Fiul lui Schumacher, mai aproape de Formula 1: Mick Schumacher va fi confirmat ca pilot la Academia Ferrari și va participa la două teste

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher, fiul de 19 ani al septuplului campion mondial Michael Schumacher, va face parte din Academia de Piloți Ferrari și va participa la două teste de Formula 1 ale Scuderiei, potrivit presei din Italia.

Ferrari este foarte aproape să obțină semnătura lui Mick Schumacher pentru înscrierea în Academia de Piloți pe care o are echipă italiană.

Potrivit postul de televiziune Sky din Italia, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher va deveni membru al Academiei de Piloți în sezonul 2019. În plus, germanul în vârstă de numai 19 ani ar urma să participe la două teste de Formula 1, însă nu este clar dacă acestea vor avea loc înainte de startul sezonului sau în timpul anului.

Oficialii Ferrari au refuzat să confirme informația, în timp ce Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Mick Schumacher, nu a dorit să comenteze.

În 2018, Mick Schumacher a câștigat titlul în Formula 3, iar în luna martie va lua startul în Formula 2 alături de echipa Prema. În cazul unor performanțe bune, nu este exclus ca Mick Schumacher să fie promovat ca pilot titular la Ferrari în sezonul 2020, mai ales că germanul a obținut deja punctele necesare pentru a primi licența de pilot de Formula 1.

Totuși, Sebastian

Vettel are contract cu Ferrari până în 2020 inclusiv, în timp ce noul său coechipier Charles Leclerc a semnat anul trecut un acord care va expira abia la sfârșitul anului 2022. Ferrari nu a mai obținut niciun titlu la piloți din 2007, pe vremea când la echipă concurau Kimi Raikkonen și Felipe Massa.

Via SkySports

Comentarii (17)

  • Costel
    ii faini piloti nemtii
    ii competitivi
    0 10
  • Serban
    Și cât ajutor i-ar fi putut da tatăl, dacă ar fi fost întreg ! Din păcate, puștiul crește doar pe propriile puteri. Mă refer la pilotaj, pentru că, totuși, numele rămâne și aduce ceva avantaje ! Pentru că una este să fii fiul lui Schumi, alta să fii un necunoscut. Se pare că tipul are și ceva talent, rămâne să-l demonstreze și în formulele superioare. Totuși, nu cred că va ajunge prea curând pilot Ferrari, chiar dacă va ajunge în F1, mai are stagiu de făcut la Sauber, sau Haas. Sau poate, cine știe, nu confirmă Leclerc și ...
    8 1
  • Costel
    nu fain nepotism
    ii fain reusita pe puteri propri
    2 9
  • Costel
    proprii ii corect
    acu ii fain
    1 8
  • daca e la fel de bun ca schumi, poate sa stea acasa. sau poate il iau astia la mercedes si atunci nu mai conteaza, exact ca la ta-su.
    2 9
  • Mercedes F1
    Feciorasu e una tatal e alta. Pana acum n-a dovedit nimic. E doar un nume care aduce bani. De aia il iau cei de la Ferari.
    2 15
  • Cum se intoarce roata...
    De data asta o sa il ridiculizeze Verstappen pe Schumacher...
    3 12
  • Intrarea in F1 costa bani multi - exemple sunt destule. Cine are rezultate, ramane; cine, nu ...
    6 0
  • Numele de Schumacher inca vinde! Pe asta mic, daca nu-l chema Schumacher, nu-l baga nimeni in seama. L-am urmarit in cateva curse si n-are nici macar 25% din talentul ilustrului lui tata!
    3 12
  • @91Schumi06
    Si campion anul trecut, in formula 3, a ajuns tot datorita numelui, nu ? Adica numele a pilotat masina, sau au tras toti pe dreapta in fata lui, a numelui ?
    15 0
  • Razvan Dumbraveanu
    Sunt o gramada care castiga in competitiile suport. Si in F1 nu sunt nimic. Da, ei nu ajung la Ferrari pentru ca nu au tati cu 7 titluri mondiale. Si eu l-am urmarit si nu e la nivelul tatalui. Nici la brau nu-i ajunge.
    4 7
  • In cazul lui Schumacher junior pentru a-si egala (nu mai zic de depasit) tatal ar trebui sa domine intreg mapamondul ani la rand. Hai sa fim rezonabili ...

    Pentru Max a fost mult mai usor pentru ca Verstappen senior nu facu mare branza in F1. Daca tatal lui Max ar fi fost Schumacher nici el nu si-ar fi egalat tatal ...
    3 4
  • Stii cu ce masina a fost campion in F3? Cu cea mai buna de pe grila!
    3 3
  • Nu e talentat, dar cu bani poate sa stea in F1 cat vrea.Pana acum, n-a aratat nimic.
    Dar sa o luam altfel. Nico Rosberg a fost mare talent? A castigat titlul ala pentru ca Hamilton petrecea mai mult decat conducea. Daca nu era fiul lui Keke, il baga cineva in seama pe Nico? Si a castigat, pentru ca avut sansa sa fie omul potrivit la locul potrivit. Prost sa fii, noroc sa ai. Cu putina ambitie si munca, a pus in umbra tot talentul lui Hamilton.
    Asa ca si Mick, daca va avea o astfel de sansa, si munceste mult, poate sa compenseze lipsa de talent. F1 de azi nu mai depinde de talentul pilotului, ca in trecut. Sau nu mai depinde atat de mult. Si cu munca in simulator, cu munca pe strategie, cu constanta poti sa castigi.
    Mai vreti un exemplu de pilot mai putin talentat dar muncitor? Vettel.
    In schimb, Kimi mare talent, dar lenes, fara ambitie, fara tragere de inima - s-a oprit doar la un titlu, cand putea sa aiba vreo 3.
    Si de asemenea, poti sa ai si talent, sa muncesti si ca disperatul, sa fii pilot complet, cel mai bun al generatiei, unul dintre cei mai buni din istorie si sa nu castigi foarte mult, cum e Alonso, care s-a oprit la 2 titluri. Adica privind statistica putem spune ca Vettel e mai bun, dar cine o sa stie ca Alonso a fost mai talentat? Oricum sa castigi 2 titluri in fata lui Schumacher, in perioada cand el era regele si Ferrari domina, eu zic ca valoreaza mult mai mult, cel putin dublu.
    Dar alta e discutie - mai e F1 de astazi despre talentul pilotului? Nu. Asa ca Mick are sansele lui. Nu o sa fie mai bun decat tatal lui, asta e clar, dar poate fi bun in competitie. Daca a castigat in F3 cu cea mai buna masina, poate castiga si in F1 cu cea mai buna masina. Desi e trist sa o spun.
    3 8
  • In legatura cu Rosberg si Verstappen,
    https://www.youtube.com/watch?v=-KnfVFQ3f6c
    7 0
  • pokemonilor
    cind a investit FERRARI in piloti fara sanse?vb ca sa va aflati in treaba...normal ca este talentat...altfel nu-l baga in seama cea mai titrata echipa din F1 si din istorie...pokemoni mici fara IQ
    8 2
  • Evident, nu are treaba talentul cu gena. Asta se vede si la Max Verstappen care este departe peste Jos Verstappen, tatal lui, sau alti piloti de familie.
    In ceea ce-l priveste pe junior Schumacher din cate am vazut la el, mai degraba are stilul de pilotaj al lui Mika Häkkinen, Kimi sau al lui Jenson Button ( cu plusuri sau minusuri) decat de stilul agresiv si precis al legendarului Michael Schumaher.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru