Cursele de Formula 1, transmise în direct pe internet în România: abonamentul lunar costă 8 euro

de Daniel Popescu
Vineri, 11.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cursele de Formula 1 pot fi urmărite din acest weekend pe noua platformă online F1TV Pro, care oferă acces la camerele onboard ale tuturor piloților. Prețul abonamentului lunar este de 8 euro, echivalentul a circa 38 de lei.

Liberty Media, proprietarul Formulei 1, a lansat în această săptămână serviciul F1TV Pro, care transmite cursele de Formula 1 în direct pe internet.

Serviciul este disponibil inclusiv pe teritoriul României și include transmisiunea în direct a tuturor curselor cu comentariu în limba engleză preluat de la televiziunea britanică SkySports.

În plus, fanii au posibilitatea să urmărească camerele onboard ale tuturor piloților în orice moment al cursei, dar și să asculte comentarii radio mai extinse decât cele disponibile în cadrul transmisiei TV tradiționale. Nu în ultimul rând, serviciul include acces și la un clasament în timp real afișat permanent pe ecran.

Serviciul este disponibil pentru un abonament lunar de 7.99 euro, echivalentul a circa 38 de lei, în timp ce un abonament anual costă 64.99 euro, echivalentul a 300 de lei. Până la 31 mai, abonamentul anual poate fi achiziționat cu o reducere de 10% pentru 58.49 euro (270 lei).

De asemenea, există și un serviciu mai accesibil numit F1TV Access care costă 2.99 euro (14 lei) pe lună sau 26.99 euro (124 lei) pe an.

Acesta include înregistrări complete și rezumate ale tuturor sesiunilor unui Mare Premiu de Formula 1 (antrenamente, calificări și curse) disponibile la două zile după desfășurarea acestora, precum și curse integrale din istoria recentă a competiției și documentare. Nu în ultimul rând, acest pachet include și acces la serviciul de live-timing disponibil pe site-ul oficial al competițional.

Toate serviciile disponibile pentru F1TV Access sunt disponibile și pentru abonații F1TV Pro, cu mențiunea că înregistrările curselor sunt disponibile imediat după încheierea acestora.

Via Formula1

Comentarii (6)

  • @Serban: Ai incercat F1 TV? Daca da, ce parere ai?
    3 3
  • prefer de la RDS, gratis.. ca deja platesc abonamentul la ei...
    4 0
  • serban
    @GTS-F1 Nu, nu am încercat și nici nu o voi face prea curând, aștept părerile mai în detaliu ale celor care se vor abona și dacă există motive de satisfacție, o voi face și eu.
    N-am cum să te contrazic în ceea ce privește shaorma, dar, ținând cont de raportul total disproporționat dintre amatorii de shaorma și cei de F1, în lume, nu numai la noi, mi se pare pe undeva normal.
    Ce nu mi se pare normal însă, este prețul exagerat, afară circa 5€/lună, la noi 8€/lună. Ca întotdeauna plătim mai mult decât alții și nu este deloc corect.
    5 0
  • Schumi
    Dar fara comentariul celor de la RDS cursa nu are farmec.
    3 0
  • @Schumi
    Putinica, "one man show" !?! Parca o aud pe soacra-mea ...
    2 1
  • Nu merita. Asa ajungi sa dai cate 300 de ron lunar pentru fiecare sport pe care vrei sa il urmaresti. Cablu, curent, internet deja platite. Aaa, daca erai primit intr-o sala de cinematograf mai merge ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru