Ferrari nu comentează zvonurile despre precontractul lui Bottas pentru 2017

de Daniel Popescu
Luni, 04.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora Valtteri Bottas a semnat un precontract cu echipa pentru sezonul 2017, însă sugerează că îi va prelungi acordul pentru încă un an lui Kimi Raikkonen.

Înainte de startul sezonului am promis că nu voi minţi niciodată presa, dar pentru această întrebare este prea devreme să vă ofer un răspuns precis.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Presa internaţională a relatat recent că Valtteri Bottas a semnat deja un precontract cu Ferrari pentru sezonul 2017, informaţii negate iniţial de echipa italiană.

Şeful Maurizio Arrivabene a lăsat însă să se înţeleagă că există un sâmbure de adevărat în această speculaţie, întrucât a refuzat să confirme sau să infirme informaţia.

"Înainte de startul sezonului am promis că nu voi minţi niciodată presa, dar pentru această întrebare este prea devreme să vă ofer un răspuns precis", a declarat el.

De ce aş avea nevoie de Hamilton când am un pilot cu greutate precum Sebastian Vettel?

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Întrebat dacă Lewis Hamilton să află de asemenea pe lista candidaţilor, italianul a exclus această posibilitate şi a oferit descrierea unui pilot ideal care seamănă chiar cu Bottas.
"De ce aş avea nevoie de Hamilton când am un pilot cu greutate precum Sebastian Vettel? Mai degrabă m-aş uita la un pilot tânăr şi talentat pe care să-l unesc cu Vettel", a adăugat el.

Speculaţiile au apărut ca urmare a faptului că acordul lui Kimi Raikkonen urmează să expire la sfârşitul anului curent, însă Ferrari are opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Anterior, Arrivabene a explicat că îşi doreşte o continuare a colaborării, însă preferă să amâne prelungirea contractului pentru a-l motiva suplimentar pe pilotul finlandez.

"Dacă continuă în acest mod, vom prelungi contractul pentru încă un an. Dar performanţa nu este singurul factor, îmi place şi modul în care Raikkonen şi Vettel lucrează împreună. Uneori chiar călătoresc împreună, aşa că astfel de lucruri influenţează decizia", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (15)

  • pana mea, parca ar vorbii despre mariaje gay....... calatoresc, unii...... lol
    6 26
  • E bine ca pilotii sunt prieteni, dar nu asta e scopul. Tinta sunt titlurile. Pilotii trebuie sa fie suficient de motivati, individual, cat sa fructifice eficient o masina bine pregatita. Bottas, din punctul meu de vedere, este o alegere buna pentru Ferrari.
    20 3
  • AM RAMAS PROFUND DEZAMAGIT IN LEGATURA CU DATA DE 1.05 2015 PT CA NU A APARUT NICI UN ARTICOL CU CE S-A INTAMPLAT IN URMA CU 21 DE ANI LA IMOLA PE 01.05 1994. ORCE IUBITOR DE MOTORSPORT IN SPETA F1 STIE CA LA ACEA DATA ISI PIERDEA VIATA IN VIRAJUL TAMBURELLO UNICUL, INEGALABILUL [PT] MINE AYRTON SENNA. VIZAVI DE ARTICOLUL DE MAI SUS FIIND UN FAN FERRARI MAS BUCURA CA BOTTAS SA AJUNGA LA MARANELLO.
    24 4
  • @444, nu stiu de ce urli, nu stiu de ce nu folosesti corect limba romana dar stiu ca am intrat si eu pe intai sa vad ceva scris despre cel ce a fost si nu mai este din cauza acelui accident! Eu inca stiu exact unde eram si de ce, dar si care au fost indeletnicirile mele pentru acea fatidica zi !
    6 9
  • @444:
    In fiecare an se scriu exact aceleasi lucruri. Pana la urma au trecut 21 de ani...Daca plecam de la premiza asta, ar trebui sa se scrie si despre Farina, Ascari, Fangio, Gilles Villeneuve si multi altii.
    22 4
  • @444

    anul trecut s-a discutat amplu subiectul

    In memoriam
    Ayrton Senna da Silva

    http://www.automarket.ro/stiri/20-de-ani-fara-ayrton-senna-cei-patru-ani-de-rivalitate-cu-michael-56219.html
    10 0
  • @Soxy, nu cere nimeni sa se scrie romane distincte In Memoriam..... este suficient si un mic reminder!
    4 4
  • si Alonso calatorea cu Andrea (Stella) si se pare ca si asta a influentat deciziile la Ferrari atata amar de vreme
    4 4
  • Sheitan, nu-i nevoie de amintit din nou despre asta dupa atata timp daca nu are cumva loc vreun eveniment special legat de aceasta data.
    Au trecut deja 21 de ani, e timpul de trecut peste asta
    5 2
  • O fi Vetel ingineru de cursa a lui Raijkonen sau viceversa? Iara Stela o fi fost sef la Ferrari. Foarte relevanta comparatia.
    5 2
  • Unul din cei doi actuali piloti Ferrari nu vor face multi "paduchi" la echipa. Cu toata iubirea dintre ei. Vedem la final de 2015 cine va fi in vizor. Vettel daca ia bataie de la Kimishor se duce singur inapoi la RedBull.
    2 9
  • F1 Vision
    Mai este foartemult pana la finalul acestui sezon, iar 2017 este departe rau, oricum pentru moment echipa pare sa retina ambii piloti actuali si pentru 2016. Arrivabene, nu a discutat niciodata despre plecarea lui Vettel, ca dovada ca toate discutiile au fost despre ce pilot sa aduca alaturi de acesta, fie sa ramana Raikonnen, fie sa aduca un pilot tanar pe viitor.
    8 1
  • nu era o comparatie in legatura cu ce credeai tu. Cineva insinua legaturi amoroase intre vettel si raikko doar pentru faptul ca ar calatori impreuna. Well, si Alonso cu Stella :))) ... si tot cu implicatii in deciziile echipei haha
    0 2
  • gigi k rai
    kimi vrea sa ramana la ferrari anul asta ptr ca are o masina buna ,se intelege bine cu vetel si ca e o atmosfera vesela cu echipa altfel nu mai vroia sa ramana si este un pilot foarte rapid.,iar botas e o alegere ok tinand cont ca tot finlandez este,il baga hakinen pe gat lu' ferrari
    4 2
  • Bottas va fi o alegere buna daca Kimi se retrage

    Forza Ferrari!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru