Force India: "Am fi surprinşi ca Hulkenberg să plece la Haas"

de Daniel Popescu
Luni, 31.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Force India susţin că ar fi surprinşi dacă Nico Hulkenberg ar alege să concureze pentru noua echipă Haas în loc să-şi prelungească contractul pentru 2015.

Esential 24 de puncte a castigat Nico Hulkenberg in sezonul 2015
12 este locul ocupat de Nico Hulkenberg in clasamentul general
Haas, noua echipă care va concura în Formula 1 începând din sezonul 2015, negociază în prezent cu 10 piloţi, iar cel mai cunoscut nume este cel al lui Nico Hulkenberg.

Germanul concurează în prezent pentru Force India, care care în ultimii ani s-a remarcat că cea mai bună echipă independentă, motiv pentru care oficialii ar fi surprinşi ca Hulkenberg să aleagă Haas.

"Nu cred că asta se va întâmpla. Aş fi surprins. Haas va face o treabă grozavă, dar primul an nu va fi uşor. Ar fi mai bine ca Hulkenberg să aştepte o perioadă, cred că anul viitor i-ar fi mai bine cu noi decât cu o echipă nouă", a declarat Bob Fernley, şeful-adjunct al celor de la Force India.

În plus, el a confirmat că Hulkenberg negociază în prezent prelungirea contractului cu Force India pentru sezonul următor, însă nu a oferit o dată pentru încheierea cu succes a discuţiilor.

"Da, nu cred că vor fi probleme la negocieri.

Sunt sigur că Hulkenberg va rămâne la Force India", a adăugat el.

Întotdeauna a fost intenţia noastră să-i păstrăm pe Hulkenberg şi Sergio Perez în 2015", a adăugat el. Hulkenberg a fost şi pe lista de achiziţii a Scuderiei Ferrari înainte de a-i prelungi contractul lui Kimi Raikkonen. De altfel, unul dintre puţinele avantaje pe care le-ar avea Hulkenberg la Haas ar fi întărirea legăturilor cu Ferrari în perspectiva unui contract viitor, întrucât Scuderia este partenerul tehnic al noii echipe.

Via F1i

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru