ce va fi ... cu pumnul in masa a dat, sper sa nu dea si cu celalalt ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru