F1 Champ: Câştigătorii etapei a 18-a

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.11.2011
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 18-a etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Abandonul suferit de Sebastian Vettel în primul tur al cursei de la Abu Dhabi a răsturnat planurile pentru numeroşi utilizatori ai concursului F1 Champ.

Astfel, etapa din Abu Dhabi a devenit una a surprizelor, în care cei care au mizat pe potenţialul lui Lewis Hamilton în ciuda rezultatelor modeste din acest sezon au avut oportunitatea de a termina penultima etapa a concursului F1 Champ în vârful ierarhiei.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 18-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 18" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Iată lista câştigătorilor etapei a 18-a a concursului F1 CHAMP 2011:

 

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  viduka  7557  100 RON, medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 2  elisa_papushika  7472  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ
 3  Erkansiel  7467  Medalie F1 Champ si tricou F1 Champ

 

Începând din acest sezon, marele câştigător al concursului F1 Champ nu mai este desemnat pe baza clasamentului general, ci prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 18 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu din Abu Dhabi:

 

 Loc  User  Puncte
 1  viduka  50
 2  elisa_papushika  40
 3  Erkansiel  30
 4  brezel  20
 5  purique  10

 

Mai multe detalii despre Etapa Finala si lista completă a userilor calificaţi în Etapa Finală sunt disponibile aici.

 

Conform regulamentului, după Marele Premiu al Chinei componenta grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

IMPORTANT! Schimbările în grupele valorice vor fi efectuate în cursul zilei de luni, 14 noiembrie 2011 şi vor fi evidenţiate pe pagina principală de concurs. Vă rugăm nu faceţi selecţii în F1 Champ pentru Marele Premiu al Braziliei înainte de schimbarea grupelor valorice, întrucât în caz contrar selecţiile vor fi anulate automat de sistem şi vor trebui refăcute!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru