Ferrari: "Putem înregistra progrese în sezonul 2015"

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison este încrezător că Ferrari va fi capabilă să înregistreze progrese în sezonul 2015 datorită îmbunatăţirilor pregătite pentru motor şi aerodinamică.

Mai există oportunitatea de a găsi performanţe în unitatea de propulsie, dar şi pe partea de aerodinamică.

James Allison
Director tehnic Ferrari
Ferrari este singurul constructor care nu a obţinut nicio victorie pe parcursul sezonului 2014, însă echipa priveşte cu încredere spre noul campionat care va începe în mai puţin de două luni.

Directorul tehnic James Allison este optimist cu privire la abilităţile echipei de a înregistra progrese atât în privinţa performanţelor motorului, cât şi în ceea ce priveşte aerodinamica.

"Punctele de reper pentru 2015 sunt destul de simple: anul trecut am fost prea lenţi, nu suficient de competitivi, aşa că trebuie să facem un monopost mai competitiv. Ca întotdeauna, asta înseamnă multă forţă de apăsare aerodinamică, mulţi cai putere, o bună manevrabilitate, aşa că am lucrat la toate aceste trei aspecte. Regulamentul pentru 2015 a inclus schimbări majore, astfel că cel pentru 2015 este proaspăt.

Mai există oportunitatea de a găsi performanţe în unitatea de propulsie, dar şi pe partea de aerodinamică", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al Scuderiei.

Monopostul din acest an este mai drăguţ în jurul părţii frontale, mai îngust spre spate, astfel că este un monopost frumos

James Allison
Director tehnic Ferrari
În plus, Allison are veşti bune pentru fani şi în privinţa aspectului estetic al monopostului, ca urmare a noului regulament pentru partea frontală.

"Noul regulament a schimbat modul în care trebuie să împachetăm partea frontală a monopostului sau modul în care arata aripa faţă, dar nu este ceva major. Monopostul din acest an arată cu siguranţă mult mai bine decât monopostul de anul trecut: este mai drăguţ în jurul părţii frontale, mai îngust spre spate, astfel că este un monopost frumos", a adăugat el.

Ferrari va prezenta fotografii oficiale cu noul monopost în 30 ianuarie.

Via Ferrari

Comentarii (3)

  • Singurul progres la Ferrari e acela că are Kimi un băiat :)) Să fie sănătos și să aibă mai mult creier decât tac-su. Și mai multe titluri în F1.
    23 5
  • sper ca putere sa se apropie cat de cat de mercedes..aerodinamic, mia bine ca anul trecut..daca rorry byrne s a implicat..vedem ce o fi...
    8 3
  • Ha,ha,ha...
    Macar "titlul miss monopost" sa-l castige,ca alte titluri... :)) !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru