Bottas: "Prioritatea este să-l înving pe Alonso în lupta pentru locul patru"

de Daniel Popescu
Vineri, 19.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas şi-a stabilit ca obiectiv să termine sezonul pe locul patru în clasamentul general în faţa lui Fernando Alonso.

Esential 122 de puncte are Valtteri Bottas in clasamentul general
121 de puncte a acumulat Fernando Alonso in clasamentul general
166 de puncte are Daniel Ricciardo cu sase curse inainte de final
Cele patru podiumuri şi alte rezultate bune l-au propulsat pe Valtteri Bottas pe locul patru în clasamentul general după Marele Premiu al Italiei, cu un avans de un punct în faţa lui Fernando Alonso de pe Ferrari.

Finlandezul speră să cobntinue parcursul bun şi în ultimele şase curse ale sezonului cu scopul de a-i păstra poziţia superioară în clasament.

"Sunt cu un punct în faţa lui Alonso, pe locul patru. Daniel Ricciardo este un pic în faţă (n.r - la 44 de puncte), dar mai sunt multe curse şi aş vrea să am o şansă la locul trei, iar cu punctele duble din ultima cursă ar putea fi posibil. Ar fi frumos, dar cu siguranţă prioritatea este să ne securizăm locul trei în clasamentul constructorilor, iar pentru mine minimum este să fiu pe locul patru, să rămân în faţa lui Alonso", a declarat finlandezul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Williams este una dintre echipele care va fi dezavantajată de restricţionarea comunicaţiilor radio, întrucât nu se numără printre cele care utilizează noul volan cu display LCD.

Bottas a admis că este ciudat că anumite informaţii nu pot fi transmise prin radio, dar pot fi afişate pe volan.

"Cei cu ecrane mai mari pot afişa mai multe informaţii. Problema este că nu este uşor să faci un nou display sau un volan întreg, asta necesită câteva săptămâni. Trebuie să vedem dacă pe ecran pot fi afişate orice informaţii, dar este un pic ciudat, pentru că nu poţi arăta ceva pe pancartă, dar acelaşi lucru poate fi arătat pe volan", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • GrosJan
    mi-ar placea sa se ajunga pana acolo incat pilotul sa decida cam tot, sa desfiinteze strategul de la boxe. Va avea nevoie de mult mai multe informatii afisate si el is va anunta echipa cand vine la boxe si cu ce ar vrea sa plece de acolo
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru