Ferrari îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ross Brawn

de Daniel Popescu
Marti, 02.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari susţine că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ross Brawn, însă şeful Marco Mattiacci insistă că este în curs de a implementa o nouă structură a departamentului tehnic.

Esential 6 titluri mondiale la constructori a castigat Ferrari cu Ross Brawn la conducere
5 trofee la piloti a obtinut Ferrari cu ajutorul lui Michael Schumacher cand Ross brawn era in echipa
Ferrari ar accepta fără reţineri un potenţial ajutor venit din partea lui Ross Brawn pentru a readuce echipa în lupta pentru titlurile mondiale.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de şeful Marco Mattiacci în cadrul unui interviu acordat positului american de televiziune CNN.

"Ross Brawn este o figură legendară la Maranello. Toată lumea ar vrea să-l aibă pe Brawn sau ar vrea ca Brawn să revină la Ferrari. Este una dintre cele mai respectate personalităţi din Formula 1 cu cele mai multe cunoştinţe. Oricine ar fi mulţumit cu cineva precum Brawn", a declarat el.

Cu toate acestea, Mattiacci a fost mai circumspect când a fost întrebat dacă va face demersurile necesare pentru a-l convinge pe britanic să revină la echipă.

"Aşa cum am spus, în acest moment construiesc o nouă echipă.

James Allison este directorul tehnic şi vreau să încep din acest punct. Pentru tango ai nevoie de două persoane. Poate Brawn este mulţumit cu ceea ce face", a adăugat el.

Brawn a lucrat pentru Ferrari în perioada 1997-2006, interval de timp în care Scuderia a obţinut şase titluri consecutive la constructori şi cinci consecutive la piloţi prin Michael Schumacher.

Via CNN

Comentarii (4)

  • Orice organizatie care sta intr-un singur nu are cum sa fie eficienta. Deci Mattiacci are dreptate (cdl putin de data asta).
    4 0
  • O fi Mattiacci un bun dealer de masini ferrari insa sa nu uite un lucru, in perioada Ross Brawn teamul a facut istorie si sa nu uitam ce a facut din Mercedes. Nu stiu de ce am impresia ca doar Ross Brawn scoate calutul cabrat din rahat.
    14 0
  • @Sumi7 probabil ca ai dreptate si Ross Brawn in poate scoate la liman. Problema de fapt este una mai profunda. Pentru ca in management "salvatorii" sunt de 2 feluri: "pompierii" care rezolva situatii dramatice pe termen scurt si "creatorii" care lasa in urma lor un sistem si o metoda de lucru. Intre cele doua tipuri as alege a doua varianta chiar daca mai trebuie sa astept un pic pana a vedea rezultate.
    3 0
  • Probabil Brawn ar face treaba buna, insa vreau ca Ferrari sa privesca spre viitor, nu spre trecut. Sa caute alti ingineri, si nu neaparat in F1, ci sa-i ia din alte domenii. E putin probabil ca cei mai buni sa fie doar in F1. Dar asa e Ferrari, niste fricosi care n-au curaj sa investeasca in tineri. De fapt Ferrari n-are rabdare. Daca aduce pe cineva, vrea rezultate imediat. In ultimii ani chestia asta n-a functionat, ar fi cazul sa-si schimbe filosofia.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru