Feedback

F1 Champ: Câștigătorii etapei a 19-a

Publicat Duminica, 18.11.2012
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
F1 Champ: Câștigătorii etapei a 19-a - Poza 1
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 19-a etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prin victoria obţinută pe circuitul de la Austin, Lewis Hamilton a fost alegerea ideală în prima grupă valorică de piloţi în cadrul concursului F1 Champ, chiar dacă Sebastian Vettel a adus participanţilor acelaşi număr de puncte în cursă graţie bonusului primit pentru stabilirea celui mai bun timp.

De asemenea, McLaren a fost echipa care a acumulat cele mai multe puncte în cursă, urmată îndeaproape de Ferrari după abandonul suferit de Mark Webber la volanul monopostului Red Bull.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Urmareste Automarket F1
Câştigătorii celei de-a 19-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 19" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, nume de utilizator, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a 19-a etape poate fi vizualizat aici.

F1 CHAMP 2012 - Câştigători etapa 19

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Formula1 matador  7884  100 RON si tricou F1 Champ
 2  MAROS F1  7663  Tricou F1 Champ
 3  mercedes amg  7659  Tricou F1 Champ
 4  MERCEDES GP  7657  Tricou F1 Champ
 5  adrian2089  7653  Tricou F1 Champ

 

Marele câştigător al concursului F1 Champ este desemnat prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 19 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Statelor Unite:

 Loc  User  Puncte
 1  Formula1 matador  50
 2  MAROS F1  40
 3  mercedes amg  30
 4  MERCEDES GP  20
 5  adrian2089  10

 

Vezi aici lista completă a utilizatorilor calificaţi în etapa finală.

IMPORTANT! - Schimbări în grupele valorice

Conform regulamentului, după Marele Premiu al statului Bahrain componenţa grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

Schimbările în grupele valorice vor fi efectuate luni, 19 noiembrie 2012 la ora 18:00 şi vor fi evidenţiate pe pagina principală de concurs. Rugăm utilizatorii care s-au calificat în Etapa Finală să nu efectueze modificări în echipa F1 Champ înainte de schimbarea grupelor valorice, întrucât în caz contrar selecţiile vor fi anulate automat de sistem şi vor trebui refăcute!


Comentarii (2)

 • serghe59
  In etapa a 19 aam ocupat locul 3 si nu reusesc sa trimit confirmarea pe
  e-mailul dat de ei nicu.sandoiu@imedia.ro. cum trebuie sa procedez?
  am trimis e-mail pe nicu.sandoiu@imedia.com o fi bine?
  0 0
 • @serghe59: Adresa de mail nicu.sandoiu@imedia.ro este corecta? La ce te referi cand spui ca nu reusesti sa trimiti confirmarea?
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru