Bottas avertizează că Mercedes nu este favorită în Franța: "Trebuie să îmbunătățim monopostul"

de Daniel Popescu
Luni, 18.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va introduce un update major pentru monopost în Franța, însă Valtteri Bottas susține că echipa germană nu este favorita la victorie, întrucât are nevoie de îmbunătățiri la numeroase componente.

Mercedes a obținut doar două victorii în primele 7 curse ale sezonului, iar în Canada a amânat introducerea unui update major pentru motor, ceea ce a simplificat misiunea lui Sebastian Vettel de a obține victoria.

Îmbunatățirile la unitatea de propulsie vor fi implementate la timp pentru Marele Premiu al Franței de la finalul acestei săptămâni, însă Valtteri Bottas avertizează că Mercedes nu este favorită la victorie.

"Este bine că avem un nou motor, de care am fi avut nevoie pentru a câștiga cursa din Canada. Sper să avem și alte îmbunătățiri, pentru că fiecare echipă aduce îmbunătățiri cursă de cursă și concurența devine mai dificilă. Cu siguranță nu suntem favoriți în Marele Premiu al Franței, asta este cert", a explicat el.

În sprijinul afirmațiilor sale, Bottas explică rezultatele relativ modeste din acest sezon prin faptul că monopostul are de asemenea unele lacune care trebuie remediate cât mai repede.

"Nu putem da vina doar pe motor, este și monopostul la mijloc.

Trebuie să îmbunătățim monopostul. Am văzut că pe circuitul cu multe viraje precum Monaco a  fost departe de a avea cel mai rapid monopost. Așa că trebuie să lucrăm în toate zonele", a adăugat el.

Între timp, organizatorii Marelui Premiu al Belgiei au anunțat prelungirea contractului pentru găzduirea cursei de la Spa-Francorchamps. Actualul acord urma să expire după cursa din acest an, iar noul contract are o valabilitate de 3 sezoane, pentru perioada 2019-2021.

Via SkySports, RaceFans

Comentarii (6)

  • Cred ca l-a pus Toto sa zica asta. Daca nu l-a pus si Bottas "avertizeaza" de capul lui e chiar dezordine la Mercedes.
    11 5
  • Hau, hau, hau, au circuit pentru aerodinamica lor, au evolutia unitatii de propulsie si mai ales au pneurile cu care s-au inteles perfect in Spania ! Pneuri cu care Ferrari au dat si o sa mai dea rasol atat in Franta, cat mai ales in Anglia ! Oare cine o sa faca dubla ?
    10 2
  • @!!!
    Da, asa fac ei mereu, trambiteaza ca poate, poate ii prind pe restul in offsaid, desi stiu ca au cel mai bun monopost pe respectivul circuit.
    9 1
  • RBR a semnat cu Honda....
    2 3
  • Asa e Alex pentru ca Ferrari sau RBR isi fac strategia dupa ce zice Bottas sau Hamilton sau oricine altcineva de la Mercedes, si asta e valabil si in cazul celorlalte echipe.
    2 0
  • Vedem FP1 & 2, desi cred ca cei de la Red Bull sunt favoriti pe acest circuit. F1 nu a fost de ceva ani pe Paul Ricard, dar ziua de maine o sa fie multe de vazut pe circuit. Plus de abia astept sesiunea de autografe, sa vad pilotii explorand circuitul, si evident FP 1 :P

    Ferrari cred ca pot face o surpriza placuta aici, Red Bull ar putea fi o surpriza mare, iar Mercedes poate nu par favoriti in acest moment, dar oricare dintre aceste trei echipe are o sansa buna la victorie.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru