Button, încurajat de progresele recente înregistrate de McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 30.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button este optimist ca va reveni în puncte în Japonia prin prisma progreselor înregistrate de McLaren cu dezvoltarea monopostului.

Esential 6 puncte este diferenta dintre Force India si McLaren in clasamentul constructorilor
McLaren a coborât pe locul şase în clasamentul constructorilor după Marele Premiu al statului Singapore, ca urmare a unui abandon suferit de Jenson Button şi a locului 10 obţinut de Kevin Magnussen.

Lupta cu rivalii de la Force India pentru locul cinci se anunţă a fi dificilă, însă Button este încurajat de modul în care inginerii au dezvoltat monopostul pe parcursul ultimelor curse. Prin urmare, britanicul anticipează o revenire în puncte cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Deşi nu am ajuns la linia de sosire în Singapore, cu siguranţă suntem pe un trend ascendent în privinţa dezvoltării monopostului. Suzuka va fi o cursă problematică pentru noi, dar o aştept cu nerăbdare. Este unul dintre cele mai bune circuite, o provocare neiertătoare. Esses reprezintă cea mai bună secţiune de viraje din lume.

Un astfel de circuit rapid necesită o forţă bună de apăsare aerodinamică, ritm şi concentrare pentru a obţine tot ce este mai bun", a declarat campionul mondial din sezonul 2009.

McLaren trebuie să recupereze şase puncte în ultimele cinci curse ale anului în detrimentul celor de la Force India pentru a-şi îndeplini obiectivul de a termina pe locul cinci în clasamentul constructorilor.

Via GPUpdate

Comentarii (11)

  • http://www.omnicorse.it/magazine/42162/f1-la-honda-debuttera-ai-test-di-abu-dhabi

    Articol excelent despre Mclaren, Honda si motorul din 2015.

    Rezumat:
    - vor fi la Abu Dhabi la testul din noiembrie
    - Honda mobilizeaza resurse financiare si umane uriase in toata Japonia pentru a fi gata pentru noiembrie.
    - Sasiul mp4-29/B care va testa motorul pe Yas Marina este aproape gata in Woking.
    -Stadiul de dezvoltare este in urma cu aproximativ 3 luni de zile, dar in mod DELIBERAT, pe bancul de proble fiind la ora actuala 4 variante de motor pentru 2015.
    - motorul va avea o arhitectura diferita de cel Mercedes, mult mai compact si mai apropiat de versiune Ferrari decat de cea Mercedes.
    - Mclaren Applied Technologies incearca ceva foarte ingenios pe partea de KERS pentru a ajuta la eficientizarii maxime a greutatii pe monopost.
    6 4
  • Super interesant articolul, baietii de la Honda sunt pe nicaieri. Iar McLaren_Mircea nu stie o boaba italiana, nici Google Translate nu pare sa-l ajute. Smecher motor, au copiat ce au putut de la concurenta in loc sa-l dezvolte de la zero, evident nu au avut timp la dispozitie. In timp ce Ferrari, Mercedes si Red Bull au mii de km la bord... motorul Honda nu a reusit nici macar prima runda de 2k virtuali lol.

    Singura veste buna, McLaren_Mircea o sa fie pe "mute" anul viitor. Daca intre timp castiga ceva neuroni sau intreaba niste ingineri ce citeste el prin aceste articole, cred ca se va lasa de Formula 1, definitiv.
    6 5
  • Comic este ca Button spune ca circuitul din Japonia va arata toate slabiciunile masinii McLaren, cat despre entuziasm... spera sa nu fie pensionat.
    3 5
  • Mda.... nu am suficienti neuroni... mda... nu imi dau seama cat de puternica este Mclaren... mda... ma apuca somnul.... mda sunt total pe din afara.... mda mai bine m-as impusca...
    8 2
  • Sa te impusti de ce? Viata este frumoasa, evident daca intelegi ceva din ce se intampla in jurul tau. Iti dai seama cat de puternica este McLaren? Puternica? La ce, la cate flotari face? Te apuca somnul pentru ca esti prost si repeti aceeasi poezie si da, esti total pe dinafara. Singura parere de rau este ca ti-a luat asa de mult sa-ti dai seama. Sincere condoleante parintilor tai... sa aiba un copil ca tine... nu exista nici un necaz mai mare.

    P.S. Nici engleza n-o stii, cu italiana nici atat... ti-a fost greu sa le inveti sau nu esti capabil de asa ceva? Daca erai capabil de macar un nivel de inteligenta mediocru iti dadeai seama ce scrie in articolul ala si nu mai comentai degeaba dar deh Google translate nu traduce corect, iar italiana nu o stii. Ciudat este ca cauti numai articole in care speri tu scrie ceva bun despre planurile celor de la McLaren... iti este frica sa le citesti pe cele in care se reflecta realitatea? Pacat, dar macar din 2015 nu o sa mai postezi pe aici iar asta este poate cea mai mare bucurie a cuiva care posteaza decent si nu doreste sa vada gunoaie ca tine.

    Sincere condoleante, amice.
    3 7
  • Am auzit ceva in jungla in copaci... am auzit un MDA al unei primate retrase in zona arboricola dupa ce nu a mai reusit sa testeze in F1. A devenit 02 din 01. A tot fost trimis de la o masa la alta pana s-a refugiat in salbaticie, urland doar HU HU HU si MDA.
    8 2
  • wtf

    sigur am intrat pe automarket?
    Ce commuri!
    Nu mai inteleg nick
    3 1
  • Mda...poate Mircea nu le are cu italiana sau cu engleza, insa parca la tine e un pic mai grav. Lacunele tale sunt la romana. Vezi acel "...ca cauti...".
    Hai sa vorbim de Formula 1 si sa lasam aprecierile privind intelectul celor care intra sau nu pe acest site. Nimeni nu este perfect.
    3 0
  • pai pe orice forum/blog trebuie sa existe si nazistul gramatical (nu conteaza limba)

    http://www.youtube.com/watch?v=SCrQ2zsFzLY
    1 1
  • Hakkinen
    Avantajul Mclaren-Honda este ca ei deja stiu unde se afla concurenta, pot evita greselile facute de adversari. Vor incepe teste anul asta chiar la Abu-Dhabi ceea ce este un avantaj pentru ei. Sasiul pentru anul viitor este pregatit, il au pe Prodomou ceea ce nu este de ici de colo. Ma astept ca la anul sa termine pe podium ba chiar sa emita pretentii la victorii. Daca il aduc pe Alonso atunci sansele lor sunt bune. Abia in 2016 se vor lupta pentru titlu. Minusurile sunt evident lipsa testelor si a prezentei in competitie. Una peste alta avantajul unui motor complet nou, nu doar 48% ca in cazul celorlalti, compenseaza, zic eu.
    2 0
  • Grosjan
    sper sa faca McLarem masina bengoasa. Si sa se duca Alonso la ei.

    Poate avea un mare sentiment de deja vu. Button poate sa-l bata cam in felul in care l-a batut Hamilton sau chiar mai rau

    "cine e cel mai bun" sau "mai bun" e o chestiune speculativa in mare parte daca e vb de piloti de top. Si nu numai pentru fanul de rand, nici cel mai iscusit in tainele pilotajului nu stie exact.

    D'asta si surprizele. Surprize pentru ca apare altfel decat se asteptau oamenii dar realitatea fiind mereu la fel, si inainte de aflarea adevarului de catre surprinsi si dupa

    Ma gandesc fie si numai la cazul Vettel Ricci. Normal, unii vor aduce argumentul tipului de material tehnic mai potrivit pentru un pilot si pot avea dreptate. Dar si argumentul asta aduce inca o variabila in calcul ce face "prezicerea" si mai putin relevanta

    Alonso stie asta si va incerca pe cat posibil sa nu schimbe o stare buna in care se afla si o va evita pe cat posibil pe cea nasoala. D'aia a plecat imediat de la McLaren la finalul lui 2007 si tot d'aia s-a opus cat a putut sa fie schimbat Massa
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru