Cariera si viata lui Ayrton Senna, subiect de film

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.04.2009
La 15 ani dupa disparitia sa prematura, triplul campion mondial Ayrton Senna va beneficia de un documentar care ii va analiza in detaliu viata, cariera si moartea.

Familia regretatului Ayrton Senna si-a dat acordul pentru realizarea unui film documentar despre intreaga viata a fostului pilot brazilian de Formula 1.

De la debutul sau in Formula 1 in 1984 si pana la moartea sa survenita prematur pe 1 mai 1994, Senna a reusit sa isi treaca in cont trei titluri mondiale, devenind unul dintre cei mai apreciati piloti din istoria competitiei.

In contextul in care in cei 15 ani de la disparitie presa a analizat in detaliu cauzele mortii sale, compania Working Title Films isi propune sa realizeze un documentar care sa prezinte intreaga cariera a pilotului, momentul mortii sale, dar si aspecte din viata sa personala. Documentarul este cu atat mai promitator cu cat va beneficia si de imagini video dezvaluite in premiera prin intermediul Formula One Management (FOM), detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Filmarile pentru realizarea documentarului vor incepe in luna mai a acestui an.

Via | Motor Autority

Taguri: Senna

Comentarii (2)

  • mclaren fan
    ayrton senna ramane cel mai bun pilot de formula 1 din toate timpurile !!!! ayrton nos acceleramos juntos ( mesajul echipei nationale de fotbal a braziliei dupa castigarea cupei mondiale la world cup 94 )
    0 0
  • Cosmin
    Cel mai bun !
    Mult peste mult aclamatul schumacher.....la din toate punctele de vedere.....de fair play cel putin, nu mai vorbim.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru