Echipa lui Gene Haas va negocia recrutarea lui Domenicali şi Haug

de Daniel Popescu
Marti, 29.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gene Haas a dezvăluit că va purta negocieri cu Stefano Domenicali şi Norbert Haug pentru ocuparea unor funcţii în echipa americană care va debuta în Formula 1 în 2015 sau 2016.

Dar sunt sigur că vom vorbi cu ei şi niciodată nu trebuie să spunem niciodată.

Gene Haas
Proprietar echipa F1
Gene Haas, americanul care a obţinut acordul FIA de a fonda o echipă cu care să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015 sau 2106, lucrează deja la formarea structurii de conducere.

Americanul a confirmat că pe lista de potenţiali candidaţi pentru funcţii importante în cadrul echipei se numără şi două nume celebre în lumea sporturilor cu motor: Norbert Haug, fostul director de motorsport al Mercedes, şi Stefano Domenicali, fostul şef al Scuderiei Ferrari.

"Cred că acum Haug se ocupă de comentarea curselor de DTM. Cât despre Domenicali, nu am nicio idee ce va face în viitor sau dacă are planuri. Dar sunt sigur că vom vorbi cu el şi niciodată nu trebuie să spunem niciodată, pentru că amândoi sunt oameni buni care au fost în zona pentru mult timp şi a căror experienţă are valoare", a declarat el.

Transmisiile, sistemul ERS, suspensiile, volanul, toate acestea vor veni la pachet pentru noi.

Gene Haas
Proprietar echipa F1
Presa italiană susţine că Haas va călători în această săptămână în Peninsulă pentru a discuta cu oficialii Ferrari despre un parteneriat pentru motoare.
În plus, echipa va încheia colaborări inclusiv pentru dezvoltarea altor componente de natură tehnică, pentru a se concentra pe şasiu şi aerodinamică.

"Ne vom baza pe parteneri tehnologici. Transmisiile, sistemul ERS, suspensiile, volanul, toate acestea vor veni la pachet pentru noi. Aşa că noi ne vom concentra pe construcţia şasiului şi a aerodinamicii pentru a ajunge la curse", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • hehehe
    si dupa cativa ani de pribegie o sa-l aduca Ferrari inapoi cum l-au adus pe Raikkonen
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru