Feedback

Brawn: "Recuperarea lui Schumacher este lentă, dar există speranţe"

Publicat Miercuri, 21.10.2015
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Brawn: "Recuperarea lui Schumacher este lentă, dar există speranţe" - Poza 1
Ross Brawn admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă, însă rămâne încrezător că septuplul campion mondial se va simţi mai bine.

Ne rugăm în fiecare zi că se va recupera până într-un stadiu în care... recuperarea este lentă, dar întotdeauna există speranţă.

Ross Brawn
Familia lui Michael Schumacher nu a mai oferit de luni bune nicio informaţie cu privire la starea de sănătate a fostului pilot german, care continuă acasă recuperarea după accidentul suferit la schi în ultimele zile ale anului 2013.

Totuşi, Ross Brawn, fostul său şef de la Benetton, Ferrari şi Mercedes, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Daily Express câteva detalii interesante despre situaţia septuplului campion mondial.

Britanicul afirmă că îl vizitează frecvent pe Schumacher şi că recuperarea este lentă, însă evită să facă dezvăluiri concrete cu privire la starea sa de sănătate.

"Încercăm să păstrăm un echilibru între a merge să-l vedem şi a-l suna. Am fost să-l văd de câteva ori. Corinna (n.r - soţia lui Schumacher) mă sună ocazional şi mă ţine la curent. Ne rugăm în fiecare zi că se va recupera până într-un stadiu în care... recuperarea este lentă, dar întotdeauna există speranţă", a declarat el.

Anterior, presa internaţională a relatat că Schumacher a pierdut 30 de kilograme de la producerea accidentului, ceea ce ar însemna că în prezent are doar 45 de kilograme. În plus, se vehiculează că familia lui Schumacher plăteşte săptămânal 150.000 de dolari pentru îngrijirea sa medicală.

Via GMM


Comentarii (3)

 • lucky70
  Sa speram ca-si va reveni,sa poata duce o viata normala...
  12 0
 • Sa duca o viata normala nu cred ca se mai poate. A ramas prea putin din Shumacher, de fapt va fi un alt om, chiar daca isi revine. La cum o spune Brawn este germanul este inca la nivel de leguma cu o foarte mica doza de constiinta. Sperante sunt, la fel si minuni se pot intampla.
  5 1
 • Fortza Schumacher!!
  5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru