Feedback

Malaysia

Duminica, 29 Martie 2015
Sebastian Vettel a triumfat în Marele Premiu al Malaysiei datorită unui ritm de cursă similar şi a unei strategii mai bune la schimbarea pneurilor decât rivalii de la Mercedes, care au ocupat locurile doi şi trei prin Lewis Hamilton şi, respectiv, Nico Rosberg.
Marti, 03 Octombrie 2017

Formula 1: Vettel răsuflă ușurat: germanul poate folosi cutia de viteze în Japonia, dar Ferrari va face schimbări pentru îmbunătățirea fiabilității

Sebastian Vettel va putea folosi și la Suzuka cutia de viteze utilizată în Malaysia, întrucât aceasta nu a fost avariată după impactul cu Lance Stroll. Ferrari anunță însă schimbări pentru îmbunătățirea fiabilității.
Duminica, 01 Octombrie 2017

Formula 1: Verstappen a câștigat în Malaysia în fața lui Hamilton. Vettel, locul 4 după o cursă spectaculoasă de recuperare

Max Verstappen a profitat de retragerea lui Kimi Raikkonen pentru a câștiga cursa de la Sepang după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel a făcut o cursă de recuperare spectaculoasă de pe ultimul loc pentru a termina pe 4.
Sambata, 30 Septembrie 2017

Formula 1: Hamilton, pole position în Malaysia în fața lui Raikkonen și Verstappen. Vettel, ultimul loc după o defecțiune tehnică

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Malaysiei după ce i-a surclasat pe Kimi Raikkonen și Max Verstappen. Sebastian Vettel va pleca ultimul in urma unor defecțiuni tehnice apărute în ultima sesiune de antrenamente.
Vineri, 29 Septembrie 2017

Formula 1: Antrenamente Malaysia: Verstappen, cel mai rapid pe ploaie. Vettel, cel mai bun pe uscat

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Sepang, desfășurată pe un circuit umed, în timp ce Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pe uscat în a doua sesiune.
Joi, 28 Septembrie 2017

Formula 1: Avancronică Malaysia: Hamilton și Vettel luptă pe furtună în ultima cursă de Formula 1 de la Sepang

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au mari șanse să se confrunte pe furtună în Marele Premiu al Malaysiei, care va părăsi calendarul competițional după această cursă.
Luni, 21 Noiembrie 2016

Formula 1: Malaysia şi Singapore se pregătesc să părăsească Formula 1, dar Ecclestone vrea revoluţie: două curse de 40 de minute într-o singură zi

Malaysia şi Singapore intenţionează să renunţe la Formula 1, însă Bernie Ecclestone se gândeşte la o soluţie pentru a salva spectacolul: două curse de câte 40 de minute într-o singură zi.
Luni, 24 Octombrie 2016

Formula 1: Formula 1 nu are nicio şansă în faţa Moto GP: Malaysia vrea să renunţe la cursă din cauza lipsei de spectacol şi a fanilor din tribune

Malaysia ar putea decide să renunţe la cursa de Formula 1 pentru că este prea scumpă şi aduce prea puţini fani la circuit în comparaţie cu etapa găzduită de Moto GP.
Duminica, 02 Octombrie 2016

Formula 1: Spectacol la Sepang: Ricciardo a câştigat cursa din Malaysia în faţa lui Verstappen. Hamilton şi Vettel au abandonat

Daniel Ricciardo a câştigat cursa de la Sepang după un duel spectaculos cu coechipierul Max Verstappen. Succesul a fost facilitat de abandonul lui Lewis Hamilton din cauza unei defecţiuni la motor, în timp ce Sebastian Vettel s-a retras în urma unui accident în primul viraj.
Sambata, 01 Octombrie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position în Malaysia. Rosberg, în prima linie a grilei, Alonso va pleca ultimul

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Sepang şi va pleca în pole position din fata coechipierului său Nico Rosberg.
Luni, 30 Martie 2015

Formula 1: Raikkonen consideră că a avut un weekend "foarte slab" în Malaysia

Kimi Raikkonen a catalogat drept "foarte slabă" cursă din Malaysia, chiar dacă a a ocupat locul patru după ce a luat startul de pe poziţia a 11-a.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru