Button: "Abu Dhabi ar putea fi ultima mea cursă în F1, dar sunt interesat de Le Mans"

de Daniel Popescu
Sambata, 22.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button a admis că s-ar putea afla la ultima sa prezenţă în Formula 1, însă şi-a manifestat interesul de a concura în alta competiţie în 2015, cea mai probabilă destinaţie fiind Campionatul Mondial de Anduranţă.

Esential 2000 este anul in care a debutat Jenson Button in Formula 1
2009 este sezonul in care Jenson Button a devenit campion mondial in Formula 1
McLaren a anunţat recent că amână orice decizie cu privire la linia de piloţi pentru sezonul 2015 până cel puţin în 1 decembrie. Chiar dacă Fernando Alonso a confirmat despărţirea de Ferrari şi se va alătura cel mai probabil echipei britanice, McLaren nu a luat încă o decizie finală în privinţa coechipierului său, care va fi ales între Jenson Button şi Kevin Magnussen.

În acest context, britanicul a admis că Marele Premiu din Abu Dhabi ar putea reprezenta ultima sa prezenţă în competiţia în care a debutat în 2000 la Williams şi în care a devenit campion mondial în 2009 cu Brawn GP.

"Sunt un tip foarte relaxat. Formula 1 este un loc grozav în care să fii, dar în viaţă există şi alte provocări.

Mă voi bucura de acest weekend şi apoi vom vedea ce va aduce viitorul. Tot ce ştiu este că acesta este ultimul weekend al anului şi ar putea fi şi ultimul weekend de Formula 1 pentru mine", a declarat el pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Tot ce ştiu este că acesta ar putea fi ultimul weekend de Formula 1 pentru mine.

Jenson Button
Pilot McLaren
Presa internaţională a speculat anterior că Button negociază semnarea unui contract cu Porsche pentru a concura alături de Mark Webber în Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Constructorul german a negat ulterior aceste informaţii, însă Button sugerează că este în discuţii cu unele echipe.

"Poate. Am avut câteva discuţii bune cu oamenii despre participarea în Campionatul Mondial de Anduranţă. Cine ştie? Pare foarte interesant şi m-a pus un pic pe gânduri. Nu sunt prost, vreau să concurez anul viitor şi vreau să fiu într-o competiţie competitivă.

Şi da, Campionatul Mondial de Anduranţă ar putea fi o provocare interesantă", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru