Ferrari consideră că a îmbunătăţit semnificativ monopostul

de Daniel Popescu
Vineri, 02.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari este de părere că beneficiază de un monopost semnificativ mai competitiv decât în prima parte a sezonului, chiar dacă nu a putut lupta cu Mercedes la Suzuka.

Dacă ne uităm la diferenţa de la Silverstone şi la cea de aici, la Suzuka este mai mică, ceea ce înseamnă că am îmbunătăţit foarte mult.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Mercedes a dominat autoritar Marele Premiu al Japoniei, element care a scos în evidenţă faptul că Ferrari nu a reuşit să reducă foarte mult diferenţa care o separă de lider şi că performanţele înregistrate în Singapore s-au datorat în special configuraţiei circuitului.

Şeful Maurizio Arrivabemne insistă însă că progresele Scuderiei sunt reale şi face o comparaţie cu modul în care a echipa a concurat în Marele Premiu al Marii Britanii de la începutul lunii iulie.

La vremea respectivă, Sebastian Vettel a ocupat locul trei la peste 25 de secunde în spatele lui Hamilton, în timp ce coechipierul său Kimi Raikkonen a terminat pe opt la un tur în spate.

"Când nu câştigi, sigur că eşti dezamăgit. Este normal, dar comparaţia corectă nu este cu Singapore, ci cu Silverstone.

Dacă ne uităm la diferenţa de la Silverstone şi la cea de aici, la Suzuka este mai mică, ceea ce înseamnă că am îmbunătăţit foarte mult", a declarat el.

Arrivabene afirmă că performanţele Ferrari depind în mare măsură de caracteristicile unui circuit, întrucât motorul are o influenţă majoră din acest punct de vedere.

"Aşa cum am spus de multe ori, sunt anumite circuit precum Suzuka care nu sunt bune pentru monopostul nostru. După Monza, motorul ne-a ajutat foarte mult, dar monopostul este mai mult sau mai puţin acelaşi. Sunt foarte mândru de munca tuturor inginerilor noştri, de echipa noastră şi în special de departamentul de motoare", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • Suntem mandrii dar in continuare ne multumim doar cu ... locul 2.
    Chiar daca au imbunatatit mult monopostu totusi inca Mercedes controleaza brutal (as zice eu) cursele de la un capat la altul... Noi fanii Ferrari asteptam in continuare.
    10 5
  • vyctor7
    Au dreptate cei de la Ferrari au imbunatatit fata de locul....3
    2 4
  • Mclaren
    cei doi de sus sunt fanii Mclaren...adica cei mai frustrati din competitie...astia nu se mai uita la curse ca nu au de ce...ei doar posteaza din frustrare....tipic retarzi
    2 4
  • destiny
    Au imbunatatit grozav, sunt pe 2 iar Vetica e pe 3. Splendid. La anul daca mai imbunatatesc vro fi pe 2 cu Vetica, asta daca nu imbunatatesc si Williams, sau Red Bull nu primesc un motor decent ca atunci degeaba-i imbunatatirea la macaronari. Ei imbunatatesc mereu. Asta le e destinul.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru