Construcţia circuitului din SUA începe în decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.07.2010
Construcţia circuitului din Texas care va găzdui Marele Premiu al Statelor Unite începând din sezonul 2012 va începe în luna decembrie.

Statele Unite ale Americii vor găzdui o cursă de Formula 1 în Texas timp de 10 ani începând din sezonul 2012, pe un circuit complet care va fi construit special pentru acest scop.

Localizarea exactă a acestuia nu a fost încă dezvăluită, însă presa americană a anunţat în această săptămână că lucrările vor demara în luna decembrie şi sunt programate să fie finalizate în iunie 2012.

"Circuitul ar trebuit finalizat până în iunie 2012, iar campionatul va debuta la scurt timp după aceea. Oficialii nu au dezvăluit încă localizarea circuitului", se precizează într-un material publicat pe site-ul KXAN.com.

Deşi Bernie Ecclestone nu a dezvăluit nimic în acest sens, este foarte posibil ca Marele Premiu al Statelor Unite să aibă loc pe timpul verii, la una sau cel mult două săptămâni după Marele Premiu al Canadei, pentru ca echipele să nu fie nevoite să efectueze două deplasări anuale pe continentul nord-american.

Totuşi, Ecclestone a afirmat recent că îşi propune ca SUA să găzduiască o a doua cursă de Formula 1 în statul New York.

Via | ManipeF1

Taguri: SUA, Texas, circuit

Comentarii (1)

  • Cristi-Tg.Mures
    Cam curajos
    La cit de iubiti sint americanii in lume,vb aicea de oameni inteligenti,repede se va gasi un destept sa arunce circuitul ala in aer.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru