Ecclestone: "Regulamentul ar putea fi modificat pentru a îmbunătăţi popularitatea F1"

de Daniel Popescu
Marti, 29.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a dezvăluit că există posibilitatea ca regulamentul să fie schimbat cu scopul de a îmbunătăţi popularitatea Formulei 1. Flavio Briatore se va ocupa de acest lucru în perioada următoare.

Esential 2009 este ultimul an in care Flavio Briatore a lucrat in Formula 1
Scăderea numărului de spectatori la cursele europene de Formula 1 şi a audienţei generale înregistrate de Formula 1 i-au atras în cele din urmă atenţia lui Bernie Ecclestone.

Britanicul a confirmat recent numirea lui Flavio Briatore în funcţia de şef al unui departament de popularitate care va analiza modul în care Formula 1 poate atrage din nou fanii de partea sa. Nu este exclus ca soluţiile cu care va veni fostul şef al echipei Renault să necesite o schimbare a regulamentului.

Vrem doar să vedem dacă există posibilitatea de a schimba regulile, pentru că există mult negativism.

Bernie Ecclestone
"Vom vedea. Vom vedea ce putem face. Vrem doar să vedem dacă există posibilitatea de a schimba regulile, pentru că există mult negativism. Trebuie să aruncăm o privire asupra acestor lucruri şi să clarificăm anumite lucruri", a declarat Ecclestone.

Briatore nu a mai fost implicat în Formula 1 din 2009, atunci când şi-a dat demisia de la Renault în urma scandalului Crashgate de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

Ecclestone se va întâlni joi cu reprezentanţii FIA şi ai Scuderiei Ferrari pentru a discuta despre o primă serie de măsuri care ar putea fi aplicate în Formula 1.

Întâlnirea a fost confirmată inclusiv de Ferrari, echipă care va fi reprezentată de şeful Marco Mattiacci.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • ovidiu15081982
    Briatore, seful unui departament de popularitate....chiar ma intrebam cand o sa apara din nou la lumina acest personaj controversat..sunt tare curios ce va pune la cale :)))
    11 0
  • ce sa puna la cale.. o revenire in marele circ..doar e flamand si n o sa stea pe tusa sa priveasca neputincios la ce facea acum nu stiu cati ani..
    3 5
  • Pe vremea cand Briatore era in F1 aveam spectacol. E unul cei mai buni manageri de F1. El i-a lansat pe Schumacher si Alonso.
    15 3
  • briatore
    Sa fie circ...
    7 0
  • Articol interesant. Este din 2002, dar este vorba despre duelul Mclaren-Ferrari si interferentele FIA la insistentele Ferrari in regulamentul tehnic pentru a favoriza Ferrari nu doar asupra lui Mclaren ci a asupra tuturor echipelor din F1.

    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/1779986.stm
    5 10
  • Nu va asteptati la spectacol... asteptati-va la nu stiu ce evenimente pline de vedete, fete frumoase, concerte s.a.m.d. Nimic legat de sport.
    5 1
  • @Mircea

    cea mai tare parte din articol :))))

    "McLaren boss Ron Dennis has already hinted another row between the rivals could be on the horizon this year.

    He suggested at the launch of the new McLaren last weekend that another team had gone too far in its interpretation of the rules for this season.

    He did not mention Ferrari, but it is known that he was referring to them."

    un articol si mai interesant

    http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/f1news/6789216/Max-Mosley-the-inside-story-on-McLarens-spygate-and-the-F1-teams-breakaway.html
    3 0
  • F1 ar deveni mult mai populara daca am vedea afisate mesaje RIP Bernie.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru