Bottas crede că Williams poate lupta cu Ferrari pentru un podium în Canada

de Daniel Popescu
Vineri, 05.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas consideră că Williams va fi capabilă să lupte cu Ferrari pentru ultima poziţie a podiumului în Marele Premiu al Canadei.

Cred că locurile 3-5 ar trebui decise între noi şi Ferrari, aşa că dacă suntem aproape orice este posibil.

Valtteri Bottas
Pilot Williams
Williams nu a obţinut niciun punct în Marele Premiu al statului Monaco din cauza configuraţiei circuitului, însă anticipează o revenire cu ocazia cursei de la Montreal, desfăşurată pe un circuit unde puterea motorului este semnificativ mai importantă.

Valtteri Bottas anticipează că va putea lupta pentru ultima poziţie pe podium cu rivalii de la Ferrari, în contextul în care se aşteaptă ca Mercedes să domine etapa.

"Cred că aici ar trebui să-i învingem cu siguranţă pe cei de la Red Bull. În Spania nu am fost prea departe de Ferrari, aşa că, dacă putem face un mic pas înainte, ar trebui să fim destul de aproape, dar depinde şi cât de mult au îmbunătăţit ei. Cred că locurile 3-5 ar trebui decise între noi şi Ferrari, aşa că dacă suntem aproape orice este posibil", a declarat finlandezul.

Pe de altă parte, Bottas afirmă că prestaţia modestă de la Monaco are drept cauze nu numai lipsa forţei de apăsare aerodinamică, ci şi performanţele în virajele lente.

"Cred că încă ducem lipsă de forţă de apăsare aerodinamică, dar pentru un motiv sau altul nu suntem atât de competitivi în virajele lente.

Aşa că nu este doar o problemă aerodinamică, ci şi ceva mecanic. Întotdeauna vor exista diferenţe în funcţie de circuit, dar dacă un monopost este bun, ar trebui să fie bun oriunde", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Asta sigur, mai ales daca se va pozitiona in fata lor. Sa-i tina in spate si sa-i incetineasca este maestru!
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru