Feedback

Marea Britanie

Duminica, 05 Iulie 2015
Lewis Hamilton a obţinut victoria pe circuitul de la Silverstone în ciuda faptului că a fost depăşit la start de Felipe Massa şi a ploii care a afectat ultima parte a cursei. Nico Rosberg a ocupat locul doi, iar Sebastian Vettel a profitat de ploaie pentru a urca pe podium.
Duminica, 16 Iulie 2017

Formula 1: Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone și s-a apropiat la un singur punct de Vettel, care a terminat pe 7 după o pană în ultimul tur

Lewis Hamilton s-a apropiat la un singur punct de liderul Sebastian Vettel după ce a câștigat fără emoții cursa de la Silverstone, în timp ce rivalul său a terminat pe 7 după o pană suferită în ultimul tur.
Sambata, 15 Iulie 2017

Formula 1: Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Raikkonen și Vettel. Bottas, locul 9 după o penalizare pe grilă

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone după ce i-a devansat fără emoții pe Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel. Valtteri Bottas a fost al patrulea, dar va pleca de pe 9 după o penalizare pe grilă.
Joi, 13 Iulie 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, sub presiune să obțină victoria

Lewis Hamilton are nevoie de o victorie la Silverstone pentru a nu pierde contactul cu Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial.
Luni, 03 Iulie 2017

Formula 1: Formula 1 ar putea pierde încă o cursă tradițională: Silverstone amenință cu retragerea din campionat în 2019

Silverstone anunță că este "foarte probabil" să renunțe la organizarea cursei de Formula 1 după sezonul 2019 din cauza taxei de participare care crește anual.
Duminica, 10 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Silverstone! Rosberg şi Verstappen completează podiumul după un duel aprins

Lewis Hamilton a câştigat fără probleme la Silverstone la capătul unei curse în care ploaia a afectat primele tururi, iar Nico Rosberg a câştigat un duel aprig cu Max Verstappen pentru locul doi. Rosberg riscă însă să fie penalizat după ce a primit prin radio mesaje despre o defecţiune la cutia de viteze, lucru interzis de regulament.
Sambata, 09 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position la Silverstone! Vettel, locul 11 după o retrogradare pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Lewis Hamilton va pleca din pole position la Silverstone din faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va lua startul doar de pe poziţia a 11-a ca urmare a unei penalizări pentru înlocuirea cutiei de viteze.
Vineri, 08 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Silverstone. Rosberg a ratat a doua sesiune din motive tehnice

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Marea Britanie, în timp ce Nico Rosberg a ratat a doua sesiune din cauza unei defecţiuni tehnice.
Joi, 07 Iulie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: confruntarea rămâne deschisă, Rosberg şi Hamilton sunt liberi să lupte

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton vor fi liberi să lupte pentru victorie la Silverstone, în ciuda incidentului din Austria. Ferrari şi Red Bull stau însă la pândă pentru o potenţială greşeală.
Marti, 29 Septembrie 2015

Formula 1: Cursa de la Silverstone din 2016, în pericol să fie anulată din motive financiare

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanie avertizează asupra pericolului de a nu putea garanta plata taxei de participare pentru ediţia din sezonul 2016, ceea ce ar echivala cu excluderea din calendar.
Luni, 06 Iulie 2015

Formula 1: Renault, dezamăgită de defecţiunile electrice la motoare suferite la Silverstone

Renault a admis că este dezamăgită că a înregistrat noi defecţiuni tehnice în Marele Premiu al Marii Britanii, însă insistă că a reuşit să îmbunătăţească performanţele motorului.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru