Ferrari l-a concediat şi pe Hamashima, japonezul care lucra la îmbunătăţirea pneurilor

de Daniel Popescu
Joi, 18.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat despărţirea de Hirohide Hamashima, fostul şef al celor de la Bridgestone care se ocupă cu îmbunătăţirea performanţelor cauciucurilor pentru echipa italiană.

Ferrari continuă seria impresionantă de concedieri în perspectiva sezonului 2015, ca urmare a sosirii la echipă a noului şef Maurizio Arivabenne.

Scuderia a anunţat miercuri seară despărţirea oficială de Hirohide Hamashima, care începând din sezonul 2012 s-a ocupat de îmbunătăţirea performanţelor pentru cauciucuri.

Japonezul a fost anterior şeful celor de la Bridgestone pe vremea când producătorul era unicul furnizor de cauciucuri din Formula 1 şi a fost adus la Ferrari pentru a îmbunătăţi performanţele acestora, chiar dacă noul furnizor a devenit Pirelli. Cu numai o zi în urmă, Ferrari anunţase concedierile directorului de inginerie Pat Fry şi a designerului şef Nicolas Tombazis.

Via Ferrari

Comentarii (1)

  • Da pa looseru ala de Reikenen cand naiba il schimba ca e belea
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru