Feedback

Marea Britanie

Duminica, 05 Iulie 2015
Lewis Hamilton a obţinut victoria pe circuitul de la Silverstone în ciuda faptului că a fost depăşit la start de Felipe Massa şi a ploii care a afectat ultima parte a cursei. Nico Rosberg a ocupat locul doi, iar Sebastian Vettel a profitat de ploaie pentru a urca pe podium.
Duminica, 10 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Silverstone! Rosberg şi Verstappen completează podiumul după un duel aprins

Lewis Hamilton a câştigat fără probleme la Silverstone la capătul unei curse în care ploaia a afectat primele tururi, iar Nico Rosberg a câştigat un duel aprig cu Max Verstappen pentru locul doi. Rosberg riscă însă să fie penalizat după ce a primit prin radio mesaje despre o defecţiune la cutia de viteze, lucru interzis de regulament.
Sambata, 09 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position la Silverstone! Vettel, locul 11 după o retrogradare pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Lewis Hamilton va pleca din pole position la Silverstone din faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va lua startul doar de pe poziţia a 11-a ca urmare a unei penalizări pentru înlocuirea cutiei de viteze.
Vineri, 08 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Silverstone. Rosberg a ratat a doua sesiune din motive tehnice

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Marea Britanie, în timp ce Nico Rosberg a ratat a doua sesiune din cauza unei defecţiuni tehnice.
Joi, 07 Iulie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: confruntarea rămâne deschisă, Rosberg şi Hamilton sunt liberi să lupte

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton vor fi liberi să lupte pentru victorie la Silverstone, în ciuda incidentului din Austria. Ferrari şi Red Bull stau însă la pândă pentru o potenţială greşeală.
Marti, 29 Septembrie 2015

Formula 1: Cursa de la Silverstone din 2016, în pericol să fie anulată din motive financiare

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanie avertizează asupra pericolului de a nu putea garanta plata taxei de participare pentru ediţia din sezonul 2016, ceea ce ar echivala cu excluderea din calendar.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Renault, dezamăgită de defecţiunile electrice la motoare suferite la Silverstone

Renault a admis că este dezamăgită că a înregistrat noi defecţiuni tehnice în Marele Premiu al Marii Britanii, însă insistă că a reuşit să îmbunătăţească performanţele motorului.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Alonso admite că nu merita să câştige primul punct la Silverstone

Fernando Alonso consideră că nu merita să ocupe locul 10 în cursa de la Silverstone şi admite că îşi doreşte ca McLaren să concureze la un cu totul alt nivel.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Bottas, dezamăgit de ordinele de echipă de la Silverstone

Valtteri Bottas a admis că este dezamăgit de decizia iniţială a celor de la Williams de a-i interzice să-l depăşească pe Felipe Massa în prima parte a cursei de la Silverstone.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Vettel: "Williams ne-a luat prin surprindere la Silverstone"

Sebastian Vettel a admis că Ferrari nu se aştepta să fie surclasată cu uşurinţă de Williams în cursa de la Silverstone, în timp ce Kimi Raikkonen a admis că a comis o eroare de strategie la sosirea ploii.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Hamilton: "Strategia pneurilor de la Silverstone, cea mai bună din cariera mea"

Lewis Hamilton consideră că la Silverstone a adoptat cea mai bună strategie pentru pneuri din cariera sa, în timp ce Nico Rosberg a crezut că britanicul a comis o gravă eroare când a intrat la boxe pentru cauciucuri intermediare.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru