F1 Champ: Câștigătorii etapei a 18-a

de Daniel Popescu
Duminica, 04.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 18-a etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Victoria surprinzătoare a lui Kimi Raikkonen din Abu Dhabi a luat prin surpridere participanţii la concursul F1 Champ, care în cea mai mare parte au mizat pe un succes al lui Lewis Hamilton sau Fernando Alonso.

Finlandezul a scris însă istorie pentru Lotus şi a obţinut prima victorie pentru echipa de la Enstone după o pauză de patru ani.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Urmareste Automarket
Câştigătorii celei de-a 18-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 18" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, nume de utilizator, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a 18-a etape poate fi vizualizat aici.

F1 CHAMP 2012 - Câştigători etapa 18

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Ferrari27  7924  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Diana87  7695  Tricou F1 Champ
 3  Cristinaa  7690  Tricou F1 Champ
 4  YahooUser  7652  Tricou F1 Champ
 5  MinionsRacingTeam  7640  Tricou F1 Champ

 

Marele câştigător al concursului F1 Champ este desemnat prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 19 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu din Abu Dhabi:

 Loc  User  Puncte
 1  Ferrari27  50
 2  Diana87  40
 3  Cristinaa  30
 4  YahooUser  20
 5  MinionsRacingTeam  10

 

Lista completă a utilizatorilor calificaţi în etapa finală este disponibilă aici.

IMPORTANT! - Schimbări în grupele valorice

Conform regulamentului, după Marele Premiu al statului Bahrain componenţa grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

Schimbările în grupele valorice vor fi efectuate luni, 5 noiembrie 2012 la ora 10:00 şi vor fi evidenţiate pe pagina principală de concurs. Vă rugăm nu faceţi selecţii în F1 Champ pentru Marele Premiu al Statelor Unite înainte de schimbarea grupelor valorice, întrucât în caz contrar selecţiile vor fi anulate automat de sistem şi vor trebui refăcute!

Comentarii (1)

  • felicitari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru