Defecţiunea la frâne suferită de Hamilton în Germania a avut mai multe cauze

de Daniel Popescu
Vineri, 25.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Defecţiunea tehnică la frâne suferită de Lewis Hamilton în calificările de la Hockenheim a avut cauze multiple, potrivit unui anunţat oficial făcut de Mercedes.

Esential 15 a fost locul ocupat in calificarile de la Hockenheim de Lewis Hamilton dupa accidentul din calificari
Mercedes a oferit vineri primele informaţii cu privire la defecţiunea tehnică la frâne suferită de Lewis Hamilton în prima parte a calificărilor din Marele Premiu al Germaniei, în urma căreia britanicul a suferit un accident şi nu a mai putut continua participarea.

Germanii afirmă că, în urma unor analize preliminare efectuate împreună cu furnizorul frânelor, Brembo, au ajuns la concluzia că defecţiunea s-a produs din cauze multiple.

Nu există nicio dovadă a unei unice cauze pentru defecţiune, iar analiza noastră va lua în calcul factori multipli care ar fi putut contribui la incident.

Mercedes
Comunicat de presa
"În prezent nu există nicio dovadă a unei unice cauze pentru defecţiune, iar analiza noastră va lua în calcul factori multipli care ar fi putut contribui la incident.
Rezultatele acestei analize tehnice vor fi comunicate imediat ce vor fi disponibile"
, a precizat Mercedes într-un comunicat de presă.

Una dintre ipotezele luate în calcul de Mercedes este că discurile de frână ale monopostului lui Hamilton s-au încălzit excesiv din cauza temperaturii circuitului care a ajuns la 58 de grade în ziua calificărilor.

Hamilton a raportat unele probleme la frâne inclusiv în a doua sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Ungariei.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru