F1 Champ: Ultima şansă să câştigi o excursie la Spa-Francorchamps!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.10.2011
Marele Premiu din Abu Dhabi reprezintă ultima şansă de a te înscrie în cursa pentru o excursie de două persoane la Spa-Francorchamps din sezonul 2012!

Ai aflat prea târziu de concursul F1 Champ şi consideri că nu ai nicio şansă să câştigi unul dintre marile premii puse în joc? Automarket vine cu o veste bună: conform regulamentului, în cursa pentru marile premii, printre care se numără şi o excursie de două persoane la Marele Premiu al Belgiei din sezonul 2012, sunt admişi toţi utilizatorii care au terminat pe unul dintre primele cinci locuri cel puţin una dintre primele 18 etape ale sezonului!

Prin urmare, acum este ultima ocazie să te înscrii în concursul F1 Champ, iar dacă termini pe unul dintre primele cinci locuri etapa corespunzătoare Marelui Premiu din Abu Dhabi vei primi accesul în Etapa Finală.

Până în prezent, pe baza rezultatelor de pe parcursul sezonului 2011, în Etapa Finală au primit acces 83 de useri, astfel că şansele de a-ţi adjudeca unul dintre premii sunt foarte mari.

Dacă vei fi cel mai bun manager în F1 Champ 2011, vei câştiga două bilete la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps din sezonul 2012.

În pachet sunt incluse transportul cu avionul, cazarea şi un Paddock Press care îţi oferă acces în garajul campioanei mondiale Red Bull Racing în ziua de vineri. Ocupantul locului doi în clasamentul general va intra în posesia unui ceas cronograf Casio Edifice Sebastian Vettel, iar cel care va termina pe locul trei va obţine un kit de produse Red Bull.

Toate premiile sunt oferite de Red Bull.

Înscrie-te acum în F1 Champ şi fă-ţi echipa pentru Marele Premiu din Abu Dhabi!

Comentarii (6)

  • ultima tragere la sorti
    :) Care cu norocul..care nu...nu :)
    8 0
  • :(
    sper k la anul revine regulamentul concursului din 2010 pt ca din 2011 nu este Fair Play.... pacat
    15 0
  • Campion!
    Acest concurs trebui sa fie un Campionat adevarat asa cum e F1, cine obtine cele mai multe puncte acela va cistiga! Unu poate participa doar la o cursa si sa aiba norocul sa se clasifice in etapa finala, iar altul participind de la inceputul campionatului, nu a reusit calificarea dar de multe ori a fost aproape. Sustin ideia Regulamentul din 2010!
    12 0
  • da da
    ar fi corect sa se revina la varianta anterioara , acolo se vede userul care joaca fiecare etapa si care este cel mai constant
    10 0
  • Ultima şansă să câştigi o excursie la Spa-Francorchamps!
    ultima sansa pentru cine Daniel, pentru cei care nu au scris nimic pe aici de 3-4 ani, si au acumulat 10 puncte pentru finala, subscriu la ce au scris colegii mai sus, in rest numai bine
    5 0
  • DP
    Ne jignesti pe toti cei care joaca regulat de cand s-a lansat acest concurs! Adica vin vreo 10 amatori care nu le prea au probabil cu Formula 1 si nu-si fac echipele regulat si noi ceilalti, veterani, in ultimul tur de la Abu Dhabi, ramanem cu ochii in soare ca nu am prins unul din cele 5 locuri si l-a prins unul nou de pe aici! Poate ma uit la alta Formula, dar nu cred ca la Formula 1 doar cei clasati pe primele 5 locuri au sansa la titlu! Sper sa se schimbe regula aceasta cu 5 clasati ! Pace!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru