Ferrari: "Vettel va rămâne la echipă dacă va fi mai calm şi mai puţin agitat"

de Daniel Popescu
Marti, 20.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Marchionne avertizează că Sebastian Vettel va rămâne la Ferrari după 2017 doar dacă va renunţa la conflictele personale şi va pilota cu mai mult calm.

Contractul lui Sebastian Vettel cu Ferrari urmează să expire la sfârşitul sezonului 2017, însă cele două părţi au evitat să înceapă negocierile pentru prelungirea acestuia.

Pe de o parte, Vettel nu este convins că poate câştiga titluri alături de echipa italiană, în timp ce Scuderia este nemulţumită de controversele în care germanul a fost implicat în urma unor dueluri cu Max Verstappen.

În acest context, Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, a avertizat că Vettel trebuie să fie mai calm dacă vrea să aibă o şansă să rămână alături de echipă.

Urmareste Automarket
"Cu Vettel nu are sens să vorbim despre un nou contract acum.
Trebuie să vedem dacă se simte confortabil cu noi în 2017. Trebuie să-i dăm o maşină cu care să câştige, altfel n-are sens să vorbim despre viitor. Vrea să câştige cu noi, dar îi putem garanta asta? În schimb, el trebuie să fie mai calm şi mai puţin agitat. Trebuie să se gândească mai mult la victorie şi să învingă celelalte maşini, nu să se implice în dispute personale"
, a precizat el.

Între timp, Ferrari a anunţat că va lansa monopostul pentru sezonul 2017 în 24 februarie, cu numai 3 zile înainte de startul primei sesiuni de teste, care va avea loc pe circuitul de la Barcelona.

Via Autosport

Comentarii (28)

  • Cei de la Williams au confirmat ca Pat Symonds a plecat de la echipa, vine Lowe in locul lui, incepand cu 01.2017 probabil.
    18 1
  • corect..trebuie sa si vada de traba..
    si de ce ma rog ferrari nu sunt in stare sa atraga sau sa ia unul de calibru in echipa? dc pleaca toti la echipe rivale..
    6 0
  • Marius
    http://www.motorsport.com/f1/news/massa-accepts-offer-to-stay-at-williams-in-2017-860616
    11 1
  • "Vettel va rămâne la echipă dacă va fi mai calm şi mai puţin agitat"

    si mai calm si mai putin agitat in acelasi timp nu se poate
    4 2
  • afara cu kimi...gogo home
    6 16
  • Oare parte din decizia lui Lowe de a pleca de la Mercedes este si ca Hamilton nu a fost penalizat in interiorul echipei, dupa ce a ignorat directiva sa personala la Abu Dhabi?
    10 0
  • pif666
    vitelul este ca si plecat la mercedes dupa expirarea contractului in 2017 cu ferrrari.
    numai o masina dezastruoasa la mercedes sau un super car facut anul viitor de ferrari il mai pot intoarce din drum .
    ferrari negociaza cu hamilton care este scarbit de lauda si totto wolf.
    recent a spus : ACEEA RANA INCA NU SA INCHIS ! au fost lipsiti de respect fata de mine),v-a-v de ordinul de a mari ritmul in ultima cursa,pentru ca rosberg sa n fie ajuns de vettel sau ricci.
    Posibil daca nu se inteleg cu hamilton, sa semnezze cu pustiul tampit de max.
    3 7
  • fetita fetel din 2018 ramane de caruta. La Mercedes se duce Alonso pentru ca e prima lor obtiune, asta daca 2017 nu-i ofera o masina buna. Fetel e un pilot cu prea multe titluri fata de adevarata lui valoare. Ham la Ferrari nu e exclus. Ar fi interesant de vazut.
    5 16
  • bernie
    cum bre, minunatul champion nu e calm? Asa ceva....
    2 13
  • Antonio Giovinazzi a devenit al treilea pilot al echpei Ferrar( Marchionne)
    2 2
  • GrosJan
    Cartonas galben la Vetel. Sa vedem cand urmeaza ala rosu.
    8 10
  • Vettelica va fi pus sub mare presiune in 2017. Este fara precedent ca un pilot nr.1 la Ferrari sa aiba atatea urecheli intr-un timp atat de scurt.
    8 9
  • ovidiu15081982
    Piata transferurilor pt sezonul 2018 va fi foarte interesanta...orice e posibil...Vettel la final de contract, Raikkonen la fel...sa vedem la Mercedes care va fi situatia...
    3 0
  • Alonso e prima optiune si acum pentru Mercedes dar nu e Mercedes o optiune pentru Alonso si nu va fi cata vreme e Hamilton acolo. LOL
    8 5
  • normal ca i-au cerut lui Hamilton sa mareasca ritmul in ultima cursa. Ei aveau oricum campionatul in buzunar cu unul din ei si NORMAL ca vroiau dubla si in cursa respectiva, aia conduc o echipa de F1 nu se uita la televizor ca tine. Inteles?
    6 4
  • e clar, alonso nu va mai lua vreodata un titlu in f1
    cam multe conditii necesare, sa aibe cea mai buna masina dar nu si hamilton, nici vettel
    mai e si asta micu Vex, si de ala s-ar feri
    6 9
  • votkanen
    gogogo home
    8 2
  • Macarone
    Marchione asta emana prostie mai ceva ca legendarul Dorel. Vetel ar trebui sa se gândească mai mult la victorie? De parcă ar câștiga curse ăla de se gândește mai mult la victorie, nu cea mai buna echipa/mașină.
    De parcă ganditul pilotilor ar suplimenta DRSu si astfel recuperau secunda pierduta pe tur fata de Mercedes.
    Ciudat este că de aproape un deceniu Ferrari nu reușește decât să -si enerveze piloții, ce-i drept pe o grămadă de bani:))
    8 6
  • Alonso a luat titlurile fara Newey. fetita plangacioasa SIGUR nu mai pupa titluri. Alonso are o sansa buna. Ca ala are valoare. Si mai are coai-e. Macarone clar are dreptate. A vazut toata lumea gafele de incepator ale lui fetel, cu acrosaje multiple, iesiri prin livada samd. Declaratii de gradinita....Asa ca....mai vedem, poate la anul zboara de la echipa.
    9 7
  • GrosJan
    A vazut si Marchione ca mai toate acrosajele din starturile de cursa in 2016 au fost generate de Vettel. Mi-aduc aminte cand era Alonso la Ferrari....de starturi avea.....alte vremuri, alti piloti.
    6 2
  • ca Alonso nu s-a urcat pe Raikkonen in 2014 ...
    si daca ne uitam bine are mai multe accidente decat Vettel, era chiar sa dea coltu, o da des prin aratura

    Alonso a luat titlurile fara Newey iar Vettel a luat titlurile fara Briatore pam pam

    fetita plangacioasa Alonso a fugit repede sa se ascunda sub fustele ma-si (adica Briatore) desi in 2008 ca si in 2007 avea masina de titlu, halal pilot cu oo (apropo)

    si unii il vad un fel de Senna, absurd de-a dreptul in aceste conditii
    3 6
  • * ar fi avut masina de titlu si in 2008 daca ar fi ramas la McLaren
    1 4
  • Ferrari
    Un picior in spate lui vetel. Sa vina Max.
    9 7
  • Ferrari
    poate Max in locul lui votkanen
    4 6
  • Acum il compara Ferrari pe Alonso cu Vetel. Si le da cu virgula. Deci...Vetel pus pe lista de transferuri. Asta daca il vrea cineva....
    7 4
  • Kimi a spus ca vrea sa fie campion in 2017. Nu e comic? Vetel ce vrea pentru 2017? Hai ca intra in Kimi si rezolva treaba. Sigur, de vina va fi tot...Max...sau Kvyat...sau....mama Omida.
    5 0
  • Vettel , prestatie mediocra in 2016.
    4 1
  • Kimi,prestati submediocra in 2016
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru