Ecclestone nu este interesat să promoveze mai mult Formula 1 pe internet

de Daniel Popescu
Joi, 05.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a exclus varianta ca Formula 1 să fie promovată mai mult pe internet, în ciuda faptului că fanii apreciază mai mult acest mediu decât televiziunea clasică.

Esential 450 de milioane de telespectatori a fost audienta Formulei 1 in 2013
33% este procentul cu care a crescut audienta Formulei 1 pe platforma de internet a postului britanic BBC
Audienţa Formulei 1 a scăzut în sezonul 2013 cu aproximativ 10%, la numai 450 de milioane de telespectatori, în condiţiile în care noua generaţie preferă să consume conţinut multimedia pe internet.

În acelaşi timp, audienţa Formulei 1 pe platforma online iPlayer a celor de la BBC a crescut cu 33%, concomitent cu o creştere a interesului pentru alte sporturi pe internet.

Aceste lucruri au generat numeroase discuţii în rândul oficialilor din Marele Circ, care au făcut presiuni verbale pentru ca Formula 1 să adopte o prezenta semnificativ mai puternică pe internet, pe canale precum Facebook şi Twitter, dar şi prin transmiterea unor rezumate mai ample pe platforma Youtube.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone susţine că nu va face nimic pentru îmbunătăţirea conţinutului digital al Formulei 1, întrucât în opinia sa creşterea interesului pentru internet este de scurtă durată.

"Sigur că aceste lucruri contează, dar când voi spuneţi că audienţa scade, de fapt se schimbă.

Cred că schimbarea care are loc în acest moment este de foarte scurtă durată, întrucât aceşti oameni social media încep să creadă că acest mediu nu este atât de bun precum s-au gândit. Nu ne schimbăm abordarea. Suntem comerciali. Dacă vor găsi oameni care să ne plătească să facem asta, atunci voi fi bucuros", a declarat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Asta nu mai intra la puscarie? E acuzat pentru ditamai cazul de coruptie in Germania si se plimba linistit pe unde vrea. De ce nu o arestare preventiva? Macar 30 de zile sa nu mai auzim de el.
    Avem cazuri de oameni care au furat o gaina si au stat 3 ani la inchisoare. Justitia...
    3 2
  • @ferr1,nu bagateliza tu Justitia care e dincolo de Vama Curtici,caci dincolo functioneaza un sistem de care nimeni nu scapa,atunci cind e vorba de coruptie,deci daca-l urasti f tare doreste-i altceva...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru