Ferrari renunţă la update-urile pentru motor programate pentru Canada

de Daniel Popescu
Marti, 26.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit că nu va aduce îmbunătăţiri pentru motor în Marele Premiu al Canadei, în ciuda informaţiilor anterioare care indicau progrese semnificative în această direcţie.

În Canada nu vom utiliza jetoane.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Presa internaţională a speculat încă din luna aprilie că Ferrari va introduce un update major pentru motor cu ocazia Marelui Premiu al Canadei, cu scopul de a reduce diferenţa care o separă de Mercedes.

Cu toate acestea, echipa a dezvăluit prin vocea şefului Maurizio Arrivabene că nu va utiliza la Montreal niciunul dintre jetoanele disponibile pentru îmbunătăţirea unităţii de propulsie. Italianul a refuzat însă să confirme planurile concrete pe care Ferrari le are în această privinţă.

"În Canada nu vom utiliza jetoane. Dar nu mă întrebaţi când o vom face, pentru că nu vreau să ofer informaţia germanilor (n.r - celor de la Mercedes). Vreau un pic de naţionalism italian", a declarat Arrivabene în cadrul unei întâlniri cu presa italiană în paddock-ul circuitului de la Monaco.

Calificările, obiectivul principal

Esential 2 este cel mai bun rezultat obtinut de Ferrari in calificari in 2015: locul 2 in Malaysia si bahrain prin Sebastian Vettel
Pentru moment, principala preocupare a Scuderiei Ferrari este îmbunătăţirea performanţelor din calificări, element care ar asigura echipei mai multe şanse de a obţine rezultate bune în curse împotriva rivalilor de la Mercedes.

"De la începutul anului trecut, Mercedes au fost foarte, foarte rapizi în calificări.

Sunt foarte puternici şi acesta este un indiciu asupra lucrurilor pe care trebuie să ne concentrăm în viitor. Dacă începi de pe o poziţie bună a grilei de start, atunci cursa va fi mai uşoară, pentru că este bine pentru tine şi pentru pneuri să nu ai pe altcineva în faţă. Dacă eşti prea aproape de un rival degradarea pneurilor se accelerează", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Ha,ha,ha...
    Mda...ori e o strategie de "ascundere",ori nu prea mai au ce face pt a ajunge Mercedes...!?
    10 2
  • serban
    Evident că anul acesta nu pot ajunge Mercul, este un miracol că sunt atât de sus dacă ne gândim la gioarsa de anul trecut. Poate la anul ... dacă or să aibă loc de Alonso și McLaren ...
    6 3
  • gigi k rai
    daca nu introduc nimic in canada degeaba o vor face mai tarziu . sau poate vor sa vada pe circuit care sunt rezultatele inainte sa vb. P.S abia astept ca ferrari sa nu mai aiba loc de ALONSO si McLaren
    7 3
  • Vor introduce update, dar nu vor declara in presa. Nu vor sa se faca de ras ca in tecut...
    3 0
  • gigimel
    ma gigi tu te uiti la F1 sau la golf...pai cind vreodata in lumea asta Ferrari se vor incurca de un neicanimeni Alonso sau de hibridul odios McLada?Esti mic...mic mic de tot si amarit in gindire
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru