Ferrari introduce în Azerbaidjan primele update-uri pentru monopost: Hamilton anticipează că Vettel și Leclerc vor fi rapizi pe liniile drepte

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va introduce primele îmbunătățiri pentru monopostul de Formula 1 cu ocazia cursei din Azerbaidjan, în care Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor fi mai rapizi pe liniile drepte.

Mercedes a câștigat toate cele trei curse desfășurate până acum în sezonul 2019 al Formulei 1, în timp ce Ferrari a obținut doar două podiumuri, astfel că are deja de recuperat 57 de puncte în clasamentul constructorilor.

Scuderia a anunțat că va introduce îmbunătățiri la monopost cu ocazia Marelui Premiu al statului Azerbaidjan, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

"Aducem câteva update-uri la Baku, ca prim pas în dezvoltarea monopostului SF90. Această cursă este importantă pentru noi, mai ales că primele trei nu au decurs așa cum am dorit. Ne-am pregătit foarte bine, am analizat unde putem îmbunătăți și am adaptat setările și motorul la caracteristicile circuitului", a declarat Mattia Binotto, șeful Ferrari.

Totuși, Ferrari nu a dezvăluit componentele care vor primi îmbunătățiri în perspectiva acestei curse. Circuitul de la Baku are două lini drepte lungi, iar Lewis Hamilton anticipează că rivalii de la Ferrari vor fi mai rapizi pe aceste secțiuni.

Totuși, pilotul Mercedes nu este foarte îngrijorat, mai ales că următoarele circuite nu vor reprezenta un avantaj pentru Scuderia.

"În China au fost rapizi pe liniile drepte, unde câștigau circa patru zecimi de secundă.

Va fi interesant să vedem cât de mult vor putea continua cu strategia asta. Probabil că următoarea cursă va fi bună pentru ei din punctul ăsta de vedere, dar nu la fel de bună și în alte curse", a declarat campionul mondial.

Via Formula1, RaceFans

Comentarii (14)

  • hamilton81
    Bineinteles ca daca e de bine pt. Ferrari Costelus nu mai comenteaza nimic.
    4 11
  • :)
    1 8
  • nico rosberg afirma ca ferrari au gresit aerodinamica..degeaba motor puternic daca nu ajuta si aerodinamica,iesirea din curbe se face lent, parca s-au intors in epoca lui tombazis si pat fry...nimic nu invata astia din greseli si trecut ..:(
    off, unde esti rory, costa, brown, alisson...todt
    [cativa s-au dus sa i faca mari pe mercedes..]
    9 0
  • Asta e Ion , asa e in tenis.
    Dupa cati bani au mancat fieraristii in era Schumacher trebuie sa ii ajunga din urma si Mercedes in era lor.
    Poate ca fieraristii au baut apa dupa BMW,motor puternic si cam atat.
    1 12
  • pasionat de f1
    pe mine ma surprinde faptul ca pe site urile de f1 din romania , nu apar detalii despre urmatoarea cursa , despre optiunile pilotilor legate de pneuri , despre modificari , update uri aduse masinilor , daca exista componente schimbate , etc.! nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar daca tot exista aceste site uri , ne bucuram ca mai aflam cate cava , sa vina s aduca cat mai multe informatii ! cat mai multe articole ! cu o zi inainte de antrenamentele cu nr 1 ale fiecarui mare premiu , apar ceva informatii , destul de putine , zic eu ! toate cele bune pasionatilor de f1 ! si nu numai ! s avem o cursa spectaculoasa in azerbaidjan !
    13 0
  • La o paispe ca iar fac update-uri astia de la Ferrari, iar regreseaza jumatate de secunda!
    Trist dar adevarat.
    5 5
  • Costel
    in loc ca acest hamilton sa manifeste interes pentru masina mercedes al carui ampatament mult prea generos, dezlanat de-a dreptul, face monopostul german atat de vulnerabil pe exigentul traseu de langa marea caspica , aspect generator tocmai de dificultati inerente in strunirea acestuia prin multitudinea de viraje in unghi drept si nu in cele din urma in atat de complicatul sector median dominat de latimea meschina a itinerariului azer , iata ca lewis ii preocupat mai mult decat permite orice regula elementara a bunului simt de prognoze /proiectii si pseudocompatibilitati privind performanta rivalilor fara sa constientizeze , mai ales la etatea sa , un aspect cat se poate de facil de identificat chiar si de catre un copil : faptul ca ii liberul arbitru al fiecareia dintre participante sa-si stabileasca zenitul livrarii performantei mai ales intr-un sezon atat de amplu cum ii cel din 2019 iar declaratia lui binotto tocmai acest aspect confirma
    tocmai de aceea , raspunsul lui vettel & leclerc la baku dar si in cursele ulterioare trebuie sa fie cat se poate de intimidant la adresa mercedes, manifestat printr-o fermitate care sa copleseasca dar mai ales sa certifice odata pentru totdeauna suprematia masinii sf90 in dauna mercedes si implicit sa modifice din temelii ambele clasamente provizorii

    forza vettel ! forza ferrari !
    16 8
  • ce siguri par pe ei acum...zici ca spulbera tot.. atat de siguri incat parca vad iar arogante in 3 cilindri.. :))
    4 3
  • Fan Senna
    Cred ca va fi iar o dezamagire. Pentru spectacol, sper sa ma insel. Nu sunt fan Ferrari, nici Mercedes, dar as vrea sa vad dueluri pentru podium si victorie. Nu doar in pluton.
    Vettel cred ca va claca din nou daca in calificari va fi invins de Leclerc.
    Verstappen pare ca s-a maturizat un pic. Are mai multa rabdare. Dar vom vedea ce va fi.
    Pronosticul meu: Hamilton, Bottas, Leclerc, ultimul la o diferenta de cel putin 15 sec.
    2019 are sanse mari sa fie un 2016 reeditat.
    17 9
  • Ferrari
    Ce comici dar drăgălași au devenit ăștia de la Mercedes: îi laudă pe ăștia de la Ferrari anticipând că vor fi rapizi, iar în calificări/curse le trage peste bot. A cam devenit ceva specific lor.
    7 2
  • hamilton81
    Mai Costel cu cine ai facut gramatica ????
    Ca nu prea stii sa folosesti : ; , si .
    7 8
  • Speranta moare ultima :).
    Cat despre Rosberg, cine este el sa-si dea cu parerea la Ferrari?
    4 3
  • Costel
    emeritule hamilton , is coplesit de la atata atentie manifestata la adresa mea de un temerar al volanului asa cum ii si tu intr-o oarecare masura si care contribuie fara doar si poate la respectivele lacune privind punctuatia tocmai din cauza amplitudinii generata de incontestabila notorietate ce vine odata cu prezenta ta pe AM si care, is nevoit sa recunosc , certamente copleseste un banal postac asa cum is eu

    macar dpdv al ortografiei is cu speranta ca aceasta sa se plaseze la un nivel acceptabil
    7 4
  • Dincolo de "estetica" gramaticala sau a morfologiei descriptivă, trebuie sa apreciem informatiile utile si obiective ale lui Costel.
    Poate ca tocmai simplitatea acestor cuvinte incalcite te duc la o imagine mai clara asupra unor evenimente petrecute in F1. Dealtfel, acest lucru este specific si lui Mircea, desi la el obsevam o "infestare" aproape cronica cu acel sindrom numit furia rosie ceea ce explica si sensibilitatea lui la culoarea "Rosu Ferrari" :).
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru